- 13 Ekim 2015
- 85
- 26
- 3
- 40
- Konu Sahibi gulcinyaman
Benimde negatif sonuçlandı 2. Aşılama için ignelere başladım bakalım inşallah bu ay tutar allah hepimizin yardımcısı olsunKacinci gunun canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde negatif sonuçlandı 2. Aşılama için ignelere başladım bakalım inşallah bu ay tutar allah hepimizin yardımcısı olsunKacinci gunun canim
Amin insallahgünaydın kızlar ocak ayı umut ayımız olur inşallah
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın 2.de tutma şansı daha yüksek oluyor dedi doktorum bende 2. İçin tedaviye başladımMerhaba benimde pazartesi günü 2. Aşılama oldu. Hep okuyorum yazılanları ama ilk defa yazıyorum bugün 3. Günün beklemedeyim merakla
inş hayırlısı olur canım, yine aynı masraf mı yapılıyorBenimde negatif sonuçlandı 2. Aşılama için ignelere başladım bakalım inşallah bu ay tutar allah hepimizin yardımcısı olsunoflumete
GÜNAYDIN CANIM BENDE ADET OLDUM DÜN GECE ŞİMDİ DOKTORA GİDİYORUM BAKALIM NE DİYECEKBenimde negatif sonuçlandı 2. Aşılama için ignelere başladım bakalım inşallah bu ay tutar allah hepimizin yardımcısı olsunoflumete
Bende üniversite hastanesinde tedavi görüyorum toplam ilk aşılamam 100tl tuttu oda ben rapor istemedim diyeKızlar devlette yaptıranlar şu an ücretsiz mi aşılama bide ilaçlar ortalama ne kadar tutuyor inş bizde düşünüyoruz geçen hafta rahim filmi çekildi doktor eşinin sayısı yeterli aşılama yapalim dedi de eşim mayısda varikoselden ameliyat oldu benimde süt hormonlarim yüksek dostinex kullaniyorum bakalim
Evet yine aynı igneye başladım aynı tedavi aynı parainş hayırlısı olur canım, yine aynı masraf mı yapılıyor
Yaaa çok uygun canim sadece ilaç ücreti mi uygulamaya para almıyorlar değil mi hangi ilaçları kullandın acabaBende üniversite hastanesinde tedavi görüyorum toplam ilk aşılamam 100tl tuttu oda ben rapor istemedim diye
evet canım üniversite hastanesi olduğu için uygulamaya para almıyor ama özel üniverite hastaneler alıyormuş. ben ilk klomen kullandım o bittikten sonra aşılama ignesi verdi onu vurduktan 1 gün sonra aşılamayı yaptı aşılamadan sonra da bir tane fitil verdi. klomen - 16,00tl + çatlatma ignesi - 80tl + fitil ise - 7tlYaaa çok uygun canim sadece ilaç ücreti mi uygulamaya para almıyorlar değil mi hangi ilaçları kullandın acaba
Anladim canim sonucun belli oldu mi inş tutmuşturevet canım üniversite hastanesi olduğu için uygulamaya para almıyor ama özel üniverite hastaneler alıyormuş. ben ilk klomen kullandım o bittikten sonra aşılama ignesi verdi onu vurduktan 1 gün sonra aşılamayı yaptı aşılamadan sonra da bir tane fitil verdi. klomen - 16,00tl + çatlatma ignesi - 80tl + fitil ise - 7tl
Ins hayırlısı olsun canimBenim ilk denemem olmadı şimdi 2.klımene başladım cuma tekrar gidecem bakalım ne diyecekAlways_My_Hearth
amin canım senin nasıl gidiyor tedaviIns hayırlısı olsun canim
Benim rahim filmi çekildi canım şimdi bide süt hormonum 44 çıktı dostinex kullaniyorum adet olduğumda gideceğim bakalım eşim de daha test yaptıracak tekrar 3 aydir proxeed kullaniyordu bakalim sonuç ne çıkacakamin canım senin nasıl gidiyor tedavi
inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım Rabbim Dualarımızı boş çevirmesimBenim rahim filmi çekildi canım şimdi bide süt hormonum 44 çıktı dostinex kullaniyorum adet olduğumda gideceğim bakalım eşim de daha test yaptıracak tekrar 3 aydir proxeed kullaniyordu bakalim sonuç ne çıkacak
Amin caniminşallah iyi sonuçlar alırsınız canım Rabbim Dualarımızı boş çevirmesim
kan degerin kaçtıArkadaslar aryik kimyasal gebelik gevirdigim netleşti. Regl oldum iki gundur ama beta degerim hala dusmedi.