Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben de bi makarna yaparım kocişe yesin..kendime de dün az bi et yapmıştım onu yerim...
benim işim zor kızlar benim herif kıyma hariç et türevinden bişey yemiyor..
tavuk ve balıkda yemiyor..bende etoburum zor işim zor

craftycim bu senin kereviz tarifini çok merak ettim.. benimle de paylaşabilir miisn.. ya da bakabileceğim bir yer varmıdır?

gunaydın ne cok yazmıssınız sayfaların yarısını anca okuyabıldım esım ızın almıs gelıyor onu beklıyorum bu sabah ıdrar testını yıne yaptım hemen ve koyu belırledı hamıslık ıyıce kesınlestı mıgde bulantım var bukadar erken normalmı oglumda hıc olmamıstı.

neyse arkadaşım ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum ve istediğim arkadaşımla da istediğimi paylaşabilirim.
bengü kuzum sen niye böle yapıyon..
bence ortada bi sorun yok
takma kafana nolur Allah aşkına bak böle stres yaparsan herşeye bebikin de naz yapar.
biliyon stres çok etkili..
hem crafty de açıkladı sana yönelik bişey yok diye..

herkese benden bol limonlu ballı papatya çayı.. rahatlayın kızlar.. relaks :)

ayy banada yollasana çayından.bizim burda bitmiş malesef.başım çok ağrıyor.

bu arada kızlar cinsiyet için bende birşeyler yazmıştım cinsiyet önemli değil bizler için diye yorum yaptım ben.yoksa kimseye tepki olarak değil.nolur kimse küsmesin darılmasın birbirine

craftycim bu senin kereviz tarifini çok merak ettim.. benimle de paylaşabilir miisn.. ya da bakabileceğim bir yer varmıdır?

değişik bişi yok cnm ya
kereviz küp küp patates de
limonlu suda beklet
bol soğan sarımsak z.yağında çevir çok az kereviz yaprağı koy çok az ama çoğu acıtıo tadını
üzerine kereviz ve patatesi koy süzüp
sona 2-3 portakal sık su yerine onu koy
şeker tuz bu kadarrr

tabrıkler canım madem hamılesın kasma buakdar kendını
her gebelık aynı olmayabılıyo
gerılme artık rahatla :)

canım benim gözün aydın...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah

sülalede ikiz varmiss,belki seninkide ikizdirhayirli olsun bakem,ilk hamisimiz sensin demek,doktora giderken ayagini sürüyerek git emiiiiiiiiiii:

bir yemek,bu kadar mi güzel anlatilir,tebrikler

daha önce hiç kereviz yapmadım.. sadece annem rejim yaparken kaynatıp ta yediğini hatırlıyorum o kokusuda iğrenç geliyordu da ... deniyim bir ara.. bende kerevizin yapraklarını bazı turşularda kullanırım.. farklı bir aroma veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…