Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Nasılsın canım,kız hemen ne kötüye yoruyon.
Neyse boşver onu bunu moralin nasıl,düzeldimi evdeki hava

iyiyim valla düzeldi düzeldi benim adam bin pişman o akşam pişmanlıktan ağlıcaktı gözleri doldu dedimki bende yapayımmı aynısını hayır dedi o zaman bidaha sende yapma dedim söz dediiyiyiz şimdi aboooo yoksam benim midem ondanmı bulanıyo hala bilinçaltımamı yerleşti ne

kızlar çok büyük bir sorunum var, dün idrarda gebelik testi yaptım ikibci çizgi çok hafif belirdi, hemen akşam koştum kan testi yaptırdım sonuç 1,7 yani negatif. tabi sonucu almadım telefonda sordum. sabah tekrar idrarda baktım yine 2. çizgi çok silik belirdi. idrar testlerinede güvenim kalmadı. ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı, yani LH coşmuş. galiba hepsi pko yüzünden, yine yumurtlamadım galiba bu ay, yine adetim çok gecikecek, oysa yumurtlama akıntım bile olmuştu
kafam karmakarışık, bbek düşünene kadar hep normaldi adetim ama inadına şaşırdı şimdi düzeni bozuldu
dün kan testi negatif çıkınca zor tuttum kendimi, o kadar inandırmışımki. şimdide zor tutuyorum zaten bağıra bağıra ağlamak istiyorum:84:
hayal kırıklığına uğradım fena şekilde

Ayyy ne olur yapma böyle ama.Bak bende ağlarım.

Allah Allah
nası bi iş bu yaaa
yarın bidaa yap testi bence
ilginç

Ohhh iyi demişsin ağzından bal damlamış.Hıh anlamıştır tabi hatasını.
Bu erkek milleti varya bunlar çocuktan beter,beyinleri ne empati nede anlama kabiliyetine sahip değil.
Ama biz kadınlar onlara neyin ne olduğunu anlatmasını biliyoruz iyiki.

ayrıca da ağlamasana sen
ne üzülüosun
bak adet saçmaladı

yarın sabah tekrar yapıcam zaten ama moralim çok bozuldu, hamile değilim bari adet olsam yaa kurudum kaldım

evet müthi triplerimiz ve intikam alma yöntemlerimizle iyi anlatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…