Aralık ayında aşılama yaptıracaklar..

tarioronar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
498
0
46
Diğer
MErhabalar aralık ayında ilk kez aşılama yaptıracaklar burada duygularımızı düşüncelerimizi paylaşabiliriz...

ben aralık ayında aşılama olucam. iğnelerimi aldım. puregon dan 5 kutu yazdı. çok yazdı aslında .. napalım allahtan hayırlısı. tutmmassa 2. sinde devam ederim artık

ben aralık ayında aşılama olucam. iğnelerimi aldım. puregon dan 5 kutu yazdı. çok yazdı aslında .. napalım allahtan hayırlısı. tutmmassa 2. sinde devam ederim artık

tutar insallah bende yaptırdım birkez tutmadı ikimciyi bekliyorum benin sana tavsiyem sakin ol ve hiç aşılamayı araştırma sakın ol ben bu yüzden kaybettigime inanıyorum cok taktım kafama agrısız kolay bi işlem olmasına ragmem masada tir tir titriyodum ama bosuna sitres yapmısım elimden geldigimce sakın ol bol bol dua et sadace

ben ayın 4 de asılama oldum ... 11 gun sonra ogrenırsın dedı gunler gecmek bılmıyor arkadaslar...
benım ıgnelerden 1 hafta oldum puregondan.. :nazar:
bugun kan testı yaptırsam olurmu sızce

Selam kızlar ben 1 aralıkta aşılama oldum.15 gün sonra test yaptık sonuç negatif..
Aslında ben ilk seferde olmasını zaten beklemiyodum ama ailemiz çok kaptırdı kesin gözüyle baktı.Hatta eve gelip söylediğimde bana şakamı yapıyosun dedi kayınvalidem.Nasıl olmaz.dedi..
Doktorum ara vermeden önümüzdeki ayda yapalım daha iyi sonuç alırız dedi ama ben çok sıkıldım bu süreçten yine iğneler ilaçlar bünyem zaten zayıf.Geçen ay 18 gün puregon kullandık doz düşüktü yumurta çok geç gelişti.birde yumurta erken çatlamasın diye ek bir iğne daha kullandım 3 gün.yine göbekten.göbeğim delik deşik oldu.
Her neyse ben bu süreç için şu an çok yorgunum.Adet olmayı bekliyorum.2.günü başlıycaz..
Sabır diliyorum kendime ve tüm bu süreci yaşayanlara..

selamlar ,
ben 2. aşılamamı oldum gün bekliyorum. 1 ocakta beeli olacak. ama nedense ümidim yok. rabbim hayırlısını nasip etsin. aşılamadan sonra ilişkiye 10 gün boyunca gireceksin dedi dr. sizlerde demi öyle dedi? mantıksız geldi bana içimdende bişi gelmiyo zaten

ben yeni üyeyim ilk defa yazıyorum siteye öncelikle böyle bir site oluşturanlara teşekkürlerimi iletiyorum.ben izmirde yaşıyorum 17 aylık evliyim vede bizimde problemlerimiz var.eşimin sper sayıları çok düşük ve o kadar çok düşük oldugu halde ben bundan 6 ay önce bir gebelık geçirdim bizde buna mucize bebek demiştik 9 fatlalıkken bir tahlıkhsizlık oldu ve kalp atışları durdugu için kürtaş oldun vede bekledık olmadı zaten doktormuzda beklememızın bı anlamı olmadıgını söyledi aşılama yaptırmaya kaararverdık.bende sizler gibi ben fostimon ignesi göbekten yapılan igneden 10 tane 75 cc kullandım benım büyük yumurtam 1 tane oda 18 cm sonra çatlatma ignesinden 36 saat snr aşılamam gerçekti rabbimin izninle 22.12.2010 da yapıldı aşılamam şuanda bugün 9 gününm 06.12.2010 da hayırlısınla belli olucak beımde ilk aşılamam rabbim eliayagı düzgün özürsün kusursuz bahtı güzel içinde iman aşkı olan evlatlar vermeyı nasıp etsin rabbim girdigimiz işlerde hiç birimizin yüzünü kara çıkarmasın :nazar

selamlar ,
ben 2. aşılamamı oldum gün bekliyorum. 1 ocakta beeli olacak. ama nedense ümidim yok. rabbim hayırlısını nasip etsin. aşılamadan sonra ilişkiye 10 gün boyunca gireceksin dedi dr. sizlerde demi öyle dedi? mantıksız geldi bana içimdende bişi gelmiyo zaten

bende ilk aşılamamı yaptırdım cnm ama dr. bize ilişki yasak dedi

Merhabalar konuyu aralık ayında aşılama yaptıracaklar olarak açmıştım ancak aralıkta başka sorunlar nedeniyle aşılama yaptıramadım bu aya nasipmiş...Bu ay iğnelere başladım...Megonon ile dün başladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mart ayı bolhamileli olur....

Merhabalar ..
Arkadaşlar aranıza yeni geldim.
Bu ay aşılama önerdi dr um. Ilk kez yapılaccak bakalım hakkımızda hayırlısı olur inş hepimiz için..

Merhabalar konuyu aralık ayında aşılama yaptıracaklar olarak açmıştım ancak aralıkta başka sorunlar nedeniyle aşılama yaptıramadım bu aya nasipmiş...Bu ay iğnelere başladım...Megonon ile dün başladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mart ayı bolhamileli olur....

canım bende 19 şubatta aşılama oldum ama sonuç negatif inş seninki pozitiftirrrr allahım kimseye dermansız dert vermesinnnnn

Back
X