Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bulutum bulutum bulutummmm
sen nasılsınben iyiceyim iyice

e tabi olmuyor gnlümce..
başım gzlerimden dolayı ağrıyor olsa gerek boyuna yazı yazıyorum da
medicalsecreter olmak zorrrrrrrrr:2::126::126::126::130:

ben de iyiyim canımm
sen iyi ol da olur her şey gönlünce
.. zor kadınsın vesselam ama zorluklar da vızzz gelir sana
yaparsın olur

canım bende 3 ay dinlendikten sonra başladım..bu 3. denememiz olacak..ama eşimin spermciklerinde sorun çıktı..gelecek hafta doktora gidicem bakalım ne diyecek..

canım belki duymuşsundur ilişkiden önce eşlere sert bir kahve veya redbull içmesini tavsiye ediyorlar.spermlerin hareketliliğini artırıyormuş.birde keçibonuzu özü için diyorlar eşlerin her ikisi için.bence eşinde çok büyük bir sorun yoktur sonuçta gebe kalabilmiştin yakın zamanda.belki o da psilojik olarak etkilenmiştir geçici birşeydir ama tabi doktora gidin yinede.hayırlısı artık...

niye bayılıyon canom heyecan mı yapıyon
doktor korkusu var canım bende psikolojik
korkma cnm...sağlık için bütün bunlar rahat ol. nasıl oldun sen iyimisin?
iyiyim canım sağol
canom tekrar gelmene çok sevindim,hoşgeldin..rahim filminden korkma,kısa süreli bir kasık ağrısı oluyomuş o kadar canım
dogru kısa sürüyomuş bakalım biraz tedirginim ama çooooookk korkmuyorum

canım evet bir gebelik yaşadım ama sperm sonucuda kötü çıkınca moral bozuldu..eşime keçiboynuzu kürü yapıyoruz, polen yiyor bide doktorun verdiği bir ialç var onu kullanıyor..biz tabi çalışmaları bırakmadık.bu ay ovulasyon günümüde testle takip ettim..tam o günlerde ilişkiye girdik..bakalım ne olur..

hayırlısı olsun cnm.umarım bebekleride birlikte alırız kucağımıza dayılarına benzer tosuncukları :)
senin düşük sebebin bellimi ne kadarlık düşüktü seninki?

inş. canım öyle olur.düşüğüm 4.5 aylıken suyumun erken gelmesiyle oldu,doktor enfeksiyon dedi bir sürü antibiyotik kullandım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…