- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.121
bulutum bulutum bulutummmm
sen nasılsınben iyiceyim iyice
e tabi olmuyor gnlümce..
başım gzlerimden dolayı ağrıyor olsa gerek boyuna yazı yazıyorum da
medicalsecreter olmak zorrrrrrrrr:2::126::126::126::130:
slm kızlar nasılsınız bakemmmmm cuma gününe randevu aldım valla korkudan adetim kesildiii
inşallah hepimize şu topicteki bütün kızlara ya rabbimmm
ohh ohhh ne kalabalığız böyle.........herkes burda...
inşallah hepimize şu topicteki bütün kızlara ya rabbimmm
ben de iyiyim canımm
sen iyi ol da olur her şey gönlünce
.. zor kadınsın vesselam ama zorluklar da vızzz gelir sana
yaparsın olur
merhaba canım..
kızlar peki siz nekadardır deniyorsunuz?
ohooooo bence tutturcaksın içime doğdun gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım bende 3 ay dinlendikten sonra başladım..bu 3. denememiz olacak..ama eşimin spermciklerinde sorun çıktı..gelecek hafta doktora gidicem bakalım ne diyecek..
sen hsg cektirecen demi canom
hiç korkma herşeyın bı kolayı var
tıbba güven:126:
anacım tıbba güveniyomda kendime güvenmiyom bennheryerim meydandayken bide bayılırsam işte o zaman bütün dünyaya meşur olcam dişçide bilem bayılıyorum benn
slm kızlar nasılsınız bakemmmmm cuma gününe randevu aldım valla korkudan adetim kesildiii
niye bayılıyon canom heyecan mı yapıyon
iyiyim canım sağolkorkma cnm...sağlık için bütün bunlar rahat ol. nasıl oldun sen iyimisin?
dogru kısa sürüyomuş bakalım biraz tedirginim ama çooooookk korkmuyorumcanom tekrar gelmene çok sevindim,hoşgeldin..rahim filminden korkma,kısa süreli bir kasık ağrısı oluyomuş o kadar canım
canım belki duymuşsundur ilişkiden önce eşlere sert bir kahve veya redbull içmesini tavsiye ediyorlar.spermlerin hareketliliğini artırıyormuş.birde keçibonuzu özü için diyorlar eşlerin her ikisi için.bence eşinde çok büyük bir sorun yoktur sonuçta gebe kalabilmiştin yakın zamanda.belki o da psilojik olarak etkilenmiştir geçici birşeydir ama tabi doktora gidin yinede.hayırlısı artık...
hayırlısı olsun cnm.umarım bebekleride birlikte alırız kucağımıza dayılarına benzer tosuncukları :)
senin düşük sebebin bellimi ne kadarlık düşüktü seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?