- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.401
kimsee yok yahuuu
osmanımı seredio millet :)
topik ücümüze kalmis:119:
he ya :)
yimeemi yedim osman başlamadan bi bakiim dedim :)
üçümüz kalmışık :)
bugün heycanlı osman mete delirir yine :)
canım pastil al ve bol bol c vitamini (karısık tamek meyvesuyu süper iyi geliyo) bir an önce başlamerhabalar kızlar napıyonuz ben hastalanıyorum galiba boğazım acıyor başım ağrıyor üşüttüm galiba çok halsizim
maharetli kankeytam öptüm seni:)bende bol havuclu pirasa yemegi var bu aksam,yanindada kabuska tursusu
cnm büyüdüğü içindir Rabbim tamamına erdirsin oğlakçım.nabersiniz kızlar
benim yine kahverengiler geldi doktor yolu göründü bu mink çok nazlandı yaaa amma nazlı olacak yandık valla
cnm benimayy ne güzel ya..
bende bu ay kendimden çok umutluydum.hep diyodun kardeşim askere gitti anneme bebek haberini vericem biraz olsun kadıncağız sevinsin diye.bugün kırmızıyı gördüm.eşimin haberi yok daha.o da çok umutluydu bu ay.gerçi düşükten hemen sonra hamile kalınırmı bilmiyorum.daha ilk adetim düşükten sonra.umarım çok beklemem.çok sıkılmaya başladım artık.
ben hamileliği en çok kocamın sevincini, heyecanını görmek için istiorum bilio musunuz
çok ii baba olacak o eminim
onu seretmek yaşamak istiorum en çok
kız bu beni anlatıyo kızzzzzzzzz burçlara ınanırım benİkizler
İkizler’in hayatında büyük değişiklikler olacak. 21 Aralık’ta ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu anlayacaklar. Hep istediğiniz bir şey nihayet olacak.
demiş burcum için yorumcuuu kocanın da kova :) lennn 22 aralık da regl hadi bi surpriz olsaaaa :)
Kova
"Kovalar cool ve güzel insanlardır. Çok arkadaşları vardır ama kimseyi kendilerine çok yaklaştırmazlar, kolay kolay aşk da bulamazlar" diyor. Jennifer Aniston, Paris Hilton, Oprah Winfrey gibi örnekler de veriyor. Bizden de bir örnek verelim, Ajda Pekkan. Kovaların 2011’de emlak konusunda şansları açılıyor. Ailenin desteğiyle de olsa tam istedikleri gibi bir ev alıyorlar. Hatta "Evden çıkmak istemeyeceksiniz" diyor Susan. Bir yaşam stili değişikliği olacak. Taşınma, çocuk yapmak vs. diye sıralıyor. "Aman çok para harcamayın" diye de uyarıyor.
bişicikler olmaz gülüm ilerleyen ayda klo bıle alırsın rahat ol cnm.mrb kızlar.. bişey soracam size benm iştahım tamamiyle kapandı yemek yiyemiyorm bulantı falan yok sadece cnm istemio sizce bu bebege zarar verir mi zorlarsam yemeğe kusuyorum hemen ?
kayda geçsin die buraya yazıom bacım
adam olsun adam
bu kadar uraşıom
belki dr tüp diicek tohumuna para saycam 10 bin yatırcam ona
akıllı olsun döverim !!!
ben satıyorum eylülcümvalla bilmiyodum bende yaptırayım bari iyimiş. hemen başlatayım kürü .eee nerden bulcam ben bu kürü.
kendimmi hazırlayacam satılıyormu
dene tabiki tatlım bende kullandırıyom eşime 1.5 aydır. keçi boynuzunu hep aynı yerden alıyoz satan adam 3 öğün yiyoz sanıyo heralşu keçiboynuzunu bu ay birde benmi denesem acaba?
amaneyyyyyyyyyyyyyyyyyy o çıkmaz bikere olmuş arada hatalı üretimtürk kadınından obama çıkar mı hiç ? çıksa çıksa tayyip erdoğan çıkar onu da sen istermisin bilemem
AH GÖZÜNÜN YAĞINI YEDİİMİNİN KANKASIAMANNNN
bişi olmaz o çıkmaz benden
onun zamanında ultrason test fln yoktu ondan öle doğdu o
olaydı dr alırdı onu 2.ay
yubacığım hoşgeldiniyi aksamlar hanimlar sonunda 3 ay aradan sonra bugun regl oldum hayatimda ilk defa boyle oluyor bu polikistik over hic iyi birsey degilmis ya bekle bekle stres oldum cok fena ama bugun mutluyum regl olduguma ilaclara baslayacagim insallah sifa olurda bende guzel guzel yumurtlamaya baslarim her ay adimi yazdirabilirim hamis olana kadar ve sizlerle sohbet edebilirim 2 aydir adimi yazdiramadim bebek icin heyecanlanamadim insan daha bi kotu oluyor umudu olmayinca simdi ise gelecek ay icin hazirim insallah Rabbimde iyi olmayi nasip ederde hersey yolunda gider
bak sennnnnnnnnnnnnn:86:ayy bugün cok heycanli,reklam aralarinda konusuruz
iyi akşamlar hanımlar... ben geldim..nasılsınız???
iyi akşamlar hanımlar... ben geldim..nasılsınız???
selamın hello medimm
döktümüşün yineee
katreee
hakkat yeğen nasıl
dinleniosun dimiiiiiiiiii
cnm asıl sız döktürmüşsünüz vallah
bu basımın agrısını napçam ben
ağlasam geçicek sankı öyle bi hıs var
kocam da hiç sataşmaz ki
bari müslüm babadan bişiler dinliyip ağlıyım ben güzelce şöyle.
aneeemmm
atçaklar meteyi galibe
gidiim serediim bennn
sende bekle müslümü salla ağlatır dizi az sonraaaaa
selamı var, öper ellerinden teyzesiiiii.....yaw oğlum olsun osman gibi akıllı olsun yaaiyi akşamlar
katre inurcuğum
ben iyiyim
haberler sende yeğenim nasıl bakem :89:
selamın hello medimm
döktümüşün yineee
katreee
hakkat yeğen nasıl
dinleniosun dimiiiiiiiiii
selamı var, öper ellerinden teyzesiiiii.....yaw oğlum olsun osman gibi akıllı olsun yaa
sen ne yaparsın bakem hatun bacım?
evet ağlatsın beni zaten her bölümde ağlARIM BEN OF OF HEY HEYYY :):):76::76:
bende dizi izliyorum caniştom
eşim izlettırmek ıstemıyo ağlarım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?