Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

hayirli aksamlar.. galiba bu topik tam bana göre.. aralik ayi 4 ayimiz olacak korunmadimiz
Bebek istiyoruz hamile kalmak istiyorum ayni zamanda korkularimda var ama artik cocuk yasta degilim artik icimde bir bebek özlemi var Annelik duygusunu tatmak isyorum allah nasip eder insallah. 3 ay boyunca hamile kalamayinca acaba icimde korkularim oldugu icin mi allah bana bebek nasip etmiyor diye düsündüm.
1 Aralikta adet oldum bakalim bu ay allah emanetiyle taclandiracak mi evliligimizi hem istiyorum hem korkuyorum. Beni de listenize alabilirsiniz
Allah hepimizin hakkinda hayirlisi neyse onu eylesin.

anlatsana azcık neler yaptın diyette, spor destek çay ot kök :)

hayatım her sabah 1 kase nesfit arada yarım paket eti form sabah aç karına form çay ve yeşil çay
öğleyin çay grisini peynir domates
arada yoğurt yada nesfit
akşam ne yemk yaptıysam az pilavda olsa makarnada olsa ama 3 yemek kaşığı ekmek yok
akşam 8-9 gibi çay yarım paket eti form arada phyto slim çay mate çayı
hergün yarım saat pilates 150 mekik
hergece biberiye yağıyla karın masajı ve karnı sıkıca sarıp öyle yatma

tanselcim orda barız bellı olmuyor cekımden dolayı ve ben bugu gece yaptım reglıme 7 gun var suan kan verdım arkadasıma gece nöbetcıydı oran duşuk cıktı oda reglıme daha var oldugu ıçın sonra baska bıyere kan verdım sabah aksama kadar makınalar bozuk oldugu için sonucu gec aldım 0.700 çıktı sasırdım kaldım

günaydin kizlarrrrrr,hiv uyuyamadim bu gece,iki saattir dolasiyorum sitede öyle,siz nasilsiniz bakalim,insallah bugün hamis haberleri alirizzz:54:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…