Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Herkese günaydınnn... nasılsınız kızlar.. dün giremedim, geçmiş te bayağı uzamış.. yeni hamişimiz var mı?

canım inşallah kucağına aldığın günleride görürsün, hayırlı olsun bebişin

medi cnm ben ben iyi sayılrım.
hafta sonu çok duygusal geçti benim için.kardeşimi askere uğurladık.cnm benim ya o.inşallah bir oğlum olur ve aynı dayısına benzer.çok seviyorum onu.
hala ağlayasım var çok duygusalım bugün yine.
bu arada benim kırmızılar gelmedi hala.ama tereddüt içindeyim acaba bu ay normal olurmuyum diye.eğer normal olursam 2 gecikti benimki.:26:

kizlarrr rahim duvari ince olanlar nar suyu iceceklermisss kalinlassin diye samanyolunu acin saracoglu anlatiyorrrrr biliyorsunuz bu sorun gebeligi önlüyorrrr

kizlarrr rahim duvari ince olanlar nar suyu iceceklermisss kalinlassin diye samanyolunu acin saracoglu anlatiyorrrrr biliyorsunuz bu sorun gebeligi önlüyorrrr

gurbet abla sen bilirsin bana yardımcı olabilirmisin?

ben geçen ay düşük yaptımya..bir hafta sürdü kanamam.doktora gittim kanamam bittikten bir hafta sonra bana dediki gayet iyisin yumurtlaman bile başlamış.korunmana gerek yok dedi.şimdi benim günüm 2 gün geçti.yumurtalamam normal zamanında olduysa adetiminde gününde olması gerekir demi.hani bazı düşüklerde ilk adet dönemi gecikebiliyomuş ya.ne diyosun?

slm canlarim benim nassiniz bakemmmmmmmmm iyi oldugunuzu ümit ediyorr ve sizleri gocaman öpüyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…