Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

iş stresi artı o kokruyla çalışılmaz orda senın ıcınhayırlı olucak bence ordan cıkman cnm

mistrall cim bende korkarım öyle şeyden. bence fazla vakit kaybetmeden ver istifanı. Allah biryerden verir elbet rızkını

Nurun anlatsana cnm daha daha neler yapıyosun

ne yapayım canım ya ilk defa hayatımda BU AY stres yaşamadım oda tutmadı baksana daha neler yapim ben. ama herşeyin hayırlısı. klomene başlayayımmı acaba? :26: doktor gel kontrol etti yumurtalıklarımda bi sorun yokmuş büyüklükleri 10 mm. adet olunca gel hormon tedavisine başlayalım dedi. gideyimmi sizce?

kızlar zaten benim hayatımda düzgün bişey yokki.
iş hayatı stres özel hayat stres..
çok şükür eşimle aram çok iyi birde sağlığım yerimde.sanırım aslında önemli olanda bunlar ama..

sen eşine baktırmısmıydın nuruncumnden gebe kalamayasın sende sorun yoksa ?

medical siz kaç aydır istiosunuz bebiş?
biz agustostan berı ıstıyoruz nurun ama eylulden berı tıpıcteyım

kızlar bende adet olmuştum değiştirmemişsiniz keşke değişmeseydi tabi

sen eşine baktırmısmıydın nuruncumnden gebe kalamayasın sende sorun yoksa ?

biz agustostan berı ıstıyoruz nurun ama eylulden berı tıpıcteyım

oda baktırmıştı ondada çıkmadı bi problem. smear testi yapıldı onada. bilmioz işte neden böle olmuyo

ağustosdan beriyse iyi gene daha 4 ay olmuş. bizim 8 ay bitti ben takmıyayımda kimler taksın kafaya

Bende kesin kararlıyım eşimi doktora götürücem.eğer bu ay olmazsa.tamam kafama takmıycam ama eşimede baktırıcam.en azından bir sıkıntı varsa öğrenelim.

Bu arada medi örümcek ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…