Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ammannn ne dert ediyon canım dur bakalım yaşın genç, daha 2 aydır deniyosun..bak burda nerdeyse kök salacak ablaların var:)))))))))9

yetişemezsinnn
alışırsın sende merak etme
24 saat aktif bu topic :)
hamilesi hamile kalmaya çalışanı
hamile kalamayan ama hala burda ısrarla takılanı(ben)
ne ararsan var

Biri bu kızı durdursun,koptu
bencede vitesi 5 e taktı :)
medicim çalışmayana ekmek yok bu topikte demi......ya ne saçma cümleler kuruyom..bu arada bölüm başaknını yanına gideceğim ama kopamıyomki sizden...
ozmaan bölüm baskanı topike gelsın :)

canım dediğin doğru 25. günde bir adet oluyorum bakalım artık bu ayda kalmazsam eşimle doktora gidicez.
cnm gıdıp kontrollerınızı olun tabı.

mediiiiiiiii
benle uğraşmasan ölürsün demi
seni tanımıolar daha seniii
sen bi gel kendine ben melek kalırım yanında :):82:

yetişemezsinnn
alışırsın sende merak etme
24 saat aktif bu topic :)
hamilesi hamile kalmaya çalışanı
hamile kalamayan ama hala burda ısrarla takılanı(ben)
ne ararsan var

biz sıyırdık kafayı söyleyim...ama çok rahatım yaaa..eşimin sperm analizi iyi olmaması bana yaradımı ne stresimi aldı

rahatlattığın için sağ ol da... bende sanırsam prolaktinden çekenlerden olcam.. dengesizleştirdi adetimi.. temmuz 29 / eylül 4 /belki bişey var derken ekim 21de kan verdim hormon testi için... negatif çıktı... prolaktin sınırı 25 bende 74 ... umursamadım ilk başta , sonradan araştırınca engel olabileceğini anladım.. şimdi de 27kasım da yine adet oldum.. :) dengeyi sağlamak lazım sanırım önce ... bu sabah yine kan verdim akşama sonuçlarım gelecek..

bencede vitesi 5 e taktı :)

ozmaan bölüm baskanı topike gelsın :)

cnm gıdıp kontrollerınızı olun tabı.

ya aslında ben hamile kalmayı düşünmeden önce gidip kan ve idrar testlerimi yaptırdım. guatr testide yaptırdım herşey normal çıktı. korunmamaya başladık ama tutmadı. diyorum ya bu ayda tutmazsa eşimle de beraber gitmeyi düşünüyorum.

git canım git..kesin bi sorun çıkıyor zaten.. sorunu öğrenince benim gibi bi rahatlama bi gamsızlaşma hayırdır inşallah...

mediiiiiiiii
benle uğraşmasan ölürsün demi
seni tanımıolar daha seniii
sen bi gel kendine ben melek kalırım yanında :):82:

ne yani ben suan kendımde diilmiyim yani
adetımı beklıyom sakinim
tostumu yidim
günümü bekliyom

TEK BİR SPERMİN PEŞİNE DÜŞECEĞİZ....öyle bi rekalm yazısı var...:82::82:

hihi acun firarda spermin peşinde

sperm firarda

yakalayamayanın bebeklerı firarda

hihi çok saçma bi kombınasyn oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…