- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.021
bende aranıza yenı katıldım.Dün ılk asılamamı yaptırdım ınsallah bu ay hayırlı cevaplar alırız.
herkese günaydın arkadaşlar bende son 4 günümü bekliyorum reglim gelmezse test yapıcam ama son 2 gündür midem çok kötü ama anlayamadım ve psikilijik olmasından korkuyorum umarım yeni yila bebişlerimizle gireriz
işte.. bize de dua etmek kalıyor.. bazen kızıyorum bile.. bizim düşündüğümüz kadar annesi çeyreğini düşünse ne olur yani.. sonuçta kendi çocuğun.. allah korusun... ben kendim sigaradan nefret ettiğim için anlayamıyorum bu olayı.. ayrıca sözde gelin de astımlı.. astımı olan insan o sigaraya nasıl dayanır be.. varya.. ayakta "götürüyor" bizi sanırım.. ben kendim astım hastasıyım.. yıllarca inhalatorler kullandım tedaviler gördüm çok şükür hasta olmadığım sürece nefes darlığım olmuyor, o madem öyle o sigaraya nasıl dayanıyor?! aah..
amann canım sakın adetin gecikmeden test yapma ve belirtilere takılma..inan hamile olmazsa insan daha beter üzülüyor..
geçmiş olsun canım..diğer durum ise ilginç hakkaten..normal insanı tıkarken..:26:
annem de astım hastası asla sigaraya tahamül edemez ben üzülerek söylüyorum ki zevkle içerdim ve öksürük dahi yapmazdı..bünye galiba..hala şaşırıyorum nikotin almadan nasıl duruyorum diye ama olmaz olmaz diye bişey yokmuş
amann canım sakın adetin gecikmeden test yapma ve belirtilere takılma..inan hamile olmazsa insan daha beter üzülüyor..
evet kesinlikle katılıyorum bende 10unda test yaptım negatif çıkınca dağıldım resmen,kaç gündür buraya bile giremedim ,bu rada günüm bugün daha gelen giden olmadı ağrımda yok hiçbişeyim yok test yapmıycam kendim üzülüyorum sonra
bende aranıza yenı katıldım.dün ılk asılamamı yaptırdım ınsallah bu ay hayırlı cevaplar alırız.
carfty noel anne olmuş:) seneye gelcekmiş:)Kızlar crafty nerde?gören, bilen duyan varmı
aynenolmaz olmaz o zaman olacağı tutar bakarsın
inşallah kavusur:18:ınsallah bebısıne kavusursun canım
carfty noel anne olmuş:) seneye gelcekmiş:)
aynen
inşallah kavusur:18:
selaaaaammmmm... klomenim akşam bitiyor ben yarın doktora gidiyoreeeee
hadi bakalım...yumurtlama takibine başladın...inşallah sonuç alırsın canımcım..
canım senin adet günün bugünse bence yap, varsa çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?