Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

inşallah heyecan stres değilirde güzel haberdir nedeni..ama biz çok stres yapıyoruz bence o yüzden günleri bile değişebilr.hayırlısı bekliyorum merakla:98:

canım ben dün başka bir arkadaşa da söyledim.. hamile değilmişsin gibi düşün ama olmuşsun gibi hareket et... psikolojiyi alt üst ediyor negatif test sonuçunu görünce

hbyrm ınsallah dedım
:)

bengu ck
sen ne diyon ordan kım senı dıslıyo bakım hanı nerde? göster onu banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

burda her konudan konuşuluyor dimi arkadaşım ama ben bişey dedim yok bu konu için başka topik varmış , bunu konuşmayalım burda önceki sayfada görürsün yazılanları.biraz sinirlendim galiba.

burda her konudan konuşuluyor dimi arkadaşım ama ben bişey dedim yok bu konu için başka topik varmış , bunu konuşmayalım burda önceki sayfada görürsün yazılanları.biraz sinirlendim galiba.

canım onu konuşulmasın diye uyarmadılar.. sadece bebek cinsiyetinin ayrımcılığı yapılmaması için.. sonuçta burda bu topikte bu ay tutturabilsek diye dua ediyoruz.. allah ta sağlıklı sıhhatli gelmesini nasip eder inşallah

sen aramızda yenı oldugun ıcın sınırlendın cnm ama aramızda dıslar tarzda davranan hıcbı arkadasımız yok ınan bana

daha senle kaynaşamadık ya sana oyle glmıstır
sen alınma
cinsiyete fılanda takılmıyoruz bız
sende takılma olurmu
hepımız allah kuluyuz

bengu ben tepki gösterdim evet ama sana değil
ne gerek var cinsiyet konuşmaya diye arkasındayım hala
ben bu olaya karşıyım ve bu konuşulacaksa konuşana tepki gösterebilirim
o nedenle burada paylaşmayalım dedim

atışmayın leğğğğğğğğğğğğğğğn
birbirinize öpücük gönderin bakim hadi bakliyorum :)

atışmıyorum ben
kişiye özel de değil tavrım
koprina anladı ne demek istediğimi ama bengü sanırım yeni olduğundan ters anladı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…