- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
ayol önce bir bakayım dedim ne var topicte.. neler paylaşılmış ona göre bende ortaya bişey atarım belki dedim de... hızınıza yetişemiyorum :) acemiliğime verin kızlar.. 2 aydır denemeler var.. sonuç.. fosss... aralık ayına kaldık.. 23 yaşındayım.. 3 aydır ev hanımıyım.. :) bukadar yeterli mi
crafty ben göremedim seni ya anlamadım ki nden acaba
ayol önce bir bakayım dedim ne var topicte.. neler paylaşılmış ona göre bende ortaya bişey atarım belki dedim de... hızınıza yetişemiyorum :) acemiliğime verin kızlar.. 2 aydır denemeler var.. sonuç.. fosss... aralık ayına kaldık.. 23 yaşındayım.. 3 aydır ev hanımıyım.. :) bukadar yeterli mi
bencede vitesi 5 e taktı :)Biri bu kızı durdursun,koptu
ozmaan bölüm baskanı topike gelsın :)medicim çalışmayana ekmek yok bu topikte demi......ya ne saçma cümleler kuruyom..bu arada bölüm başaknını yanına gideceğim ama kopamıyomki sizden...
cnm gıdıp kontrollerınızı olun tabı.canım dediğin doğru 25. günde bir adet oluyorum bakalım artık bu ayda kalmazsam eşimle doktora gidicez.
elmakurdum senin kadar iyi kimse tutamaz bu listeyi... bak bana ver nasıl karışıyo işler...
resminimi görmedin..dur ben anlatayım...çok tatlı, cici ve sımsıcak bir yüz....
yetişemezsinnn
alışırsın sende merak etme
24 saat aktif bu topic :)
hamilesi hamile kalmaya çalışanı
hamile kalamayan ama hala burda ısrarla takılanı(ben)
ne ararsan var
yetişemezsinnn
alışırsın sende merak etme
24 saat aktif bu topic :)
hamilesi hamile kalmaya çalışanı
hamile kalamayan ama hala burda ısrarla takılanı(ben)
ne ararsan var
heyyy
canımsın
bencede vitesi 5 e taktı :)
ozmaan bölüm baskanı topike gelsın :)
cnm gıdıp kontrollerınızı olun tabı.
ya aslında ben hamile kalmayı düşünmeden önce gidip kan ve idrar testlerimi yaptırdım. guatr testide yaptırdım herşey normal çıktı. korunmamaya başladık ama tutmadı. diyorum ya bu ayda tutmazsa eşimle de beraber gitmeyi düşünüyorum.
cekıstırılen kaynanalar
kek çırpmaya korkan görmceler hepsi burda :)
mediiiiiiiii
benle uğraşmasan ölürsün demi
seni tanımıolar daha seniii
sen bi gel kendine ben melek kalırım yanında :):82:
TEK BİR SPERMİN PEŞİNE DÜŞECEĞİZ....öyle bi rekalm yazısı var...:82::82:
o görümce ayrı bi yerde
lütfen onu satır arası geçmem ben
kız mail attım musaıt degıllermıs baska bıyere söz vermişler :):) güyaaao görümce ayrı bi yerde
lütfen onu satır arası geçmem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?