- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.781
Potim sen nasılsın,ohhh yemek muhabbetine kaptırmışın kendini
beni bile gözün görmüyo...
crafty senin tarifi yapcem gi bugün,kereviz,bakalim bana kerevizi sevdirebilecekmisin,hic sevmiyorum allahin gücüne gitmesin,sirf merakimdan yapcemmm
Paylaş Allah aşkına neyi istersen.
sustum
bengü kuzum sen niye böle yapıyon..neyse arkadaşım ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum ve istediğim arkadaşımla da istediğimi paylaşabilirim.
herkese benden bol limonlu ballı papatya çayı.. rahatlayın kızlar.. relaks :)
craftycim bu senin kereviz tarifini çok merak ettim.. benimle de paylaşabilir miisn.. ya da bakabileceğim bir yer varmıdır?
gunaydın ne cok yazmıssınız sayfaların yarısını anca okuyabıldım esım ızın almıs gelıyor onu beklıyorum bu sabah ıdrar testını yıne yaptım hemen ve koyu belırledı hamıslık ıyıce kesınlestı mıgde bulantım var bukadar erken normalmı oglumda hıc olmamıstı.
canım benim gözün aydın...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallahgunaydın ne cok yazmıssınız sayfaların yarısını anca okuyabıldım esım ızın almıs gelıyor onu beklıyorum bu sabah ıdrar testını yıne yaptım hemen ve koyu belırledı hamıslık ıyıce kesınlestı mıgde bulantım var bukadar erken normalmı oglumda hıc olmamıstı.
gunaydın ne cok yazmıssınız sayfaların yarısını anca okuyabıldım esım ızın almıs gelıyor onu beklıyorum bu sabah ıdrar testını yıne yaptım hemen ve koyu belırledı hamıslık ıyıce kesınlestı mıgde bulantım var bukadar erken normalmı oglumda hıc olmamıstı.
değişik bişi yok cnm ya
kereviz küp küp patates de
limonlu suda beklet
bol soğan sarımsak z.yağında çevir çok az kereviz yaprağı koy çok az ama çoğu acıtıo tadını
üzerine kereviz ve patatesi koy süzüp
sona 2-3 portakal sık su yerine onu koy
şeker tuz bu kadarrr
sülalede ikiz varmiss,belki seninkide ikizdirhayirli olsun bakem ,ilk hamisimiz sensin demek ,doktora giderken ayagini sürüyerek git emiiiiiiiiiii:
tabrıkler canım madem hamılesın kasma buakdar kendını
her gebelık aynı olmayabılıyo
gerılme artık rahatla:)
değişik bişi yok cnm ya
kereviz küp küp patates de
limonlu suda beklet
bol soğan sarımsak z.yağında çevir çok az kereviz yaprağı koy çok az ama çoğu acıtıo tadını
üzerine kereviz ve patatesi koy süzüp
sona 2-3 portakal sık su yerine onu koy
şeker tuz bu kadarrr
bengü kuzum sen niye böle yapıyon..
bence ortada bi sorun yok
takma kafana nolur Allah aşkına bak böle stres yaparsan herşeye bebikin de naz yapar.
biliyon stres çok etkili..
hem crafty de açıkladı sana yönelik bişey yok diye..
ahahahhahhahahahahah
len medi mesaj alanın dolu
ah boş olaydı bak ne yazmıştım boşalllltttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?