- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.081
a.selam canım çok şükür adet olmamayı umarak geçiyor günler:18:
canlar merhaba..önceleri topikte ne güzel muhabbet ediyorduk, kimsenin hiçbişeye hali yok gibi...bende kötüyüm vallahi..
sessiz di sessiz
nazar değdi muhabbetimize :)
canlar merhaba..önceleri topikte ne güzel muhabbet ediyorduk, kimsenin hiçbişeye hali yok gibi...bende kötüyüm vallahi..[/QUOTE
bugün öyle gibi , ben sabah yazmıştım zaten bugün iyi değilim diye.sen naptın bu ay umutlumusun ben kırmızılara boyandım(
kızlar aranıza benide alırmısınız lütfen acaba
ya evet ya nazar değmişş
sen de ne var ne yok canım bakalım görüşmeyeli
iş durumları ev durumları
canlar merhaba..önceleri topikte ne güzel muhabbet ediyorduk, kimsenin hiçbişeye hali yok gibi...bende kötüyüm vallahi..[/QUOTE
bugün öyle gibi , ben sabah yazmıştım zaten bugün iyi değilim diye.sen naptın bu ay umutlumusun ben kırmızılara boyandım(
canım hiç umudum yok
bende iyi sayılırım yataktan zor ayrılıp geldim gözümü açtığımda saat 1 di nasıl bi uykuysa bu bu arada daha önceki sayfalarda sormuştum sen hamile olduğunu nasıl öğrendin canım
,bengu_ck naber güzelim..düşükten sonraki ilk denemeydi demi senin ne oldu?
ya arkadaşlar bu kadar çok uyumak acaba hastalıkmı ya saat 11 30dan önce gözüm açılmıyo 2 gündür saat 1e kadar uyuyorum yaaaa
kızlar 13 aylık evliyim 6,7 aydır deniyoruz ama başarı sağlayamadık.. buay bekliyorum bakalım pazar regli günüm bakalım yarında ilk defa doktora gitçem kontrole
kızlar nasılsınız bakıyım?yeni gelenler var sanırım aramıza,hoşgeldiniz arkadaşlar..
ben doktora gittim dün,yumurta çatlamış hem de erkenden:)pazar günü ilişki oldu,pazartesi gittik baktı dr yok bizimki yola koyulmuş,doktor bu akşam da dedi:)hey allahım doktor nezdinde şey yapmak da bu oluyor işte:)neyse yani kısacası bizim çalışma erken bitti..bu sefer belki 2 seferlik nokta atışıyla hedefi vururuz kimbilir..bende durumlar böyle sizler nasılsınız?yeni güzel haber var mı baktım ama sanırım yeni hamiş yok di mi?
kızlar nasılsınız bakıyım?yeni gelenler var sanırım aramıza,hoşgeldiniz arkadaşlar..
ben doktora gittim dün,yumurta çatlamış hem de erkenden:)pazar günü ilişki oldu,pazartesi gittik baktı dr yok bizimki yola koyulmuş,doktor bu akşam da dedi:)hey allahım doktor nezdinde şey yapmak da bu oluyor işte:)neyse yani kısacası bizim çalışma erken bitti..bu sefer belki 2 seferlik nokta atışıyla hedefi vururuz kimbilir..bende durumlar böyle sizler nasılsınız?yeni güzel haber var mı baktım ama sanırım yeni hamiş yok di mi?
sen ya da eşin hiç gitmedi mi dr a
bide
can aman hata yapıp 6 aydır denioruz deme dr a 1 sene olsun sona die eve yollar seni
1 sene oldu de de tüm tetkikleriniz yapılsın bi an önce
noktaların virgül olsun inş şekerim
mini mini bebiklerin ola :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?