Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

eeeeeeeeeeeee calismalar nasil gidiyo bakalim,ben bitirdim calismalari

kikikki... tam hız devam :) dermişim....
cyclo progynova.. aranızda kullanan oldu mu hiç kızlar.. doktor bunu bana yazdı da düzensizliğim için.. 3 ay kullanacakmışım, korunmam gerekiyormu diye sorunca, korunun dedi, eğer gebelik olursa da dedi ilacı bırak dedi.. dedi dedi.. nekadan çok "dedi" yazdım

kız korunurken nasıl gebelık olcakmış onu da sorsaydın ya

vicdan meselesi biraz..
doktor söylemişti bazı vücutlar nikotinsiz yapamaz bebeğe daha zararlı olabilir diye 2-3 tane sigara serbestti...
ama yok yok ben yapamam bile bile dumanı ona gönderemem..günah ya..
bir paket içiyordum şimdi dediğim gibi kokusunu dahi almıyorum. inşallah doğacak olan yeğeninize bişey olmaz

kız korunurken nasıl gebelık olcakmış onu da sorsaydın ya

kız bende şaşırdım da, gebeliği engellemiyormuş, yani yumurtlamayı düzene koyuyor.. adetin ilk gününde başlanıyor, 21gün kullanılıyor ... 2. adetin ilk gününde devam ediliyor.. zaten 21 drajelik ilaçmış (daha almadım) gebelik olursa kullanma ilacı dedi... kendimce düşünüyorum da..(adetin gecikmesinden önce) bir sürü belirtimin olması gerekiyor hamile olduğumu anlamam için.. KK da onunla ilgili topic buldum da.. kimi olumlu yazmış kimi olumsuz.. aklım karıştı açıkçası kullanıp kullanmamakta kararsızım.. sonuçta hormonal bir ilaç... pööf.. hele bi adet olayım da o gün yine düşünürüm..

canım ben kürtajdan sonra 1 ay kullandım ilacı..senin adet dönemlerin çokmu belirsiz...doktor diyorsa 3 ay kullan ve korun..

herkese günaydın arkadaşlar bende son 4 günümü bekliyorum reglim gelmezse test yapıcam ama son 2 gündür midem çok kötü ama anlayamadım ve psikilijik olmasından korkuyorum umarım yeni yila bebişlerimizle gireriz

işte.. bize de dua etmek kalıyor.. bazen kızıyorum bile.. bizim düşündüğümüz kadar annesi çeyreğini düşünse ne olur yani.. sonuçta kendi çocuğun.. allah korusun... ben kendim sigaradan nefret ettiğim için anlayamıyorum bu olayı.. ayrıca sözde gelin de astımlı.. astımı olan insan o sigaraya nasıl dayanır be.. varya.. ayakta "götürüyor" bizi sanırım.. ben kendim astım hastasıyım.. yıllarca inhalatorler kullandım tedaviler gördüm çok şükür hasta olmadığım sürece nefes darlığım olmuyor, o madem öyle o sigaraya nasıl dayanıyor?! aah..

herkese günaydın arkadaşlar bende son 4 günümü bekliyorum reglim gelmezse test yapıcam ama son 2 gündür midem çok kötü ama anlayamadım ve psikolojik olmasından korkuyorum umarım yeni yila bebişlerimizle gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…