Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ıyıde cnm ben hamılelıkle ılgılı bısı sormadım daha da sormam zaten sızlerı merak ettıgım ıcın gırmıstım.kusura bakmayın

biz burda bunalım takılıyoruz sen hamiş hamiş okuyup üzülme istirahatıne bak hani diğer tarafta senin için daha değerli seyler paylasılıyor anlamında söyledim
estapiti piti kusur ne demek

valla kızlar bazen sizi anlayamıyorum.sen hamiş kalsaydın git başka topiğe mi bak diyecektik.

1- biz yaklaşık 3-4 aydır aynı derdi gece gündüz konuşuoruz
2- arkadaş dost olduk artık
3- yeni olan kişilerin buna saygı duymasını bekliyoruz
4-yeni olanlar bizi psikolojimizi yaşadıklarımızı bilmiyorlar
5- medi bebek kaybetti bir sürü derdi var ve bugün o kadar çalışma neticesinde 4 gün gecikip ümitlendikten sonra REGL oldu
6- Bu tepkiyi vermesi çok normal
7- evet bazen bebek haberleri İÇİMİZİ acıtıyor
manasız tepki verebiliyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!

maşallah avukat gibisin.devam anacım.o zaman bu topik sadece birkçaç kişiden mi ibaret.elmakurdumusn cevap bekliyorum?

Listede pek bir istikrarlı KIRMIZI dan ödün vermiyo.
Birtek asktutkunu var mavi olarak,oda listede yoktu zati hamiş kalınca ekledik.

maşallah avukat gibisin.devam anacım.o zaman bu topik sadece birkçaç kişiden mi ibaret.elmakurdumusn cevap bekliyorum?

valla senin avukatlığına karşı yazılmış bi yorum o!
kimse girmesin de demedim demem diyemem de ayrıca umrumda değil
sadece bu tepkiyi verebilmenin İNSANİ yanını anlatmaya çalıştım

Hayır tatlım geçen ay 110 kişi vardı listede bu ay 70 kişi daha evvelini hatırlayamadım.
Yani birkaçkişiden ibaret değil.Fakat paylaşım yaparken kimse kişisel davranmasın ve rencide edici olmasın.
Bu tarz davranışta bulunanlar bu topikte asla barınmadı barınamaz (kişisel değil genel bir yorum)

crafty bende oturarak calıstıgım ıcın ayak bıleklerım ödem oluyor
bol bol su içiyorum
aynen vc vizitleri oluyo
vcye her gıttıgımde kederlerı kederlerı sal sal sal gitsn diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…