Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kizlar ben gidiyim kapilari süpüriyim,sonrada sohbet dinlemeye gidicem camiye,hepinizi öpüyorum,(medim üzülme bebegim olucak insallah,ama buna ilk önce kendin inanmalisin,)

kızlar o stajyerlik olayı hikaye bence, ben 2006da aldım ehliyeti, stajyerlik çıkacak 2 ay sonra hemen almak lazım dediler, 4 sene oldu hala çıkacak

medikalcim denk glmioz ne zamandır napıosun canım? sende mi yedin kırmızı kart
yedım canım yidirdi bana bu aralık ayı kırmızı bayragı direğiyle beraber .

kizlar ben gidiyim kapilari süpüriyim,sonrada sohbet dinlemeye gidicem camiye,hepinizi öpüyorum,(medim üzülme bebegim olucak insallah,ama buna ilk önce kendin inanmalisin,)

ben hep ınanıyorum ama işte pötim. gelmenı beklıycem cnm..

Benimde umudum yok gibi sanki son iki gündür.bende yerim bu gidişle kırmızı kartı. Neyse rabbim oyundan attırmasında elbet maçlar devam edecek.

Benimde umudum yok gibi sanki son iki gündür.bende yerim bu gidişle kırmızı kartı. Neyse rabbim oyundan attırmasında elbet maçlar devam edecek.

evet ya kırmızılar çoğaldıkça benim de ümitler tükeniyor.ama napalım nasip kısmet. mücadeleye devam

Merhaba canlar...
Medical kırmızı kart mı gördün tatlım
hmmm nazlanıyo demekki senin miniş, benim de kasıklarımda ağrı başlangıcı var. rutin zamanda 1 hafta bu ağrı ara ara gelir,sonra adet olurum..korkarım bu ay da öyle olacak

kızlar beni gazlayın acıkda şu patronla konuşayım artık..çok fena işten istifa edesim var..burası bana uğursuz geldi.ben burda kalırsam bebeğim olmazmış gibi geliyo bana.akşam geç saatlere kadar çalışıyorum artı stresi cabası..vücut ve beyin olarak hiç dinlenemiyorum.eşimde diyoki sen işten ayrıl 1-2 aya kalmaz iş buluruz sana sende bu arada sınavlarını verirsin ders çalışırsın diyo.banada mantıklı geliyo ama..

ihtiyacın yoksa bırak derim zaten araştırmalara göre üreme problemleri üni mezunu çalışan bayanlarda daha sık görülüyomuş.
Stres 1 numaralı düşman, hem hamile kalma sürecinde hem de hamilelikte

canım maşallah mesleğin elinde valla eşin haklı
bırak işi ya canından kıymetlımı
her darda kalana çare bulunuyo da sanamı bulunmıycak
hersey daha ıyı olur belkı stresten kurtul da önce

şimdi sana lazım olan tek şey cesaret mi ooooooooo ben olsam on kere gidip vermiştim istifamı. kocanla da konuşup anlaşmışsın. şimdi bir de bunun stresini yaşıyorsun. aklına koymuşsun zaten canım daha fazla bekleme derim ben.yani ihtiyacınız falan yoksa. stres her şeyin anası

Canım maşallah mesleğin elinde valla eşin haklı
bırak işi ya canından kıymetlımı
her darda kalana çare bulunuyo da sanamı bulunmıycak
hersey daha ıyı olur belkı stresten kurtul da önce

mistrall
valla bencede destek se sana eşin ve iş çok zorluosa seni
git konuş bırak
ammaaaaaaaaaaa
evde durunca kaynına kayınvalidene eltine çok taklıcaka, sinir yapacaksan, bebeğe daha da odaklanacaksan
kır dizini otur işinde

cnm ihtiyacım olmaz olurmu durumları biliyosunuz.ama eşim diyoki sen sınavlarını vermeden sana rahat yok.bebek falan olmadan sınavlarını ver bunun içinde çalışman şart diyo.sınavını ver sonra yine çalış diyo.bu aradada biraz birikim yapmıştık sıkıştığımızda ordan yardım alırız diyo.sınavdan sonra evimizze yakın daha rahat bir iş ayarlarız diyo.birde kızlar burda beni rahatsız eden olaylarda oluyo.akşamları saat 5den sonra bizim patron alıyo eline viskisini şişeyi bitirene kadar içiyo bazen başka şişeler takip ediyo.tabi sarhoş oluncada ileri geri konuşuyo..bana karşı bir hareketi yok ama ben tedirgin oluyorum ister istemez.bazen sadece patron ve ben kalıyoruz katta.odamdan dışarı çıkamıyorum.biraz bende bu konularda korkaklık çok.sevmem içen adamı ben helede işyerinde.eşim bunların detaylarını bilmesede içtiklerini biliyo ve tabi çok kızıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…