Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

slm arkadaşlar kaç gündür giremedim yoğunluktan HİCRİ YENİ YILA GİRDİK HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM HAYIRLI SAĞLIKLI VE BEBİŞLİ BİR YIL OLUR İNŞALLAH... bu ne yaw liste kırmızılarla dolmuş hele şükür bir mavişimiz var TEBRİKLER AŞKTUTKUNU KARDEŞİM bu ay bereketsiz çıktı görüyonmu kasım ne güzeldi...

crafty benim yazmış olduklarımıda okusaydınız bende 4.5 aylık bebeğimi kaybettim ama sadece kendinizler ilgileniyorsunuz.

bengu,
kendimizle ilgilenmek değil olay
ben senin tepkine cvp veriorum ve 2. agresif tutumun bu. cinsiyet mevzusunda da aynı şeyi yaptın ben dedim ki konuşmayalım ne gerek var rencide edici laf edebilirim çünkü. saygılıyım da bunun topici var diyecek kadar. Bunda da bi art niyet aradın bu bebek mevzuusunda da
sen aşktutkunu ile yapılan yazışmaları okudun mu önce? dersi oldu akıntı leke ağrı vs dedik ki bilmioruz bir çoğumuzun ilk hamileliği olacak
sen de onları okursan önce anlarsın kim neden neyi yazmış.
Allah da sabır versin. o zaman anlarsın bizim bazen fazla gelen hassas yorum/tavır ve tutumlarımızı

Teşekkürler elmakurdumusun cevabın için.belkide biraz önce aşk tutkununu incittiler.hamilelikte insan daha hassas oluyor.

biraz önce ciddi ciddi sonda taktırsam nasıl olur die düşündüm
mesai durumu
%50 KK
%40 WC
%10 iş şeklinde :)

art niyet değil sonradan geldim diyelim ama bu topiğin amacı sadece sizler misiniz onu merak ettim.
ben senınle ılgılı bırsey yazmadım asktutkunu arkadasımla konusuyorum o dahı senın tarzında konusmuyor ayrıca kırıcı birşey söylemedim
ayrıca bu topiğin amacı ben veya diğer arkadaslarım değil
burdaamaç bebek
bizler amaç değil amaca giden araçlarız

sende bendensin yani..taKma kafana bebişim vardır biLmediğimiz bi hayır..
geL yamacıma

ee kuzu anlat bakem bu arada naptın nittin :13:

hosgeldın feyzanazcım
senınde yenı ıylını tebrık edıyorum hayırlı ve mubarek olaaa

Küsme...üzme kendini elbet onada sıra gelicek.

İnş cNm yaa bu ay çOk fazLa umutLanmıştım beLirti hissettiğimden değiL iLk defa 3 gün gecikmişti..hiç bu kadar inanMamıştım
Neyse ki inançLı bi insanım Raßßimin vardır bi biLdiği vardır bunda da bi hayır demekki daha hayırLı bi zaman da geLecek..ama dayanmak zor taßi..
insanoğLuyuz hemen oLsun istioruz

Hoşgeldin caım.İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Evet bu ay malesef çok vasat,olsun ne yapalım yeni aylarda daha iyi olmasını dileyelim.

tamam işte diyelim sen bugün hamile olduğunu bize söyledin.bizde seni kutladık.ama git başka topiğe dediğimizde ne düşünürsün?

tamam işte diyelim sen bugün hamile olduğunu bize söyledin.bizde seni kutladık.ama git başka topiğe dediğimizde ne düşünürsün?

aşk tutkunu bastan berı bızle olan bı arkadas degıl
birden gelıp hamılelık haberını verdı
burda gebe kalmaya calısanlar var bu surecte paylasılanlar var
bastan berı bı paylasımı yok bu saatten sonra bizle ne paylasabılır kı
bızım stresımızden etkılenır ancak
mesela sen öyle olmazsın cunku bastan berı paylasımda bulunmus oalcaksın
anlayabildinmi?
daha detayına girmemi istermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…