Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

amann canım sakın adetin gecikmeden test yapma ve belirtilere takılma..inan hamile olmazsa insan daha beter üzülüyor..

geçmiş olsun canım..diğer durum ise ilginç hakkaten..normal insanı tıkarken..:26:
annem de astım hastası asla sigaraya tahamül edemez ben üzülerek söylüyorum ki zevkle içerdim ve öksürük dahi yapmazdı..bünye galiba..hala şaşırıyorum nikotin almadan nasıl duruyorum diye ama olmaz olmaz diye bişey yokmuş

herşey irade canım ve seni gerçekten bu konuda tebrik ediyorum...
sağlık bu.. kendini düşünmeyen etraftakini de düşünemez.. umarım dogumdan sonra da devam etmezsin bu illete.

amann canım sakın adetin gecikmeden test yapma ve belirtilere takılma..inan hamile olmazsa insan daha beter üzülüyor..

evet cnm ya bende onun için son 4 günümü bekliyorum şimdiden olmazsa diye kendimi bunalıma sokmaya başladım ama şu belirtilerim var gögüslerim acayip şiş sık idrara çıkıyorum hazımsızlık çekiyorum sürekli yatmak istiyo cnm son 2 gündürde mide bulantım var çikolata yediğim an midem daha kötü oluyor anlamadım ama umarım bebişim olur

evet kesinlikle katılıyorum bende 10unda test yaptım negatif çıkınca dağıldım resmen,kaç gündür buraya bile giremedim ,bu rada günüm bugün daha gelen giden olmadı ağrımda yok hiçbişeyim yok test yapmıycam kendim üzülüyorum sonra

canım senin adet günün bugünse bence yap, varsa çıkar..

poti,Eray,izmirlizuzu,koprina87,komagene+,esnart,elmakurdumusun,medicalsecreter,

nabersiniz? kızlar ses vallahi..niye böyle olduk biz yahu..

kızlar kusuruma bakmayın, ben biraz yatıcam, kendimi ii hissetmiyorum.. bu ara çok uykusuz kaldım.. sanırım vücut tepki veriyor, kahveler de kesmiyor.. 1 saat uyuyim yine gelirim :) çalışanlar için de uyuyacağım.. öpüyorum canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…