- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.261
ya şu yastğı ne zaman koycez yaa bak ben bilmiyomuşum:) başlarkenmi bitincemi
kızlar maşallah yetişemiyorum size ya,ben ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum ama şu yastık işini hiç denememiştim.deneyelim bakalım.bide doktor demiştiki ayın 4üyle 14ü arası gün aşırı ilişkiye girin bugün ayın 14ü bundan sonra ilişkiye her gün girebilr miyz
şu soruyu bidaa açıkla cnm ya
anlamadım ben
ben de anlamadım sanki bi teknik hata var
bence bi yanlıs anlasılma olmuş
14 ve sonrasında gün aşırı demiştir arkadasımız yanlıs anlamıs olabıır
ya bu ne ya crafty ben sıkıldım artık bu alıngan tiplerden..böyle alınganlar girmeyin o zaman..bizde bazen bişeyler yazıyoz cevap verimiyor..bu ne ya..hayret bişey..
yerim sevimli cevaplamanı senin şekerim
konuşamadık senlen bugün
nassın iisin ?
selam arkadaşlar nasılsınız?
iyiyem gurbannnnnnnnn
gunu bitirdim nıhayet
kemanımla sana bir ses verebılseydım keşke crafty:)
mediciim sana bişey sormak istiyorum deneyimli biri olaraktan. hani sen ovulasyon testi yapıyorsun ya ben de2 aydır yapıyorum yanlız 2. çizgi diğeri kadar çok koyu olmuyor. sen de öyle mi oluyor ?
noldunuz gene,gene biseyler olmus ben yokken,bi uslu durmuyonuz,yaramazlar
mediciim sana bişey sormak istiyorum deneyimli biri olaraktan. hani sen ovulasyon testi yapıyorsun ya ben de2 aydır yapıyorum yanlız 2. çizgi diğeri kadar çok koyu olmuyor. sen de öyle mi oluyor ?
mediciim sana bişey sormak istiyorum deneyimli biri olaraktan. Hani sen ovulasyon testi yapıyorsun ya ben de2 aydır yapıyorum yanlız 2. çizgi diğeri kadar çok koyu olmuyor. Sen de öyle mi oluyor ?
ayy kıyamam sıkılmış bu tiplerden sizin arzu ve isteklerinize göre ya herşey merak etme zaten istesende girmem birdaha buraların hakimi benim gibi davranan tipler yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?