- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.601
kapım çaldıı veee üst hatice abla aşure getirdiiii:
canom fıkralar çok güzelmiş..son fıkra akşam eşimle benim halimmiş resmen.dün rahatsızdımya ben akşam yatıcaz dedim aşkım su getirirmisin kalkdı verdi,sonra dedim aşkım odanın kapısını kapatırmısın kalktı kapattı tam yattı o ara ben kitap okuyordum kitabı bıraktım dedim ee ışığı kim kapatcak garibim kalkdı birde ışığı kapattı ama hiç bişey demedi zavallım
zaten dün akşam diyoki bu ay çok fena çocuk yapasım var havaya girdim çalışmalara hemen başlamalıyız diyo..adam bile kaptırdı kendini
valla çok istedim allah yolladııı başka bişey mi isteseydim yawwwwwwwwwwwohhhhhh
sefan olsun canım afiet bal şeker olsun
kaşıkla benim yerime de
kendimi bunalımda gibi hissediyorum yaaa neden erkekler bizim bu kadar hassas olduğumuzun farkında olmazlar bilmiyorum ki. bi yandan hayal kırıklığı i yandan da erkeklerin odunlukları hayat hep kadınlara mı kötü yaaa...
her erkek odundur odunlar törpü ister :)
her erkek odundur odunlar törpü ister :)
kendimi bunalımda gibi hissediyorum yaaa neden erkekler bizim bu kadar hassas olduğumuzun farkında olmazlar bilmiyorum ki. bi yandan hayal kırıklığı i yandan da erkeklerin odunlukları hayat hep kadınlara mı kötü yaaa...
21 aralık tanışma yıl dönümümüz eşimle hızar alcam işe yarar bii hediye olmalı dimi..
offff yaaaaaa
bugün ben hiç gelemiyorum
açıkım ama iş yapıyommmmmmmmm
maşallahh bugün de ne çok konuşuyonuz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:
kız naptı adam sana bu kadar
sennn bizi biz seni kıskanıyoz burda şimdi biz ilk sıradayıhh sen bikeremcik öle iş güç yapıp yorma yegenimiiiiiiiiii kendinide tabii
yok canım anlamıyolar bazen çok anlayıssız sevgisiz oluyolar dün gece canım sıkkındı aynı yataktayız agladım hiç hissetmedi bileeeeee odun modun ama insan sevince herşeyine alışıyoo
odun dün diyorum ki okadar heveslenmişim belki diyorum daha çok ilgileneceğin zamanlar gelecek diyorum limoniydik ama öncesinde o bile fayda etmez aramızı düzeltmeye dedi yaaa hala limoniyiz aramıyo sormuyo yaaaaa.....
offff yaaaaaa
bugün ben hiç gelemiyorum
açıkım ama iş yapıyommmmmmmmm
maşallahh bugün de ne çok konuşuyonuz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:
hımm
varmış azcık haklusun
neymiş bebişin bile düzeltemeyeceği şey özel değilse sorim dedim merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?