- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.221
hepsini yaptım olmadı işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95:
ahahahhahaha
ofiste gülüom size deli die bakıolar bana
ahhahaha
düştün mü kızım çok komik yaaa
şekle bak bizdeki
valla adamlar bizi bu hallerde göre göre bişi yapmak istemicekler heee
+ 1 milyon
bende sıkıldım valla
iki dk bi çorba içip geliorum
yemek yemedim öğlen acıktım
kaçmayın bak küserim alınırım
hani ilişkiden sonra ayakları havaya dikme olayı varya hehh onu deneyim dedimm... ve baya bi düştümmm eşim gülmekten beni kaldıramıyorr... bide demezmi eğer bu ay hamile kalırsan aldıralım valla çok fırlama olur bu çocuk baş edemeyizzz
vallahi bende yapıyom...eşim çok gülüyor..
valla bu bebişi yapmak ne kadar zor, zahmetli
beim bacağım ağrıyor
Ben bi kere ayaklarımı kaldırıken yataktan düşmüştümmm Bu hareketi yapmaya kalkarsam kesin evin içinde top gibi yuvarlanırımmm
takılbery meeeemediko bizi mutfağa götür!!!!
ben artık yapmıyorum hıcbıseyvallahi bende yapıyom...eşim çok gülüyor..
valla benim eşim koltuğun minderlerini üst üste falan koyuyo ayaklarıma destek olsun diye, susadım diyorum su getiriyo kamışla, ooohhh yangel yat
SORMA BİR DE SABAH O SAÇI KURUTUP DA İŞE GİTMESİ YOK MU:ssorma Fundam ya..geçen hafta sabahları banyo yaptım..şu an acayip gribim..
valla benim eşim koltuğun minderlerini üst üste falan koyuyo ayaklarıma destek olsun diye, susadım diyorum su getiriyo kamışla, ooohhh yangel yat
kızlaar kırmızı kartumutlar ocak ayına kaldı
:))))))))))) güldürdün beni Allahta seni güldürsün canım ya...dur bende eşimi biraz kullanıyım..taze meyve suyu sıksın....
SORMA BİR DE SABAH O SAÇI KURUTUP DA İŞE GİTMESİ YOK MU:s
:))))))))))) güldürdün beni Allahta seni güldürsün canım ya...dur bende eşimi biraz kullanıyım..taze meyve suyu sıksın....
ahahahahah hiç aklıma gelmemişti
seni uyanık seniiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?