- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.381
AMANNNN
bişi olmaz o çıkmaz benden
onun zamanında ultrason test fln yoktu ondan öle doğdu o
olaydı dr alırdı onu 2.ay
iyi akşamlar kızlaar..valla geçmişi okusammı okumasammı kararsızım..yine bisürü muhabbet etmişsiniz..varmı yeni hamişler,yeni haberler..
iyi akşamlar kızlaar..valla geçmişi okusammı okumasammı kararsızım..yine bisürü muhabbet etmişsiniz..varmı yeni hamişler,yeni haberler..
yok merhaba demişte biz merhaba dememişiz...ya işteyiz okursak mutlu oluyoz...bide böyle strese sokuyorlar adamı..işte bu nedenle tattıştım o kişiyle..
temmuzz avci82 tannsel mistrall koprina87
arkadaşlar nasılsınız
mistralcim kardeşin askere gitmiş güle güle kavuşun hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah.
temmuzz avci82 tannsel mistrall koprina87
arkadaşlar nasılsınız
mistralcim kardeşin askere gitmiş güle güle kavuşun hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah.
saol cnm..teşekkür ederim.darısı inşallah doğacak bizim oğlancıklara olsun
Biz iyiyiz.ben kırmızı kart yedim gene cnm sıkkın biraz sen nasılsın?
yemeğe gidii bacım toplantısı var
geç gelir 10 gibi
mistral cim Allah kavuştursun canım..benimde var erkek kardeşim oda gitcek hayırlısıyla seneye..Allah sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin cümlesine..
[/COLOR][/B]
saol canım sen nasılsın??
selam zeyno, iyiyiz çok şükür , seni sormalı?!
iyi aksamlar hanimlar sonunda 3 ay aradan sonra bugun regl oldum hayatimda ilk defa boyle oluyor bu polikistik over hic iyi birsey degilmis ya bekle bekle stres oldum cok fena ama bugun mutluyum regl olduguma ilaclara baslayacagim insallah sifa olurda bende guzel guzel yumurtlamaya baslarim her ay adimi yazdirabilirim hamis olana kadar ve sizlerle sohbet edebilirim 2 aydir adimi yazdiramadim bebek icin heyecanlanamadim insan daha bi kotu oluyor umudu olmayinca simdi ise gelecek ay icin hazirim insallah Rabbimde iyi olmayi nasip ederde hersey yolunda gider
iyi aksamlar hanimlar sonunda 3 ay aradan sonra bugun regl oldum hayatimda ilk defa boyle oluyor bu polikistik over hic iyi birsey degilmis ya bekle bekle stres oldum cok fena ama bugun mutluyum regl olduguma ilaclara baslayacagim insallah sifa olurda bende guzel guzel yumurtlamaya baslarim her ay adimi yazdirabilirim hamis olana kadar ve sizlerle sohbet edebilirim 2 aydir adimi yazdiramadim bebek icin heyecanlanamadim insan daha bi kotu oluyor umudu olmayinca simdi ise gelecek ay icin hazirim insallah Rabbimde iyi olmayi nasip ederde hersey yolunda gider
saol cnm..cümlemizin evlatlarıyla beraber inşallah.nasılsın cnm görüşmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?