Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

hatırlıyorum canım cevap alamamaktan şikayetçiydi, hepimize zaman zaman oluyo o kadar yoğunki burası bazen bi mesaj yazarken o sayfa dolmuş diğer sayfaya geçilmiş oluo bile.

ya evet canım..bende bazen cevap alamıyorum oluyor öyle...stres yapmaya gerek yokki..şurda ne güzel eyleniyoz....:81::81::81:

canımcım migrenin yok demi..bide senin bu adet geciktiya sende stres yaptı.geçen ay bendede olmuştu..kafein fazla alma baş ağrısını artırır..

yok ya kafam şu an taşınma olayıyla mesgul başka bi düşüncem yok tanselcım

zaten kahveyle aram hiç yok belkı geçirir diye içmiştim ama yaramadı işe.. saol cnm önerin için:13:

hatırlıyorum canım cevap alamamaktan şikayetçiydi, hepimize zaman zaman oluyo o kadar yoğunki burası bazen bi mesaj yazarken o sayfa dolmuş diğer sayfaya geçilmiş oluo bile.
beklemede iyi bi arkadasımız cok sohbet etmişliğimiz vardır herhalde morali fılan bozuk yoksa böyle alınmazdı
hassas bir dönemden geçiyor olabilir.

ya evet canım..bende bazen cevap alamıyorum oluyor öyle...stres yapmaya gerek yokki..şurda ne güzel eyleniyoz....:81::81::81:

bana da oluyo ki

siz bi formül cevap gelene kadar sorunuzu her sayfaya yazınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…