- Konu Sahibi tarioronar
MErhabalar aralık ayında ilk kez aşılama yaptıracaklar burada duygularımızı düşüncelerimizi paylaşabiliriz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aralık ayında aşılama olucam. iğnelerimi aldım. puregon dan 5 kutu yazdı. çok yazdı aslında .. napalım allahtan hayırlısı. tutmmassa 2. sinde devam ederim artık
selamlar ,
ben 2. aşılamamı oldum gün bekliyorum. 1 ocakta beeli olacak. ama nedense ümidim yok. rabbim hayırlısını nasip etsin. aşılamadan sonra ilişkiye 10 gün boyunca gireceksin dedi dr. sizlerde demi öyle dedi? mantıksız geldi bana içimdende bişi gelmiyo zaten
ben aralık ayında aşılama olucam. iğnelerimi aldım. puregon dan 5 kutu yazdı. çok yazdı aslında .. napalım allahtan hayırlısı. tutmmassa 2. sinde devam ederim artık
Merhabalar konuyu aralık ayında aşılama yaptıracaklar olarak açmıştım ancak aralıkta başka sorunlar nedeniyle aşılama yaptıramadım bu aya nasipmiş...Bu ay iğnelere başladım...Megonon ile dün başladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mart ayı bolhamileli olur....