- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.001
eeeeeeeeeeeee calismalar nasil gidiyo bakalim,ben bitirdim calismalari
günaydın kızlar cerenimo bebişin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına nasip etsin inş
Banane,banane güldün işte
Barıştık,barıştık,barıştık
kikikki... tam hız devam :) dermişim....
cyclo progynova.. aranızda kullanan oldu mu hiç kızlar.. doktor bunu bana yazdı da düzensizliğim için.. 3 ay kullanacakmışım, korunmam gerekiyormu diye sorunca, korunun dedi, eğer gebelik olursa da dedi ilacı bırak dedi.. dedi dedi.. nekadan çok "dedi" yazdım
tebrik ederim canım... yawrucağına verebileceğin en güzel şey sigara dumanından kendini de korumak.. gel de bizim eltiyede anlat bu durumu.. 4 bucuk aylık.. güya doktor 2-3 tane izin vermiş.. kendi içiyoyr 10tane en az.. ve kesinlikle 3aydan sonra yasaklamış.. bizimki tınlamıyor bile doktor.. inşallah sağlık sıkıntısı çıkmaz yeğenimizde.. çok üzülüyorum
kız korunurken nasıl gebelık olcakmış onu da sorsaydın ya
kikikki... tam hız devam :) dermişim....
cyclo progynova.. aranızda kullanan oldu mu hiç kızlar.. doktor bunu bana yazdı da düzensizliğim için.. 3 ay kullanacakmışım, korunmam gerekiyormu diye sorunca, korunun dedi, eğer gebelik olursa da dedi ilacı bırak dedi.. dedi dedi.. nekadan çok "dedi" yazdım
elma yanaklı poti utangaç potiiiii,
şu an beni bitiren şarkıyı sızınle paylasıyorum kalbımı yerınden soküyo bu şarkı
Dailymotion - mustafa ceceli elvan günaydın eksik enbe orkestrası - Müzik Kanalı
vicdan meselesi biraz..
doktor söylemişti bazı vücutlar nikotinsiz yapamaz bebeğe daha zararlı olabilir diye 2-3 tane sigara serbestti...
ama yok yok ben yapamam bile bile dumanı ona gönderemem..günah ya..
bir paket içiyordum şimdi dediğim gibi kokusunu dahi almıyorum. inşallah doğacak olan yeğeninize bişey olmaz
kız korunurken nasıl gebelık olcakmış onu da sorsaydın ya
elmacım benide 22 aralık yazarmısın medi sana küsemez merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?