Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

şu soruyu bidaa açıkla cnm ya
anlamadım ben

ya bu ne ya crafty ben sıkıldım artık bu alıngan tiplerden..böyle alınganlar girmeyin o zaman..bizde bazen bişeyler yazıyoz cevap verimiyor..bu ne ya..hayret bişey..

ayy kıyamam sıkılmış bu tiplerden sizin arzu ve isteklerinize göre ya herşey merak etme zaten istesende girmem birdaha buraların hakimi benim gibi davranan tipler yüzünden

mediciim sana bişey sormak istiyorum deneyimli biri olaraktan. hani sen ovulasyon testi yapıyorsun ya ben de2 aydır yapıyorum yanlız 2. çizgi diğeri kadar çok koyu olmuyor. sen de öyle mi oluyor ?

mediciim sana bişey sormak istiyorum deneyimli biri olaraktan. hani sen ovulasyon testi yapıyorsun ya ben de2 aydır yapıyorum yanlız 2. çizgi diğeri kadar çok koyu olmuyor. sen de öyle mi oluyor ?

bebik bende hep öle oluo du ama yumurtluomuşum çatır çatır :)
emin olmak istersen reglin 21. günü progesteron yaptır tatlım
muckk

Kafam oyle dolu ki
bisürü şeyler uçuşuyo

yemyeşil bir bahçede bi evim olsun eski yabancı fılmlerdekı gıbı
kar yağsın
çayımdan duman cıksın istiyorum yanımda kocam ve bebişim
okadar

ohhhhhh masallahhh hwerkes burada ben hariccc valla kilo vermis olarak yeniden garsinizdayummmm su 20 sefer cigneme tekniyinden iki gunde sonuc aldimm masallah banaaa yawwwwww siz ne edinizz kizlar diyet yapmadan bu sekilde de kilo verebilirsiniz biraz yutmakta zorlansada insan deger benceee

bende iki aydir yapiyorum canim,ayni sey bendede var,ikinci cizgi digeri kadir kalin ve koyu degil,:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…