Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet ya kafan dağılırr. şimdi de kemana adapte olursun bebiş gelir canım inşallah..

geçmiş olsun canım yaaa ne sıkıntıdır sende şimdi of! regl olursun inş bi an önce de tedaviye başlarsın

bu topikte slm veren yok muuuuu?? Günaydın diyorum kimseden karşılık yok.. NEYSEE SLM YOKSA ÇIKALIM..

Son düzenleme:

günaydin canim,her seyde bir hayir vardir,su tasinma olayini bende sevmiyorum,allah yardimcin olsun,tasima sirketleri var onlara tasittir,belki maddi yönden seni zorlar ama,yükün hafifler en azindan

mediii
tonton bizden de 1 milyon test istedi.
550 tutuo yuh yani
nerde yaptırsak ki testi SSK üroloğa gitsek yaz bunları desek yazar mı ki sence?
eşim bugün firmanın dr uyla görüşecek yazabilir mi die ama sanmıorum yazmaz dedi

bu topikte slm veren yok muuuuu?? Günaydın diyorum kimseden karşılık yok.. NEYSEE SLM YOKSA ÇIKALIM..
ask olsun obmar hemen küsmek yoook bakalım
nasılsın gelişme varmı senın gunun de dündü değil mi?

valla sen adamla konuş o versin masrafları
evden eve nakliyat bul
onlar söküp takıo

evet naklıye masrafı benden dedi
sımdıye kadar hıc tasınmadım
o yuzden hıc bilmiyorum
naklıyecıler sökuyosa iyi
ama cekeceklerı var elımden bi çizik göreyim yakarım uleeeeeeeeen

poötüş naber tatlım

evet çok pahalı
asa testi heryerde yapılmıyor sizdende istedimi?
eger ıstedıyse medıcal parkta yaptırın baska yerler yapmıyo ben bulamadım bizim hast.de de yok
sonucu 15 gun sonra alınıyo
o yuzden bizim tontonla olan randevu 15 gn ertelendı...
dığerlerını dısarda yaptırın yoksa cok zorlanırsınız canım

dopllerin randevusu da yarın ay

Son düzenleme:

ayy iyi diyelim iyi olsun canim yaa,bu gece hic uyuyamadim,5 den beri ayaktayim,kabiz olmusum popomun üstüne oturamiyorum ayiptir söylemesi,(hemoroidim var)dün adetim bitti,bugün ovülasyon testine basliycam yine,gecen ay arifeydi bayramdi derken pek iyi calisamadikbu ay cok caliscam cokkkkkk.böyle iste

Users Browsing this Thread

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

1. poti
2. şeker-leblebi
3. OBMAR
4. mistrall
5. gida_pinar
6. SSBULUTUM
7. medicalsecreter+
8. crafty
9. KK Pro Üye_zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…