Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ufff yaa ben en son ekim'in 9unda adet oldum. kasım ve aralıkda henüz olmadım. bugün test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ben artık bebek istiyorum yaaa ne yapmam gerek benim artık daha:93:

özenmeeeee çok şükür maddi olarak gerek yok benim çalışmama eşim araba bile aldı bana ama burda bakıyorum herkesin mesleği var kızımın değimiyle kendimi ezik hissediyporum bazen

bende her hafta sayısal loto oynuyorum büyük ikramiyeyi tuttururum da evde otururum gezerim tozarım yerim içerim diye ahhhhhhh

o zaman hoşgeldin buranın agası craftydir, ahanda şu geyikli duvar halısını olduğu ranza onundur

ahahahhaahhahhaha
deli misin beee
o ağa medi olur anca anca
bende onun yanındaki iplik olurum ahahah (öylebir geçer zamankideki tipler aklınıza gelsin medi kafası çemberli bağlı ağa ben iplik ii olur hem başı arıodu )

ufff yaa ben en son ekim'in 9unda adet oldum. kasım ve aralıkda henüz olmadım. bugün test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ben artık bebek istiyorum yaaa ne yapmam gerek benim artık daha:93:

nasıl yani 2 aydır adet olmadın ve yenimi test yaptın..anlamadım canım ya..

bence kan testi yaptırman gerek silik çizgiyi gördüysen tatlijjjjjjjjj

o zaman hoşgeldin buranın agası craftydir, ahanda şu geyikli duvar halısını olduğu ranza onundur

ahhayyyyyyyyyyyyy koptum

off ya sinirlerim bozukk çokk
benim patronun moruk bi babası var sabah namazında geliyor karga bokunu yemeden kuruluyor koltuğuna akşama kadar tv seyrediyo. arada canı sıkılınca çıkıp çatacak yer arıyo.
yok sular neden kesikmiş
yok elektrikler neden kesikmiş
adama laf yetiştirecek dermanım kalmadı
sıkacağım ünüğünü
ayyyyyyyy çığlık atmak istiyorum
ama doktora gideyim raporumu alıp yatacam evde görsünlerrrrrrrrrrr

ceyla anlamadım bacım durumu ben ya
2 aydır regl olmuosun test daha yeni yaptın o da 2. çizgi mi çıktı
bi program vardı hamile olduğumu bilmiyodum die
kız onlar gibi doğuma gidip öğrenme bebeği :)

manyak adam
al kız yat evde sıcak sıcak ohhhh

ceyla anlamadım bacım durumu ben ya
2 aydır regl olmuosun test daha yeni yaptın o da 2. çizgi mi çıktı
bi program vardı hamile olduğumu bilmiyodum die
kız onlar gibi doğuma gidip öğrenme bebeği :)

ayyyy hiç gülüceğim yoktu crafty bugün beni güldürdün ya allahda seni güldürsün

bende her hafta sayısal loto oynuyorum büyük ikramiyeyi tuttururum da evde otururum gezerim tozarım yerim içerim diye ahhhhhhh

kız nıye evde oturucün loto çıkınca
patron olursun işte
crafty gibi :86:

bende milli piyango aldıydım çıkarsa hayallerim şunlar

evimin borcunu bitirmek
bi yazlık almak
bi araba almak
anneme bi ev almak (onu bu hayattan kurtarmak:) )
bazı kıro insanlara da bahşiş verecem crafty anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…