- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.741
ya canım bende işteyim, yemekten geldim yaptım kahvemi siz dostlarla muhabbet edeyim dedim...
hatırlıyorum canım cevap alamamaktan şikayetçiydi, hepimize zaman zaman oluyo o kadar yoğunki burası bazen bi mesaj yazarken o sayfa dolmuş diğer sayfaya geçilmiş oluo bile.
Ben geldim....
öff anlamadım yaaa ferminaydı sanırım adı die bi test aldım ve ikinci çizgi beyaz çıktı yaaaa.. bu ne anlama geliyor kızlar...
sebbosh noldu test yaptın mı?
merak ediyoruz!!!
Ben geldim....
öff anlamadım yaaa ferminaydı sanırım adı die bi test aldım ve ikinci çizgi beyaz çıktı yaaaa.. bu ne anlama geliyor kızlar...
kullanma kılavuzunda ne yazıyoki
beyaz derken???
yani tek çizgi mi vardı kırmızı renkli?
canımcım migrenin yok demi..bide senin bu adet geciktiya sende stres yaptı.geçen ay bendede olmuştu..kafein fazla alma baş ağrısını artırır..
beklemede iyi bi arkadasımız cok sohbet etmişliğimiz vardır herhalde morali fılan bozuk yoksa böyle alınmazdıhatırlıyorum canım cevap alamamaktan şikayetçiydi, hepimize zaman zaman oluyo o kadar yoğunki burası bazen bi mesaj yazarken o sayfa dolmuş diğer sayfaya geçilmiş oluo bile.
ya evet canım..bende bazen cevap alamıyorum oluyor öyle...stres yapmaya gerek yokki..şurda ne güzel eyleniyoz....:81::81::81:
afiyet şeker olsun sen öğretmendin dimi canım yanlış mı hatırlıyorum
normal şeyler 5 dk bekle falan ilk çizgi kırmızı ama ikinci çizgi kırmızılık içinde beyazdı.. anlamadım hiç bişey...
normal şeyler 5 dk bekle falan ilk çizgi kırmızı ama ikinci çizgi kırmızılık içinde beyazdı.. anlamadım hiç bişey...
ne güzelmiş banada ev hanımı diyolar ne sıkıcı dimicanımcım öğretim görevlisiyim..üniversitede öğretmen diyorlar bizede
len ben bağlanamadım 1 saattir siteye
bakımda bakımda
sizde de oldu mu
koysana fotosunu bakalım bi
ne güzelmiş banada ev hanımı diyolar ne sıkıcı dimi
koysana fotosunu bakalım bi
ne güzelmiş banada ev hanımı diyolar ne sıkıcı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?