- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.221
cnm ihtiyacım olmaz olurmu durumları biliyosunuz.ama eşim diyoki sen sınavlarını vermeden sana rahat yok.bebek falan olmadan sınavlarını ver bunun içinde çalışman şart diyo.sınavını ver sonra yine çalış diyo.bu aradada biraz birikim yapmıştık sıkıştığımızda ordan yardım alırız diyo.sınavdan sonra evimizze yakın daha rahat bir iş ayarlarız diyo.birde kızlar burda beni rahatsız eden olaylarda oluyo.akşamları saat 5den sonra bizim patron alıyo eline viskisini şişeyi bitirene kadar içiyo bazen başka şişeler takip ediyo.tabi sarhoş oluncada ileri geri konuşuyo..bana karşı bir hareketi yok ama ben tedirgin oluyorum ister istemez.bazen sadece patron ve ben kalıyoruz katta.odamdan dışarı çıkamıyorum.biraz bende bu konularda korkaklık çok.sevmem içen adamı ben helede işyerinde.eşim bunların detaylarını bilmesede içtiklerini biliyo ve tabi çok kızıyo.
Nurun anlatsana cnm daha daha neler yapıyosun
sen eşine baktırmısmıydın nuruncumnden gebe kalamayasın sende sorun yoksa ?ne yapayım canım ya ilk defa hayatımda bu ay stres yaşamadım oda tutmadı baksanaDaha neler yapim ben. Ama herşeyin hayırlısı. Klomene başlayayımmı acaba? :26: Doktor gel kontrol etti yumurtalıklarımda bi sorun yokmuş büyüklükleri 10 mm. Adet olunca gel hormon tedavisine başlayalım dedi. Gideyimmi sizce?
biz agustostan berı ıstıyoruz nurun ama eylulden berı tıpıcteyımmedical siz kaç aydır istiosunuz bebiş?
kızlar zaten benim hayatımda düzgün bişey yokki.
iş hayatı stres özel hayat stres..
çok şükür eşimle aram çok iyi birde sağlığım yerimde.sanırım aslında önemli olanda bunlar ama..
kızlar bende adet olmuştum değiştirmemişsiniz keşke değişmeseydi tabiKIRMIZI : REGLİ OLUP OCAK AYINDA BEKLEMEYE DEVAM EDENLER
TURUNCU : AY İÇERİSİNDE 2.KEZ REGLİ OLUP ÇOK ÇALIŞMASI GEREKENLER
MAVİ : ARALIK AYININ ŞANSLI ANNELERİ
ARALIK AYI BEBEK İSTEYENLERİN TABLOSU 1 Aralık 2 Aralık drgks
3 Aralık hPollyanna
4 Aralık GurbetGuzeliasktutkunu 5 Aralık seldayavuzguray sevecen26 OBMAR pembedana
6 Aralık ensarnaznhn1
7 Aralık nurunmevr sevdalinka06 medicalsecreter 8 Aralık angel_78_ __EsLem_ mannak
9 Aralık sinemeeren hemsire63 jalesel
10 Aralık haykolikPuantiyem
11 Aralık 12 Aralık inar80
13 Aralık gida_pinar en_nes dosthane kad_er cenova asktutkunu GulsahS
14 Aralık komagene mistrall SSBULUTUM
15 Aralık zehra2509 Belgisel atlanta
16 Aralık Funda89
17 Aralık Aykiz9 akillibidik bengu_ck miniciik
18 Aralık şeker-leblebi mihracee hbyrm UMURSAMA only_smile gamze81
19 Aralık seda42 semi _Zeynep
20 Aralık SevdeBilge
21 Aralık 22 Aralık 23 Aralık crafty polanegri nisan81
24 Aralık sibel1982 bahark HAVALIKIZ
25 Aralık avci82 sumak esrant
26 Aralık GÖKKUŞAĞI irm83 poti27 Aralık tgba87
28 Aralık feyzanaz29 Aralık 30 Aralık butka
31 Aralık gulden79 elmakurdumusunbeklemede
TOPLAM : 70 KİŞİ
TURUNCU : 4 KİŞİ
KIRMIZI : 6 KİŞİ
MAVİ : 1KİŞİ
sen eşine baktırmısmıydın nuruncumnden gebe kalamayasın sende sorun yoksa ?
biz agustostan berı ıstıyoruz nurun ama eylulden berı tıpıcteyım
patlak balon gibiyim
yenı yılda keske sızınle hep beraber olsak partı yaosak kopsak
Elma benı 9 aralığa alırmısın müsait zamanında
"smear testi yapıldı onada"
erkek için smear yapılıo mu bizim için diil mi o yawwww
"smear testi yapıldı onada"
erkek için smear yapılıo mu bizim için diil mi o yawwww
bizdede var ama sanki erkekdede ona benzer bişey vardı yada benmi karıştırdım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?