• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Amin insallah,, oflumete bu gece kahverengi leke geldi bakalım yarın adet olucakmıym görünce çok üzüldüm bütün umudum gitti:KK43:
Günaydın cnm belki yerleşme kanamasıdır üzülme Rabbim nasibinde varsa verir duamda olacaksın Rabbim Hakkı'nda hayırlısı neyse nasipteydin hayırsız da hayra çevirip nasip etsin inşallah

Kızlar bende dünden beri buralar da yazı okuyorum regl oldum dün, içim sıkılıyor..
14 aydır gebe kalamadım bu ay Klomen denedik günüm geçti baya ümitlendim 28. Gün test verdim en ümitli olduğum anlarda sonuç negatif..
Klomenle oyalanmasam mı diyorum doktoruma aşılama mı olsam dedim, muayenelerde çok kasılıyorum bu yüzden direk tüp bebek ol dedi. Bende kararsızım acaba kolay atlatır mıyız. Tüp bebeğe hiç girmeden aşılama denesem mi?? Sakinleştirici hap alsam ne olur o sıralar? Eşimle herşeyimiz normal 2 gündür çok düşünüyorum, Rabbim yardımcımız olsun..

Kızlar bende dünden beri buralar da yazı okuyorum regl oldum dün, içim sıkılıyor..
14 aydır gebe kalamadım bu ay Klomen denedik günüm geçti baya ümitlendim 28. Gün test verdim en ümitli olduğum anlarda sonuç negatif..
Klomenle oyalanmasam mı diyorum doktoruma aşılama mı olsam dedim, muayenelerde çok kasılıyorum bu yüzden direk tüp bebek ol dedi. Bende kararsızım acaba kolay atlatır mıyız. Tüp bebeğe hiç girmeden aşılama denesem mi?? Sakinleştirici hap alsam ne olur o sıralar? Eşimle herşeyimiz normal 2 gündür çok düşünüyorum, Rabbim yardımcımız olsun..
Merhaba ben de direk klomenden sonra direk aşılama yaptı bende çok kasıyordum kendimi doktor Okadar ilgiliydi ki Nasıl yaptığını bile anlamadım yani doktorun iyiyse ilaç almana gerek yok aşılama çok kolay :KK48:

Merhaba benimde pazartesi günü 2. Aşılama oldu. Hep okuyorum yazılanları ama ilk defa yazıyorum bugün 3. Günün beklemedeyim merakla

Back
X