Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

reca iderim cicim, fortel en erken ne zaman cevap veriyo acep, yani dooru cevap hani diğerleri 5-7 gün geçince %99 diyo ya bununki ne zaman

aaa daha bi de yemek yapılacak demi ya...
ben napsam ki?? dünden bulgur pilavım vardı..kabak yemeğimde var aslında..
gerçi kociş pilava bayıldım deyip kabağı yemedi..acaba kabağı mı beğenmedi..bugün de onları mı ısıtsam ziyan olmasınlar..yanına da bi cacık yaparım tamamdır..

hiiçç yanı ziyan olmasın tabe devir tasarruf devrı kızım.. bıde bana mısafır gelıcekkk ahahaha ne kadarrahatım dımı hadı kovun benı de gıdeyım

reca iderim cicim, fortel en erken ne zaman cevap veriyo acep, yani dooru cevap hani diğerleri 5-7 gün geçince %99 diyo ya bununki ne zaman
vala annem hiç bilmiyorum onu netten prospektüsü çıkacaktır fortel e. gebelık testı dıye bak bakem cnm

hiiçç yanı ziyan olmasın tabe devir tasarruf devrı kızım.. bıde bana mısafır gelıcekkk ahahaha ne kadarrahatım dımı hadı kovun benı de gıdeyım

defoooooooooooool
allaha emanet olll
toz olll burdan hemen toz ollll

yuvanda yemek ye mutlu olll

hayalkolik bence de o totoyu kaldırsan ii olur..
akşam misafirin gelince hiçbirimizin sana bi yararı olmaz..kaybol bol bol ol l

vala annem hiç bilmiyorum onu netten prospektüsü çıkacaktır fortel e. gebelık testı dıye bak bakem cnm

defoooooooooooool
allaha emanet olll
toz olll burdan hemen toz ollll

yuvanda yemek ye mutlu olll

nayırrrrrrrr nartıkkkk burdaaa duramammmm :2:

sütler ve etler benı beklıoo pilav ve mercımek corbasıdaa off off cok işim var ahanda cıktımm herkes allaha emanet aksama gıremem yarın da gıremem mısafırım var ya öburgun belkımm gırerım belkımm gıremem neysee haddiinnn benı ozleyın anacımm byyyy

kızlar deli saraylıyı izliyor muydunuz..
bitti mi o şimdi ciddi ciddi yaaaa..
ben severek izliyordum..
ayyara bayılıyordum..
bitmesiiiiin

he onu gördüm de orda benim adım yoktu..
şimdi sanırım elmakurdundan rica edicem ben
medicalle gündaşız
şimdi 7 aralık da regli olmam gerekiyordu
ben olmadımmmmmmmmmmmmm
sanırım hamileyimmmmmmmmmmmm
test yaptım ikisi de çizgi çizgi çıktıııııııııııı
heyecandan bayılıcam

hala burda
kızım gittttttttttttttttttttttttttttt
muck
bebişi mıncır
test mest yapma bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…