Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

tam ıkı uc ay ertelencek zamanmı tam keçi boynuzu etkısını gösterecekken yane bu erkekler dusunmeye üşeniyolar heral

adamın morali bozuldu tabi sperm olayına
ondandır
gitme üzerine
yumurtlama zamanım vs deme
alışkanlık yaptı de gün aşırı
akıllı kızsın sen bulursun yolunu
ama üsteleme de strese girmesin adamcağız

böööööğğğğğkkk içimm dışıma çıkıyorr üst kattaki firmanın yemekhanesinden gelen koku beni öldürecekkk bu kadın ne pişiriyor cesetmiiii:104:

neden bilinmi ev ödemesı bu ay baslıyo ya nası yaparız zorlanırmıyız bı deneyelım dıyo bende dıom rızkıyla gelır herseyı inceleye inceleye boğuldum artık detaya gırmıcem hayatta

Medi bencede sen fazla üstelemeden çalışmalara devam et.ben evde fazla konuşmuyorum artık bu konuyu..aman etkilenir falanda..

şöle okkalı bi küfür edesim var sperme de kocaya da yumurtaya da regle de stresine de
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Medi bencede sen fazla üstelemeden çalışmalara devam et.ben evde fazla konuşmuyorum artık bu konuyu..aman etkilenir falanda..
valla hiç üstelemiyom yumurtlamam bıttı bıtelı boykot edıyorum onu yanasmadım yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…