Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

tadı kaçtı şekerim son 2-3 gün buranın haklısın

Neyse biz hareketlendirelim bari. Ben bu ay verimli donemlerimi geride biraktim dun aksam itibariyle. Artik bekleme asamsindayim. Ovulasyon testlerimde hersey bekledigim gibi cikti. Yani 28 gunluk siklusumda 15 gun yumurtladim. Bundan sonra test yapmadan akisina birakicaz artik, Bu ay gebe kalmazsam tabi ki insallah kalirim.

benimle ilgilenmeyip cevap vermiosun
takılmıosun benle
grup olalım grup
grup olalım grup
çikita muz muz muz

hehe:) olur

otur ve bekle cnm

gitme sakın !
ne derdin var dur yaaa
aaaaaaaaaaaaaaaa

hayırrrrrrrr

medikom gurme damak tadı gelişmiş insanlara deniyo, yaşamak için yemek yerine zavk için yiyen insanlara deniyo

ben burdayım ama işlerle uğraşmaktayım o yüzden accık yazıyorm

yaaa öylemi diyosunuz
peki birden söndüm zaten..

bu ay benim için önemli kızlar bu ay da olmazsa rahim filmi çekecekler..2 gecedir rüyamda görüyorum..
çırpınıyorum falan..

hadi Allah emeklerini karşılıksız çıkartmasın :)
çalışmayı bırakma he devam et gün aşırı

etiiii süte yatırdımm yatırdım derken sutu etın ustune bosalttım sutun ıcınde et var yanı anammm daha pilav corba yapıcam kalksamm mı acaba

medikom gurme damak tadı gelişmiş insanlara deniyo, yaşamak için yemek yerine zavk için yiyen insanlara deniyo

ben burdayım ama işlerle uğraşmaktayım o yüzden accık yazıyorm

hee hiç bana göre bişi değilmiş zevk için kalkıpta hıc yemek yaptıgım veyahut yidiğim olmadı olmaz
bitek çiklatam var ozman benım ılk ve son hatta tek gurmem bu
akıllıbıdıkım teşekkurler cevap içün

hadi Allah emeklerini karşılıksız çıkartmasın :)
çalışmayı bırakma he devam et gün aşırı

Hatirlarsan demistim bizde calisma yok, normal akis var, olursa da bebek var olmassa da allah kerim. Canimiz ne zaman isterse o zaman beraberlik durumu :)

Benim işim çok kızlar bugün.sayfam açık ama yazamıyorum.

Benimde sol tarafımda kasığım değil ama daha üstünde bir ağrı gibi batma gibi bişey var.birde söylemesi ayıp akıntım çok.sanki devamlı kırmızılar gelmiş gibi hissediyorum bir bakıyorum gelen giden yok.sanırım banada kırmızı kart gözüktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…