- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.201
allah hayra cıkarsın cnmkizlar bu gece rüyamda kiyamet kopuyoducok korktum
kırmızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yedım canım yidirdi bana bu aralık ayı kırmızı bayragı direğiyle beraber .medikalcim denk glmioz ne zamandır napıosun canım? sende mi yedin kırmızı kart
kizlar ben gidiyim kapilari süpüriyim,sonrada sohbet dinlemeye gidicem camiye,hepinizi öpüyorum,(medim üzülme bebegim olucak insallah,ama buna ilk önce kendin inanmalisin,)
Benimde umudum yok gibi sanki son iki gündür.bende yerim bu gidişle kırmızı kartı. Neyse rabbim oyundan attırmasında elbet maçlar devam edecek.
Benimde umudum yok gibi sanki son iki gündür.bende yerim bu gidişle kırmızı kartı. Neyse rabbim oyundan attırmasında elbet maçlar devam edecek.
merhaba canlar...
Medical kırmızı kart mı gördün tatlım
Hmmm nazlanıyo demekki senin miniş, benim de kasıklarımda ağrı başlangıcı var. Rutin zamanda 1 hafta bu ağrı ara ara gelir,sonra adet olurum..korkarım bu ay da öyle olacak
ınsallah gelmez senın kırmızı cnm
kızlar beni gazlayın acıkda şu patronla konuşayım artık..çok fena işten istifa edesim var..burası bana uğursuz geldi.ben burda kalırsam bebeğim olmazmış gibi geliyo bana.akşam geç saatlere kadar çalışıyorum artı stresi cabası..vücut ve beyin olarak hiç dinlenemiyorum.eşimde diyoki sen işten ayrıl 1-2 aya kalmaz iş buluruz sana sende bu arada sınavlarını verirsin ders çalışırsın diyo.banada mantıklı geliyo ama..
kızlar beni gazlayın acıkda şu patronla konuşayım artık..çok fena işten istifa edesim var..burası bana uğursuz geldi.ben burda kalırsam bebeğim olmazmış gibi geliyo bana.akşam geç saatlere kadar çalışıyorum artı stresi cabası..vücut ve beyin olarak hiç dinlenemiyorum.eşimde diyoki sen işten ayrıl 1-2 aya kalmaz iş buluruz sana sende bu arada sınavlarını verirsin ders çalışırsın diyo.banada mantıklı geliyo ama..
inşallah canm, hiç istemiyorum gelmesini
ama realite diye bişey var ve gidiş ona doğru gidiyor sanki
çıkmadık candan ümit kesilmezmiş ama tabi heycanım söndü
patlak balon gibiyim
yenı yılda keske sızınle hep beraber olsak partı yaosak kopsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?