Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canom fıkralar çok güzelmiş..son fıkra akşam eşimle benim halimmiş resmen.dün rahatsızdımya ben akşam yatıcaz dedim aşkım su getirirmisin kalkdı verdi,sonra dedim aşkım odanın kapısını kapatırmısın kalktı kapattı tam yattı o ara ben kitap okuyordum kitabı bıraktım dedim ee ışığı kim kapatcak garibim kalkdı birde ışığı kapattı ama hiç bişey demedi zavallım
zaten dün akşam diyoki bu ay çok fena çocuk yapasım var havaya girdim çalışmalara hemen başlamalıyız diyo..adam bile kaptırdı kendini

hadi hayırlısı ben joker hakkımı sonraya bıraktım:)))

Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın yanına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

okurken aşureden bir kaşık aldım çok komikti fındıh bogazıma takıldı ölüyodum yaaaaaaaaa

kendimi bunalımda gibi hissediyorum yaaa neden erkekler bizim bu kadar hassas olduğumuzun farkında olmazlar bilmiyorum ki. bi yandan hayal kırıklığı i yandan da erkeklerin odunlukları hayat hep kadınlara mı kötü yaaa...

offff yaaaaaa
bugün ben hiç gelemiyorum
açıkım ama iş yapıyommmmmmmmm
maşallahh bugün de ne çok konuşuyonuz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:

yok canım anlamıyolar bazen çok anlayıssız sevgisiz oluyolar dün gece canım sıkkındı aynı yataktayız agladım hiç hissetmedi bileeeeee odun modun ama insan sevince herşeyine alışıyoo

offff yaaaaaa
bugün ben hiç gelemiyorum
açıkım ama iş yapıyommmmmmmmm
maşallahh bugün de ne çok konuşuyonuz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:

sennn bizi biz seni kıskanıyoz burda şimdi biz ilk sıradayıhh sen bikeremcik öle iş güç yapıp yorma yegenimiiiiiiiiii kendinide tabii

yok canım anlamıyolar bazen çok anlayıssız sevgisiz oluyolar dün gece canım sıkkındı aynı yataktayız agladım hiç hissetmedi bileeeeee odun modun ama insan sevince herşeyine alışıyoo

işte bizde o alışma evresinde olduğumuz için sinir oluyorum hala bazı hareketlerine laflarına.. yada başka şeylre sinirleniyorum sinirimi ondan çıkarıyorum...

odun dün diyorum ki okadar heveslenmişim belki diyorum daha çok ilgileneceğin zamanlar gelecek diyorum limoniydik ama öncesinde o bile fayda etmez aramızı düzeltmeye dedi yaaa hala limoniyiz aramıyo sormuyo yaaaaa.....

hımm
varmış azcık haklusun
neymiş bebişin bile düzeltemeyeceği şey özel değilse sorim dedim merak

hımm
varmış azcık haklusun
neymiş bebişin bile düzeltemeyeceği şey özel değilse sorim dedim merak

ilgisizmişimde.... ona öyle geliyo farkında değil.. işime gelince ilgileniyomuşum...
bnm kocam biraz mazoşistde kendine zara vermesini seviyorve paronayaklık yapıyor... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…