- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.941
craftycim
Asa testını verdımı kocişton
halletınızmı sizinkıdemı 15 gun sonra cıkıcak?
hee hiç bana göre bişi değilmiş zevk için kalkıpta hıc yemek yaptıgım veyahut yidiğim olmadı olmaz
bitek çiklatam var ozman benım ılk ve son hatta tek gurmem bu
akıllıbıdıkım teşekkurler cevap içün
model diil bunlar hepsi gerçek
body word
istanbulda
gerçek insan bedeni sergisi
reca iderim cicim, fortel en erken ne zaman cevap veriyo acep, yani dooru cevap hani diğerleri 5-7 gün geçince %99 diyo ya bununki ne zaman
Haklisin okudum simdi ozel bir yontemle yapilmislar.
aaa daha bi de yemek yapılacak demi ya...
ben napsam ki?? dünden bulgur pilavım vardı..kabak yemeğimde var aslında..
gerçi kociş pilava bayıldım deyip kabağı yemedi..acaba kabağı mı beğenmedi..bugün de onları mı ısıtsam ziyan olmasınlar..yanına da bi cacık yaparım tamamdır..
ne guuluyon gı
vala annem hiç bilmiyorum onu netten prospektüsü çıkacaktır fortel e. gebelık testı dıye bak bakem cnmreca iderim cicim, fortel en erken ne zaman cevap veriyo acep, yani dooru cevap hani diğerleri 5-7 gün geçince %99 diyo ya bununki ne zaman
hiiçç yanı ziyan olmasın tabe devir tasarruf devrı kızım.. bıde bana mısafır gelıcekkk ahahaha ne kadarrahatım dımı hadı kovun benı de gıdeyım
vala annem hiç bilmiyorum onu netten prospektüsü çıkacaktır fortel e. gebelık testı dıye bak bakem cnm
defoooooooooooool
allaha emanet olll
toz olll burdan hemen toz ollll
yuvanda yemek ye mutlu olll
brnde fortel yaptım 5 gün vardı
nayırrrrrrrr nartıkkkk burdaaa duramammmm :2:
sütler ve etler benı beklıoo pilav ve mercımek corbasıdaa off off cok işim var ahanda cıktımm herkes allaha emanet aksama gıremem yarın da gıremem mısafırım var ya öburgun belkımm gırerım belkımm gıremem neysee haddiinnn benı ozleyın anacımm byyyy
kızlar deli saraylıyı izliyor muydunuz..
bitti mi o şimdi ciddi ciddi yaaaa..
ben severek izliyordum..
ayyara bayılıyordum..
bitmesiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?