Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

pöti ama ınsan ılıskıde anlıyo
ben ılk gebe kaldıgımda olan son ılıskı dıgerlerınden farklıydı derıne gıttıgını hıssettım
ogun bugundur bıdaha hıc oyle hıssetmedım

bak o konuda haklısın.benim bir arkadaşımda ilişki sonrası hamile kaldım demiş eşine.gerçektende hamile kalmış.sanki daha farklı oldu diyodu.

kızlar günaydın,medicalcim ordamısın,ya siz testi nerde yaptırmıştınız biz yarın gidicez ben bir labaratuvar buldum da acaba güvenilir bi yer mi bilemedim?

yaa kızlar ben hala adet olmadım, ne yapsam yaa bugün 34.gün, dr a mı gitsem, yoksa adet söktürücü içip adet oluncamı gitsem, off çok karasız kaldım

yaa kızlar ben hala adet olmadım, ne yapsam yaa bugün 34.gün, dr a mı gitsem, yoksa adet söktürücü içip adet oluncamı gitsem, off çok karasız kaldım

canım geçen ay bende 33. günde oldum çatlamıştım,doktora gitmiştim kist felan yok demişiti..sende git istersen...

canım geçen ay bende 33. günde oldum çatlamıştım,doktora gitmiştim kist felan yok demişiti..sende git istersen...

bende pko vardı yaa, içmediğim ot çöp kalmadı ne dirençli bünyem var yaa hiçbişeye aldırmıyor bildiğini okuyor, çok meraktayım bende gideyim akşam

tunaydın kızlar dun benım sag trafıma sancılar gırdı adet olucakmışım gıbı ama daha 1 haftam vardı çok şükür bugun bişeyım yok.gece canım ciger ve kiraz istedı bıran acaba dedım sonra yok yok dedım.
bırde dun ruyamda oglan bebek gördum emzırıyordum çok tatlıydı ya sankı o anı yasadım

kızlar günaydın,medicalcim ordamısın,ya siz testi nerde yaptırmıştınız biz yarın gidicez ben bir labaratuvar buldum da acaba güvenilir bi yer mi bilemedim?
sen testı rastgele bıyerde yaptırma muayene olacagınız yerde yaptırın doktor her yerde yapılan teste guvenmıyor. Allah korusun spermlerınızı alırlar baskasına enjekte ederler ne tip ınsanlar var Allah korusun.

ben bebislerimin rüyada düstügü gördüm ve düstüler
bende ılk bebegımın dusecegını gordum ruyamda iç organlarım dısarı cııkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…