Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

iyi akşamlar kızlaar..valla geçmişi okusammı okumasammı kararsızım..yine bisürü muhabbet etmişsiniz..varmı yeni hamişler,yeni haberler..

iyi akşamlar kızlaar..valla geçmişi okusammı okumasammı kararsızım..yine bisürü muhabbet etmişsiniz..varmı yeni hamişler,yeni haberler..

yok merhaba demişte biz merhaba dememişiz...ya işteyiz okursak mutlu oluyoz...bide böyle strese sokuyorlar adamı..işte bu nedenle tattıştım o kişiyle..

temmuzz avci82 tannsel mistrall koprina87

arkadaşlar nasılsınız

mistralcim kardeşin askere gitmiş güle güle kavuşun hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah.

yok merhaba demişte biz merhaba dememişiz...ya işteyiz okursak mutlu oluyoz...bide böyle strese sokuyorlar adamı..işte bu nedenle tattıştım o kişiyle..

bu aralar ekşını bol topiğin..sıkma canını talım..
valla bende premens sendromları başladı..çok sinirliydim bugün herşeye tepem attı valla..
şükür eve geldim de..sıra kociştedermişim

temmuzz avci82 tannsel mistrall koprina87

arkadaşlar nasılsınız

mistralcim kardeşin askere gitmiş güle güle kavuşun hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah.

saol cnm..teşekkür ederim.darısı inşallah doğacak bizim oğlancıklara olsun
Biz iyiyiz.ben kırmızı kart yedim gene cnm sıkkın biraz sen nasılsın?

saol cnm..teşekkür ederim.darısı inşallah doğacak bizim oğlancıklara olsun
Biz iyiyiz.ben kırmızı kart yedim gene cnm sıkkın biraz sen nasılsın?

Amin canım inş. sıkma canını düşükten sonra hemen hamile kalacaksın diye bişey yok ki hem doktorlar da hemen hamile kalma taraftarı değil. vardır onda da bi hayır.

benim adetime de 5 gün kaldı bakalım ne olacak alıştım ben de artık her ay kırmızı kart yemeye
artık fazla takmıyorum

yemeğe gidii bacım toplantısı var
geç gelir 10 gibi

ııy hiç sevmem mesai bittikten iş çıkması.. ne olur sanki o toplantıyı gün içinde yapsalar.. pööf... hiç düşünmüyorlar ki acep bu insancıkların da bir evi var mı yokmu.. iş haricindede sorumluluklarımız var sonuçta.. çok sıkıcı yaw

mistral cim Allah kavuştursun canım..benimde var erkek kardeşim oda gitcek hayırlısıyla seneye..Allah sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin cümlesine..

iyi aksamlar hanimlar sonunda 3 ay aradan sonra bugun regl oldum hayatimda ilk defa boyle oluyor bu polikistik over hic iyi birsey degilmis ya bekle bekle stres oldum cok fena ama bugun mutluyum regl olduguma ilaclara baslayacagim insallah sifa olurda bende guzel guzel yumurtlamaya baslarim her ay adimi yazdirabilirim hamis olana kadar ve sizlerle sohbet edebilirim 2 aydir adimi yazdiramadim bebek icin heyecanlanamadim insan daha bi kotu oluyor umudu olmayinca simdi ise gelecek ay icin hazirim insallah Rabbimde iyi olmayi nasip ederde hersey yolunda gider

amin canım inşallah ilaçlara gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın

ay canım seninki de farklı bir dert, Allah kurtarsın .. PCOS düzensizlik yaptığını biliyordum da bukadar olduğunu bilmiyordum (gerçi insandan insana fark eder)
bende 46.de regl olunca çok korktum kist falan vardır diye.. bir yandan da hamileyim diye düşünüyordum sonra idrar ve kan testi de negatif çıkınca bayağı bi streslendim..
kekik çayını tavsiye edebilirim canım, istersen 1 ay da bekle.. düzene girsin adetin... pcos ta girebiliyormu bilmiyorum da, ben ikinci ayın denemesinde hamile olmadığımı fark edince (belirtim yoktu hiç) 30.günde her gün kekik 1er bardak kekik çayı içmeye başladım.. 35.günde adet oldum.. ayrıca ağrıları da gideriyor.. yine de herşey doktor kontrolünde olmalıdır arkadaşım.. tekrar geçmiş olsun.. ümidini kesme..

[/COLOR][/B]
saol cnm..cümlemizin evlatlarıyla beraber inşallah.nasılsın cnm görüşmeyeli?

iyidir canım yaa..haftasonu giremedim..şimdide işten geldim merak ettim ben yokken neler olmuş diye geçmişi okuyodum..sen adet olmuşsun sanırım..hayırlısı olsun canım..inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelecek bebişlerimiz..sen nasılsın canım??

yuba mrb canım.. bendede var pko gerçi bende adet gecikmesi olmuyo du ilaç tedavileri başlayana kadar ama neyyysse..soğan kürü denemişmiydin canım pkolular için faydasını gören çok olmuş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…