Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar erken gelir dedikleri bu olsa demek bizim paşa ne zaman gelecek bakalım:dua:

hayırlısıyla gir çık rabbim bir avızda çıkarmayı nasip etsin normal mi sezeryen mi kuzum
Normal doğum canim ...suni sanci...catim falan geniş mis.bebek32.haftadan beri asagida olduğu icin doktor iyice yaklasmis kolay olur dedi....yarin 38+4 um..bebis em son 3kilo400 gr 51 cm di bakalim canim aşiri heycan var...korkudan var sabah 7 buçuk ta yatisim var

Normal doğum canim ...suni sanci...catim falan geniş mis.bebek32.haftadan beri asagida olduğu icin doktor iyice yaklasmis kolay olur dedi....yarin 38+4 um..bebis em son 3kilo400 gr 51 cm di bakalim canim aşiri heycan var...korkudan var sabah 7 buçuk ta yatisim var
ayyy vallah bende biran heycana kapıldım benim daha 34+4 oldu :)

hayırlısıyla inşallah girip çıkarsın canım benim güzel meleğini kocağına almayı RABBİM NASİP ETSİN KORKMA BİTANEM GÜNLER BİTTİ BU DA BİTECEK

BENİM DAHA BAYA VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR EN SON KONTROLE GİTTİĞİMDE 1.850 GR DI DAHA GİTMEDİM MERAK EDİYORUM NE KADAR OLDU DİYE:)

hayırlısıyla inşallah girip çıkarsın canım benim güzel meleğini kocağına almayı RABBİM NASİP ETSİN KORKMA BİTANEM GÜNLER BİTTİ BU DA BİTECEK
Allah razi olsun canim benim..simdi kontrollerin iki haftada bire düşecek sonra bir hafta bi bakmissin zaman geçmiş..Rabbim seninde yardimcin olsun insalhh...dualariniz benimle olsun duaya coookkk ihtiyacim var

Allah razi olsun canim benim..simdi kontrollerin iki haftada bire düşecek sonra bir hafta bi bakmissin zaman geçmiş..Rabbim seninde yardimcin olsun insalhh...dualariniz benimle olsun duaya coookkk ihtiyacim var
RABBİM YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM HAYIRLISIYLA GİR ÇIK İNŞALLAH ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN BİRAN ÖNCE

Kizlar ben dogurdum cumartesi sabahi 3 e 5 kala geldi cuma günü sancilandim kanamam oldu yatis yaptım normal doğum 37.haftada geldi. ama çok kötü geçti çok dikiş var kendiliğinden yirtilmis keşke ameliyat olsaydım dogumdan sonra tekrar kanamam oldu doktor dikiş attı tekrar çok canim yandı hala devam ediyor nasıl gececek bilmiyorum 2500 gr doğdu bizim oglus bekleyemedi allah yardimcin olsun bol bol hurma ye

Kizlar ben dogurdum cumartesi sabahi 3 e 5 kala geldi cuma günü sancilandim kanamam oldu yatis yaptım normal doğum 37.haftada geldi. ama çok kötü geçti çok dikiş var kendiliğinden yirtilmis keşke ameliyat olsaydım dogumdan sonra tekrar kanamam oldu doktor dikiş attı tekrar çok canim yandı hala devam ediyor nasıl gececek bilmiyorum 2500 gr doğdu bizim oglus bekleyemedi allah yardimcin olsun bol bol hurma ye
Ayyy canim doğum yaptin demek... Hadi gözün aydın..caninin yanmasina üzüldüm ama bebisini sağ salim almissin ya kucagina şükür.. İnsalhh çabucak iyilesirsin de Unutursun canim bende kismetse yarin doğum yapacağım. Ama gerçekten sana cok sevindim yaaa darisi basima insalhhh

GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA TOPARLARSIN KENDİNİ OĞLUŞUN SALIKLI OLSUNDA GERİSİ UNUTULUYOR KUZUM BENİM O GÜNLERİ BENDE İPLE ÇEKİYORUM BENİMDE 34+5 OLDUM BENDE BİZİMDE NE ZAMAN GELİR ACABA ÇÜNKÜ DURMADAN TEKMELİYOR MESANEME KAFA ATIŞINI DAHİL HİSSEDİYORUM

Back
X