Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam kızlaaaaaarrr.... ayy bu ara herşeyi sallamya başladım artık kk ya bile girmek gelmiyor içimden relax oldumm hiçbişey umrumda değilll hamilelik işide olursa olur olmazsaa kendi bilir bebişimm

Merhabalar... Nasılsınız?

20 Aralık beklenmeyen(!) adet tarihim. 7 gün var ve bugün benim 25.günüm. Ovulasyondan sonra 9.günüm. Kasık ağrısı, adet sancısı, ara sıra bel ağrısı, ayaklarımın üşümesi dışında bir belirtim yok. Benim gibi adeti yaklaşan ve kendinde belirti arayanlar, sizler ne durumdasınız? Umarım bu ay çift çizgiyi görürüz.

normalde kaçıncı günlerinde geliyor? kasık ağrısı bel sancın varsa adet olacaksın sanırım,inşallah bebiş blirtisidir.benı9mde ayın 24ünde çok heyecanlıyım

istanbulda yaşayan bir kadın çift babadan ikiz doğurmuş. Yani yumurtası iki kere iki farklı adamdan (birisi kocası diğeri sevgilisi) döllenmiş.

benim de 17 aralık canım şuan gö..slerde hassasiyet ve ara sıra adet sancısına benzer sancılar var,
dün gebelik testi yaptım nova marka şu ucuz olandan, negatif çıktı ama umudumu yitirmedim

istanbulda yaşayan bir kadın çift babadan ikiz doğurmuş. Yani yumurtası iki kere iki farklı adamdan (birisi kocası diğeri sevgilisi) döllenmiş.
biz bi kere olacak diye canımızı dişimize takıyoz olmuyo elin kadını herkesten birer tane
Allahın takdiri ne diyelim boynumuz kıldan ince

normalde kaçıncı günlerinde geliyor? kasık ağrısı bel sancın varsa adet olacaksın sanırım,inşallah bebiş blirtisidir.benı9mde ayın 24ünde çok heyecanlıyım

32 günde bir adet oluyorum ve adet sancım 3-4 gün önce başlar. Her gün belirtilerimi not alıyorum, bu ay 18.gün adet sancıma benzer bir sancı, sızı başladı. Her gün ara ara devam ediyor. Kasık ağrısı gibi... Umarım gebelik belirtisidir. Çünkü her gün değişik şekilde de olsa garip ağrılar çekiyorum. Bazen pıt pıt diye atıyor sanki yumurtalıklarım, bazen birisi çekiyormuş gibi yumurtalığımı... Umarım bebiştir bu. Bir hftam var ve vakit geçmiyor.:97:

ayy canım inşallah hamişsindir..34 günde bayağı uzun sürüyormuş ya..

canım bu şekilde belirtileri takip edersen inan çok yıpranırsın...rahat bırak kendini..adet günün gelince test yaparsın..

medi sen nasılsın cnm?
çalışıyorum tatlım işyerınde pazartesı gununn klasık yogunlugu..
eve gidip tembellık yapmak ıstıyorum.

selam kızlaaaaaarrr.... ayy bu ara herşeyi sallamya başladım artık kk ya bile girmek gelmiyor içimden relax oldumm hiçbişey umrumda değilll hamilelik işide olursa olur olmazsaa kendi bilir bebişimm
o aferın dıyorum bızı bırakmana da aferın demıyorum zuzum

amin canım, Allahım bizlere hayırlısı ile bebek nasip etsin..
Amin

Kızlar merhaba nasılsınız? hepiniz görmek çok güzell....

medicim sana bi soru sorucam..hani görümcen memorialda tüp bebek yaptırdıya, kaça mal oldu , kime yaptırdı biraz bilgi versene...başarı oranı bu hastanenin yüksekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…