Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aynen takılıyorum amannn katılıyorum dicektim

o acun var ya o acun karısını da aldatmışşşş
yayın yasaa koydurmuş ama :) atmasın beni polis içerii konuşuom die
erkek ve para bir aya gelince kaçınılmaz sondur istisnasız
zengin olupta kuduruk olmayan bi erkek göstersene bana gülüm:82:

sen uğraş benle uğraaaşşş :)
prolaktin ne bilmiom ben progesterona baktımıd yımırtlama için
diğeri sütle alakalı bi hormon o yüksek olunca bebek mi tutmuomuş neymiş

carftycim bak tüp bebek için belki İstanbula gelirim..sana yerleşmeyi düşünüyorumbakalrsın bana artık karışmammmm

benim de dün hiç nerden aklıma geldiyse salataya sirke koyasım geldi,baldan tatlı geldi valla sirke sonunu da içtim bi de güzel kaşık kaşık:))

kılo verdımı aldımı cnm
verdıyse normal (yengem de kusa kusa cok kılo verdı) dğurunca kıloları gerı geldı
eğer aldıysa hamılelıgın ılk aylarında alınması ıstenmez ıkıncı trımesterden ıtıbaren kılo alınmasını bekler doktorlar cunku onlar hep bebege gıdıyo o yuzden.

sen uğraş benle uğraaaşşş :)
prolaktin ne bilmiom ben progesterona baktımıd yımırtlama için
diğeri sütle alakalı bi hormon o yüksek olunca bebek mi tutmuomuş neymiş

sorry meeeeen

benim de dün hiç nerden aklıma geldiyse salataya sirke koyasım geldi,baldan tatlı geldi valla sirke sonunu da içtim bi de güzel kaşık kaşık:))

ayyy bayılırım sirkeye...hele kırmızı lahanayı ov irke ile müthiş bi tatttt.......

kızlar prolaktin sorunu olan varsa dereotu yemesin.. maranki mi saraçoğlu mu hangisi demişti unuttum.. ama yükselttiğini demişti.. akşam da muhabbet kralını izleyen oldu mu :) sabaha kadar bizim konuları konuştular :)

kızllarrrrr sizle bişey paylaşacağım..17 aralıkta eşimin mecburi hizmet yeri belli olacak artık git gel yapıcaz..özellikle yumurtlama döneminde bakalım nere çıkacak...türkiyede her yer oalbilir ama büyük ihtimal doğu olacak........

hayırlısı olur inşallah.ablam urfada orası çok güzel eğer ora çıkarsa canım

Allah en hayırlısı en ugurlusu neresıyse otayı versın cnm ıyı sanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…