Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

inşallah canım ahh o zaman yokmu hepimizi yiyip bitiriyorrr.hiç düşünme. boşverince oluyomuş ya

Selam kizlar.. Laparoskopi olup gebe olan yada olmaya calisan var mi? Yada tek tüpü tikali olan? Yada endometriosiz olan.. Biraz moral olsun müjdeli hbrlrnz..

kızlar merhaba ben geldim.Ben ekim 25 te aşılama yaptıdım ancak tutmadı.daha sonra kendi kendime gidip rahim filmi çektirdim.ancak oda tertemiz.Eşimin spermiogramıda temiz.DR la görüştüm önümüzdeki adetten itibaren klomen ile yumurtalarımı güçlendirip hamile kalmaya çalışıcam.hayırlısı inşallah.herkeze aralık ayı için iyi şanslar...

merhaba inş klomenle hamile kalırsın benim de klomende 2.ayım bekliyorum heyecanla bu ay da olmazsa bende rahim filmi çektiricem ama korkuyorum nasıl ağrın oldu mu çok birde nasıl kendi kendine çektirdin doktorun çekmiyor mu

kızlaaaaaaaaar nerdesiniz siz yaaa bir kaybettim pir kaybettim sizii ama neyse ki bulduum kasım ayında maleseef tutturamadıık 17 aralık hiç gelmesi istenmeyen adet tarihim eklerseniz memnun olurum

benim dr biraz ilgisizdi.bende bi arkadaşım sayesinde özel bir hastanede çektirdim.anestezi ile yaptım.çok zor dediler.10 dk uyudum uyandım ve bitti.kolaydı yani.Bence bir an önce yaptır kurtul.sonraiçin rahat devam edersin.böyle hep şüphe oluyo için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…