- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.401
:)
vucuduna söyler misin o modu hemmen bana kargolasın :)
olur valla seve seve benim şu an itibariyle ihtiyacım yok 1 temmuzdan beri rejim 65ten 57ye geldim vücut napsın ama bunada alışıverir benim bünye yemeyi sever
aralık ayında cümlenizden patlama bekliorum bacılarım yahuuu
akşamları topicde kimse yok herkes harıl harıl çalışıooo :)
işte kızlar ıdrar testım reglıme 1 hafta var suan fakat ışıktan dolayı net cekemedım bellı olmuyor olabılır
cnm bence sen hiç bakma teste fln
başka bi dr yada hastane bul ve hemen kan testini tekrarla. 1. test doğru ise süper ama ya 2. doğruysa Allah korusun çok üzülürsün. çizgi çok çok silik de olsa var ama çizgi görüp hamile olmayan bir çok kişi de var maalesef.
işte kızlar ıdrar testım reglıme 1 hafta var suan fakat ışıktan dolayı net cekemedım bellı olmuyor olabılır
cnm bence sen hiç bakma teste fln
başka bi dr yada hastane bul ve hemen kan testini tekrarla. 1. test doğru ise süper ama ya 2. doğruysa Allah korusun çok üzülürsün. çizgi çok çok silik de olsa var ama çizgi görüp hamile olmayan bir çok kişi de var maalesef.
cnm pekı sen bakınca sılık çizgıyı gördunmu yarın tekrarlıcam cnm ama cok uzulmem çunkı 3 yasında bır kuzum var zaten allahım olmayanlara verır ınsallah
anlatsana azcık neler yaptın diyette, spor destek çay ot kök :)
günaydın kızlarr.. günaydın potiinşallah güzel haberlerle dolu bir haftaya başlarızz
însallah canim ya ,ben medicali cok merak ediyorum,insallah hayirli haberlerle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?