- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.781
o değilim ben daha yeni katıldım aranıza..
bence hiiiçç ezik hissetme asıl ezik biziz zabahın köründe yollara düşüyoruz akşamın ayazında eve gitmeye çabalıyoruz
bence hiiiçç ezik hissetme asıl ezik biziz zabahın köründe yollara düşüyoruz akşamın ayazında eve gitmeye çabalıyoruz
sen nasıl bu saate kadar bekledin kuzum uç bi doktora!ufff yaa ben en son ekim'in 9unda adet oldum. kasım ve aralıkda henüz olmadım. bugün test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ben artık bebek istiyorum yaaa ne yapmam gerek benim artık daha:93:
ufff yaa ben en son ekim'in 9unda adet oldum. kasım ve aralıkda henüz olmadım. bugün test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ben artık bebek istiyorum yaaa ne yapmam gerek benim artık daha:93:
özenmeeeee çok şükür maddi olarak gerek yok benim çalışmama eşim araba bile aldı bana ama burda bakıyorum herkesin mesleği var kızımın değimiyle kendimi ezik hissediyporum bazen
o zaman hoşgeldin buranın agası craftydir, ahanda şu geyikli duvar halısını olduğu ranza onundur
ufff yaa ben en son ekim'in 9unda adet oldum. kasım ve aralıkda henüz olmadım. bugün test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ben artık bebek istiyorum yaaa ne yapmam gerek benim artık daha:93:
o zaman hoşgeldin buranın agası craftydir, ahanda şu geyikli duvar halısını olduğu ranza onundur
off ya sinirlerim bozukk çokk
benim patronun moruk bi babası var sabah namazında geliyor karga bokunu yemeden kuruluyor koltuğuna akşama kadar tv seyrediyo. arada canı sıkılınca çıkıp çatacak yer arıyo.
yok sular neden kesikmiş
yok elektrikler neden kesikmiş
adama laf yetiştirecek dermanım kalmadı
sıkacağım ünüğünü
ayyyyyyyy çığlık atmak istiyorum
ama doktora gideyim raporumu alıp yatacam evde görsünlerrrrrrrrrrr
ceyla anlamadım bacım durumu ben ya
2 aydır regl olmuosun test daha yeni yaptın o da 2. çizgi mi çıktı
bi program vardı hamile olduğumu bilmiyodum die
kız onlar gibi doğuma gidip öğrenme bebeği :)
bende her hafta sayısal loto oynuyorum büyük ikramiyeyi tuttururum da evde otururum gezerim tozarım yerim içerim diye ahhhhhhh
aganın onunde saygıyla eğiliyorum o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?