- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
iff elma naber...............
offf karnımda çok fena ağrıyo noluyo yaw zehirlendimmi ne
offf karnımda çok fena ağrıyo noluyo yaw zehirlendimmi ne
günaydın kızlarrr
Nasılsın canım,kız hemen ne kötüye yoruyon.
Neyse boşver onu bunu moralin nasıl,düzeldimi evdeki hava
Günaydın tatlım,hoşgeldin.
geçmiş olsun..değişik birşeyler yemişmiydin?
bende günaydın demiştim cvp vermedin küserim giderim topicdennn
kızlar çok büyük bir sorunum var, dün idrarda gebelik testi yaptım ikibci çizgi çok hafif belirdi, hemen akşam koştum kan testi yaptırdım sonuç 1,7 yani negatif. tabi sonucu almadım telefonda sordum. sabah tekrar idrarda baktım yine 2. çizgi çok silik belirdi. idrar testlerinede güvenim kalmadı.ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı, yani LH coşmuş. galiba hepsi pko yüzünden, yine yumurtlamadım galiba bu ay, yine adetim çok gecikecek, oysa yumurtlama akıntım bile olmuştu
kafam karmakarışık, bbek düşünene kadar hep normaldi adetim ama inadına şaşırdı şimdi düzeni bozuldu
dün kan testi negatif çıkınca zor tuttum kendimi, o kadar inandırmışımki. şimdide zor tutuyorum zaten bağıra bağıra ağlamak istiyorum:84:
hayal kırıklığına uğradım fena şekilde
Allah Allahkızlar çok büyük bir sorunum var, dün idrarda gebelik testi yaptım ikibci çizgi çok hafif belirdi, hemen akşam koştum kan testi yaptırdım sonuç 1,7 yani negatif. tabi sonucu almadım telefonda sordum. sabah tekrar idrarda baktım yine 2. çizgi çok silik belirdi. idrar testlerinede güvenim kalmadı.ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı, yani LH coşmuş. galiba hepsi pko yüzünden, yine yumurtlamadım galiba bu ay, yine adetim çok gecikecek, oysa yumurtlama akıntım bile olmuştu
kafam karmakarışık, bbek düşünene kadar hep normaldi adetim ama inadına şaşırdı şimdi düzeni bozuldu
dün kan testi negatif çıkınca zor tuttum kendimi, o kadar inandırmışımki. şimdide zor tutuyorum zaten bağıra bağıra ağlamak istiyorum:84:
iyiyim valla düzeldi düzeldi benim adam bin pişman o akşam pişmanlıktan ağlıcaktı gözleri doldudedimki bende yapayımmı aynısını hayır dedi o zaman bidaha sende yapma dedim söz dedi iyiyiz şimdi aboooo yoksam benim midem ondanmı bulanıyo hala bilinçaltımamı yerleşti ne
kızlar çok büyük bir sorunum var, dün idrarda gebelik testi yaptım ikibci çizgi çok hafif belirdi, hemen akşam koştum kan testi yaptırdım sonuç 1,7 yani negatif. tabi sonucu almadım telefonda sordum. sabah tekrar idrarda baktım yine 2. çizgi çok silik belirdi. idrar testlerinede güvenim kalmadı.ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı, yani LH coşmuş. galiba hepsi pko yüzünden, yine yumurtlamadım galiba bu ay, yine adetim çok gecikecek, oysa yumurtlama akıntım bile olmuştu
Ohhh iyi demişsin ağzından bal damlamış.Hıh anlamıştır tabi hatasını.
Bu erkek milleti varya bunlar çocuktan beter,beyinleri ne empati nede anlama kabiliyetine sahip değil.
Ama biz kadınlar onlara neyin ne olduğunu anlatmasını biliyoruz iyiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?