- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.301
hoşgeldiniz bengü hanım siz de aramıza yeni katıldınız değilmi nekadardır buradasınız
bu ne psikoz?
bu ne lahana turşusu
bu ne art niyet
bu ne üstüne alınma?
cnm cevap yazamadım özelden buradan yazayım evet adet oldum bende canım nasip kısmet
crafty benim yazmış olduklarımıda okusaydınız bende 4.5 aylık bebeğimi kaybettim ama sadece kendinizler ilgileniyorsunuz.
adet oLmadan öNce bebek örgüLerina bakiodum şimdi küstüm hiç gözüm görmüo onLarı
Hayır tatlım geçen ay 110 kişi vardı listede bu ay 70 kişi daha evvelini hatırlayamadım.
Yani birkaçkişiden ibaret değil.Fakat paylaşım yaparken kimse kişisel davranmasın ve rencide edici olmasın.
Bu tarz davranışta bulunanlar bu topikte asla barınmadı barınamaz (kişisel değil genel bir yorum)
biraz önce ciddi ciddi sonda taktırsam nasıl olur die düşündüm
mesai durumu
%50 KK
%40 WC
%10 iş şeklinde :)
ben senınle ılgılı bırsey yazmadım asktutkunu arkadasımla konusuyorum o dahı senın tarzında konusmuyor ayrıca kırıcı birşey söylemedimart niyet değil sonradan geldim diyelim ama bu topiğin amacı sadece sizler misiniz onu merak ettim.
sende bendensin yani..taKma kafana bebişim vardır biLmediğimiz bi hayır..
geL yamacıma
geL yamacıma
geL yamacıma
hosgeldın feyzanazcımslm arkadaşlar kaç gündür giremedim yoğunluktan HİCRİ YENİ YILA GİRDİK HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM HAYIRLI SAĞLIKLI VE BEBİŞLİ BİR YIL OLUR İNŞALLAH... bu ne yaw liste kırmızılarla dolmuş hele şükür bir mavişimiz var TEBRİKLER AŞKTUTKUNU KARDEŞİM bu ay bereketsiz çıktı görüyonmu kasım ne güzeldi...
Küsme...üzme kendini elbet onada sıra gelicek.
Kesinlikle katılıyorum,her şerde bir hayır vardır demişler.
Üzmeyelim kendimizi ben artık zamana bıraktım olursa olur.
Olmazsa bir hayır vardır.
slm arkadaşlar kaç gündür giremedim yoğunluktan HİCRİ YENİ YILA GİRDİK HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM HAYIRLI SAĞLIKLI VE BEBİŞLİ BİR YIL OLUR İNŞALLAH... bu ne yaw liste kırmızılarla dolmuş hele şükür bir mavişimiz var TEBRİKLER AŞKTUTKUNU KARDEŞİM bu ay bereketsiz çıktı görüyonmu kasım ne güzeldi...
yok cnm bu senin kendi fikrin tercihin. ama biraz çabuk davranmışsın tabi.yaşın kaç cnmm?
ben senınle ılgılı bırsey yazmadım asktutkunu arkadasımla konusuyorum o dahı senın tarzında konusmuyor ayrıca kırıcı birşey söylemedim
ayrıca bu topiğin amacı ben veya diğer arkadaslarım değil
burdaamaç bebek
bizler amaç değil amaca giden araçlarız
tamam işte diyelim sen bugün hamile olduğunu bize söyledin.bizde seni kutladık.ama git başka topiğe dediğimizde ne düşünürsün?
ee kuzu anlat bakem bu arada naptın nittin :13:
ay aşkitomda böyLe kuzu der bana : )
iyi oLmaya çaLışıos tatLım napaLım kendimi bişilerLe meşguL etmeye çaLışıom..kafayı yedik iyiCe..
eşim ameLiyat oLduğu için doktor 3 aydan sonra umutLanın demişti ..şiMdi 5.aya girioruz beLki 5.ayımızda oLur..oyüzden umudumu yitirmemeye çaLışıorm..
bu arada aşkitoma atkı örüomfazLA evde durmamaya çaLışıom ..öyLe işte ..
ee kuzu anlat bakem bu arada naptın nittin :13:
ay aşkitomda böyLe kuzu der bana : )
iyi oLmaya çaLışıos tatLım napaLım kendimi bişilerLe meşguL etmeye çaLışıom..kafayı yedik iyiCe..
eşim ameLiyat oLduğu için doktor 3 aydan sonra umutLanın demişti ..şiMdi 5.aya girioruz beLki 5.ayımızda oLur..oyüzden umudumu yitirmemeye çaLışıorm..
bu arada aşkitoma atkı örüomfazLA evde durmamaya çaLışıom ..öyLe işte ..
varıkosel amelıyatı olmustu eşin değilmi eslemcim
eger oyleyse amelıyat sonrası degerlerınızde farklılık gözlemlediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?