- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
aynen takılıyorum amannn katılıyorum dicektimcanım inşallah tüp bebişe gerek kalmaz ama olursa ne yapalım tek ben değilimki..bir sürü insan var işte yeni nesil yeni sorunlar var..düşünsenize önceden böylemiydi..herkes doğururmuş ama şimdi yiyoz hormonlu şeyleri, hava kirliliği felan işte bunlar mahvediyo bizi...
erkek ve para bir aya gelince kaçınılmaz sondur istisnasızo acun var ya o acun karısını da aldatmışşşş
yayın yasaa koydurmuş ama :) atmasın beni polis içerii konuşuom die
sen uğraş benle uğraaaşşş :)
prolaktin ne bilmiom ben progesterona baktımıd yımırtlama için
diğeri sütle alakalı bi hormon o yüksek olunca bebek mi tutmuomuş neymiş
25 bitti artık
evet öyle oldu.. biraz turşu delisiydi.. şimdi turşu yiyemiyor.. tatlıya daha çok yoğunlaştı .. erkek mi olacak yoksa :) bir de yediklerini kontrol edemiyor.. tıka basa yiyo.. sonra tabi mide rahatsızlanınca gidip çıkarıyor.. bir de çok zayıf.. ilk 3 ayda 4 kilo normalmidir ki ?
sen uğraş benle uğraaaşşş :)
prolaktin ne bilmiom ben progesterona baktımıd yımırtlama için
diğeri sütle alakalı bi hormon o yüksek olunca bebek mi tutmuomuş neymiş
benim de dün hiç nerden aklıma geldiyse salataya sirke koyasım geldi,baldan tatlı geldi valla sirke sonunu da içtim bi de güzel kaşık kaşık:))
carftycim bak tüp bebek için belki İstanbula gelirim..sana yerleşmeyi düşünüyorumbakalrsın bana artık karışmammmm
ya kayınvalıde hamıleyken ekmegın ustune sirke sıkıp yiyomuşbenim de dün hiç nerden aklıma geldiyse salataya sirke koyasım geldi,baldan tatlı geldi valla sirke sonunu da içtim bi de güzel kaşık kaşık:))
iyiymiş.bende isimde 35 görünce acep yaşmı dedim.anladımki İzmir plaka.....
kılo verdımı aldımı cnm
verdıyse normal (yengem de kusa kusa cok kılo verdı) dğurunca kıloları gerı geldı
eğer aldıysa hamılelıgın ılk aylarında alınması ıstenmez ıkıncı trımesterden ıtıbaren kılo alınmasını bekler doktorlar cunku onlar hep bebege gıdıyo o yuzden.
hmm pardın belirtmemişim.. 4 kilo aldı.. ama biraz da şımarıklık var.. kimsenin sözünü dinlemez.. ik icanlıyım bana karışmayın der geçer.. bebeğe zarar diyoruz .. tınlayan yok.. 1 kutu sigara içiyodu hamile kalmadan.. doktor da güya demiş ki ilk 3 ayda en fazla 3-4tane içebilirsin günde.. ve kendini bırakmaya hazırla demiş.. ama bırakan kim 4.ay başladı .. günde 10 sigara içiyoruz.. tiksiniyorum diyor ama ihtiyacım var diyo.. ne bilim tuhaf geliyo bana
evet canım aslen izmirliyim ailem falanda orda. ama ben kayserideyim. eşimin işi nedeniyle. hayat işte
bende geldim kızlaar.yeni topiğimiz hepimize uğurlu gelir inşalllaaaahh
kızllarrrrr sizle bişey paylaşacağım..17 aralıkta eşimin mecburi hizmet yeri belli olacak artık git gel yapıcaz..özellikle yumurtlama dönemindebakalım nere çıkacak...türkiyede her yer oalbilir ama büyük ihtimal doğu olacak........
Allah en hayırlısı en ugurlusu neresıyse otayı versın cnm ıyı sanslar.kızllarrrrr sizle bişey paylaşacağım..17 aralıkta eşimin mecburi hizmet yeri belli olacak artık git gel yapıcaz..özellikle yumurtlama dönemindebakalım nere çıkacak...türkiyede her yer oalbilir ama büyük ihtimal doğu olacak........
kılo verdımı aldımı cnm
verdıyse normal (yengem de kusa kusa cok kılo verdı) dğurunca kıloları gerı geldı
eğer aldıysa hamılelıgın ılk aylarında alınması ıstenmez ıkıncı trımesterden ıtıbaren kılo alınmasını bekler doktorlar cunku onlar hep bebege gıdıyo o yuzden.
hmm pardın belirtmemişim.. 4 kilo aldı.. ama biraz da şımarıklık var.. kimsenin sözünü dinlemez.. ik icanlıyım bana karışmayın der geçer.. bebeğe zarar diyoruz .. tınlayan yok.. 1 kutu sigara içiyodu hamile kalmadan.. doktor da güya demiş ki ilk 3 ayda en fazla 3-4tane içebilirsin günde.. ve kendini bırakmaya hazırla demiş.. ama bırakan kim 4.ay başladı .. günde 10 sigara içiyoruz.. tiksiniyorum diyor ama ihtiyacım var diyo.. ne bilim tuhaf geliyo bana
benim son donemde gözde bi sözm var koprinacıgım
o arkadaşa oha diyorum höh diyorum
benimde ailem kayseride canım ya...iyi memeleket,zengin memleket kayseri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?