AĞUSTOS AŞILAMA

Benim de negatif sonuçlandı 1 kere yaptırdım. Yaptırdığım doktor normal yoldan çocuğunuz olmaz direk tüp bebek diye bizle dalga geçmişti benim tek tüpüm alındı hidrosalpenksden dolayı aşılamadan 2 ay sonra kendi kendine hamile kaldım :) şuan 6 aylık oğlum var çok şükür Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah size belki pozitiflik olur diye yazmak istedim umarım tedaviye gerek kalmadan evlat sahibi olursunuz…
Çok teşekkür ederim aşılamadan sonra hamile kalanları birkaç tır duyuyorum inşallah bizimde olur

Ben bugün oldum aşılamayı
Çok güzel hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah hepimiz 🙏 yarın bende aşılama sonrası işten izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum siz nasıl yaptınız bugün hep yatın vs gibi birşey söylediler mi nelere dikkat etmek gerekiyor acaba ?

Çok güzel hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah hepimiz 🙏 yarın bende aşılama sonrası işten izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum siz nasıl yaptınız bugün hep yatın vs gibi birşey söylediler mi nelere dikkat etmek gerekiyor acaba ?
Normal günlük hayatına dönüyorsun ayakta duş alabilirsin dediler biraz ağrım oldu dinlenmek mantıklı bence ağır iş yapmadan günlük rutine devam ilk aşılama miydi

Hiç heyecan yapmayın stresle zorlaşıyor herşey.idrara sıkışık girdim ben aşılamaya bir saat kala bol su içtim öyle istediler.
Çok teşekkür ederim 🙏 stres yapmamaya çalışıyorum ama insan ister istemez düşünmeden duramıyor. İdrara sıkışık olarak duymuştum bende muhtemelen yarın klinikte bilgi verirler zaten 1 buçuk saat erken gideceğiz.

Kahramanmaraş'tayım. 3 kez tüp bebek denedim para bitince devlet hastahelerine kaldık mecbur bunlar da rapor çıkartmak için önce aşılama olman gerek dediler iki kez 😔🫂 Allah yardımcınız olsun boş yere yapıyoruz gibi geliyor ama napalım rapor için idare edicem
Sebepsiz infertilite mi yoksa herhangi bir sorununuz var mı?

Sebepsiz infertilite mi yoksa herhangi bir sorununuz var mı?
Aslında amh düşük bana direkt rapor çıkıyor ama devlet hastahanelerinde amh 1.52 çıkınca rapor hakkım yandı. Dedim ki Allah aşkına 1.52 amh ım olsa 1 , 2 yumurtam mı çıkar? Görünen evet 1 in altında ama hastanenin sonucu bizim için geçerli dediler. Aşılamaya mecbur kaldım yani

Aslında amh düşük bana direkt rapor çıkıyor ama devlet hastahanelerinde amh 1.52 çıkınca rapor hakkım yandı. Dedim ki Allah aşkına 1.52 amh ım olsa 1 , 2 yumurtam mı çıkar? Görünen evet 1 in altında ama hastanenin sonucu bizim için geçerli dediler. Aşılamaya mecbur kaldım yani
Anladım umarım her şey yolunda gider her şerde bir hayır vardır Allah kucağımızı boş bırakmaz inşallah

Ben 21 temmuzda ilk aşılamamı oldum idrara sıkışık olmamla ilgili herhangi bir şey söylemediler işlemden sonra yarım saat 40 dk uzandım kaldırmadılar sadece bugün dinlen kendini yorma yarına kadar duş alma dediler her yerde farklı işliyor demekki

Ben 21 temmuzda ilk aşılamamı oldum idrara sıkışık olmamla ilgili herhangi bir şey söylemediler işlemden sonra yarım saat 40 dk uzandım kaldırmadılar sadece bugün dinlen kendini yorma yarına kadar duş alma dediler her yerde farklı işliyor demekki
Teşekkür ediyorum yanıtınız için. Her doktorun yöntemi düşüncesi farklı dediğiniz gibi. Bana doktorun en çok söylediği şey stres yapma stresten uzak dur en çok önem verdiği stres olayı psikolojik olarak etkileniyoruz ister istemez. Sizinde inşallah güzel haberlerinizi alırız uzun ve yıpratıcı bir süreç

Back
X