Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Merhaba benimde pazartesi günü 2. Aşılama oldu. Hep okuyorum yazılanları ama ilk defa yazıyorum bugün 3. Günün beklemedeyim merakla
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın 2.de tutma şansı daha yüksek oluyor dedi doktorum bende 2. İçin tedaviye başladım

Kızlar devlette yaptıranlar şu an ücretsiz mi aşılama bide ilaçlar ortalama ne kadar tutuyor inş bizde düşünüyoruz geçen hafta rahim filmi çekildi doktor eşinin sayısı yeterli aşılama yapalim dedi de eşim mayısda varikoselden ameliyat oldu benimde süt hormonlarim yüksek dostinex kullaniyorum bakalim

Kızlar devlette yaptıranlar şu an ücretsiz mi aşılama bide ilaçlar ortalama ne kadar tutuyor inş bizde düşünüyoruz geçen hafta rahim filmi çekildi doktor eşinin sayısı yeterli aşılama yapalim dedi de eşim mayısda varikoselden ameliyat oldu benimde süt hormonlarim yüksek dostinex kullaniyorum bakalim
Bende üniversite hastanesinde tedavi görüyorum toplam ilk aşılamam 100tl tuttu oda ben rapor istemedim diye

Yaaa çok uygun canim sadece ilaç ücreti mi uygulamaya para almıyorlar değil mi hangi ilaçları kullandın acaba
evet canım üniversite hastanesi olduğu için uygulamaya para almıyor ama özel üniverite hastaneler alıyormuş. ben ilk klomen kullandım o bittikten sonra aşılama ignesi verdi onu vurduktan 1 gün sonra aşılamayı yaptı aşılamadan sonra da bir tane fitil verdi. klomen - 16,00tl + çatlatma ignesi - 80tl + fitil ise - 7tl

evet canım üniversite hastanesi olduğu için uygulamaya para almıyor ama özel üniverite hastaneler alıyormuş. ben ilk klomen kullandım o bittikten sonra aşılama ignesi verdi onu vurduktan 1 gün sonra aşılamayı yaptı aşılamadan sonra da bir tane fitil verdi. klomen - 16,00tl + çatlatma ignesi - 80tl + fitil ise - 7tl
Anladim canim sonucun belli oldu mi inş tutmuştur

Benim rahim filmi çekildi canım şimdi bide süt hormonum 44 çıktı dostinex kullaniyorum adet olduğumda gideceğim bakalım eşim de daha test yaptıracak tekrar 3 aydir proxeed kullaniyordu bakalim sonuç ne çıkacak
inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım Rabbim Dualarımızı boş çevirmesim

hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak. doktorum bu ay prugon iğnesi başlattı, 5 gün devam edeceğim sonrasında yumurtaların gelişimine bakacak. eğer yumurtaların güzel oluşursa aşılama yapabiliriz dedi. tedaviye kasımda başladım. önce klomen vermişti, o kist yapınca 1 ay ara verdik. bu ay da iğneye geçtik. sizce aşılamayı hemen denemelimiyim yoksa bu ay iğneye mi umudumu bağlasam. bir de iğneleri her gün aynı saatte yapamadım , aşılama için bunun bi dezavantajı olur mu. lütfen bana fikir verin ne yapsam çok kararsızım

Back
X