Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

oralari gec anam benimmmmmm alinti yaparken yazdim

yapistirdiktan sonra gordüm anlayan anladi dimi yaneee sen es gecc de

dar giyme deyi mummcu hoca bakkkkkk

Son düzenleme:
iremcim spermiyogram topicinden okudum şimdi
bence degerın kötü değil ya
benım morfolojı %3 sayı ilkinde 14 mılyon
ıkıncısınde 51 milyon
ama morfolojı aynı cnm

ya yarın ıkincı keman dersım var kızlar
ama kursta yedek lısteye gırebılmıştım çok sıra vardıkayıt yaptırırken
bu sebepten gelmeyen birinin yeri,ne gitmiş oldum
baştan baslayamadım derslere
millet uşşak makamına geçmiş
ben notaları öğrenemedim daha
nota bilen biri olsa da bana öğretse
nette de hiç program yok
ben en iyisi yatayım
çok yorgunum kızlar
öptüm

Son düzenleme:
beklemede bebeği
ped kullanma sakın hiç ii diil benim 4-5 jinekoloğum oldu hepsi sakın kullanma derdi

CAZİİİMMM
sen nasılsın asıl ben aynı :)

oralari gec anam benimmmmmm alinti yaparken yazdim

yapistirdiktan sonra gordüm anlayan anladi dimi yaneee sen es gecc de

dar giyme deyi mummcu hoca bakkkkkk

bundan sonra etek falan giyeyim alttan havadar havadarya ben dün ve önceki gece çalıştım yumurtlama günüm diye bide duş almadan öyle uyudum ıslak ıslak bugünde böyle yamuldum işte biliyorum ondan oldu:26:

morfoloji yaaa
pek düşük yanü
krugere göre olan baz alınıo ya
pehhh
zor bacı zor
hareket 1. testte %6
2. de %0

3.testi de yaptırmak gerekiyomuş canım benim..bu arada sadece ileri hareket değil yavaş ileri hareket de var o kaç o da işe yarıyomuş..bu arada bişey okudum geçen nette.. bir macun varmış,değişik bi karışımmış çok işe yarıyomuş hem hareketi arttırıyomuş hem de sayıyı aman ne biliyim ben de manyak oldum habire okuyup duruyorum

iyi uykular fistikkkkkkkkkk
bnm kimseden hbrm yok peki ocağı bekleyenler var mııı ??
vallahhhh hamisler haric herkes bekliiiii ocaguuuuuuuuu bide 17 den sonrasi haruccccc

beklemede bebeği
ped kullanma sakın hiç ii diil benim 4-5 jinekoloğum oldu hepsi sakın kullanma derdi

CAZİİİMMM
sen nasılsın asıl ben aynı :)

günlük ped kullanıyodum ama bende duydum zararlı olduğunu artık kullanmıyorum sadece adetin son günlerinde az akıntım olduğunda kullanıyorum normalde sık sık çamaşır değiştiriyorum

bizim dr gerenk yok dedi
azalıo ya sayı :) artmıo o nedenlen :)
bide sayı azaldı ya o ay dr verdiği 2 ilaç +larginin+evicap + keçiboynuzu yapıldı
var sen hesapla :)

bundan sonra etek falan giyeyim alttan havadar havadarya ben dün ve önceki gece çalıştım yumurtlama günüm diye bide duş almadan öyle uyudum ıslak ıslak bugünde böyle yamuldum işte biliyorum ondan oldu:26:

babydol giyi babydol
üfür üfür ohhh
eskimo olur çocuun ama bu havada hamiş kalırsan souk havalarda :)

doğarken buhar çıkabülü:)

evet hareket fena değil de sayı düşük işte biraz.. napalım olanlar vargücüyle yumurtaya koşarsa olucak bu iş bakalım:))ben notadan falan anlamam bu arada sen geçen gün lisans bitiren var mı diye sormuşsun şimdi aklıma geldi,ben bitirdim sen ne sorucaktın?neyse şimdi yorgunsan başka zaman konuşuruz,öptmm

anacimm sen geri gelen kuyruklulari
sey zan etme enfeksiyonnnnnnnnnnnnnn

bizim dr gerenk yok dedi
azalıo ya sayı :) artmıo o nedenlen :)
bide sayı azaldı ya o ay dr verdiği 2 ilaç +larginin+evicap + keçiboynuzu yapıldı
var sen hesapla :)

valla aklında bulunsun yine de sayısı 10 milyonlardan 100 milyona çıkanlar olmuşş,düşünürsen araştırırız..bakalım canım dua ediyorum inşallah hepimiz birgün hamile olucaz..

cnm ben işletme lisans tammalama programındayım 3. sınıf vize final önceki yıllarda çıkmış sorular lazım bana ondan sordumdu nerden ındırebilirim deyyu özele cevap atabılırsen svnrm opuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…