- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.101
merhabalaar ben geldiim nasılsınıız bakalım
askim bunlar normal edigi düdügü dert edeceksin pisikoljin degisecek meraklanma biz buna hormon degusuklugu deyyoz heeeee dogumla beraber hepsiuu gecerrrrr
ayyy canım benimm. iyiyim ,sen nasılsın?? oooo baya kalabalıklaşmışız haydin be canım sıkılıo zaten konuşun gari.. irem cancan napıon?benim galiba azıcık psikolojim bozuldu, ağlıyorum falan bugün de okulda aç köpeklere ağladım.. bazen korkuyorum karışıyo kafam ii ce komik oldum oysaki demir gibi realist bi insanımdır kolay kolay duygulanmam falan.. şaşırıyorum kendime
ben geldimm... kimlerde müjd var bu ay ???
minik belli etmeye başladı kendini :)
hormonlar tavan yaptı sanırım
hosgeldinnnnnn ben bilmiyommmmmm bilenler vamiiiiiiiii
crafyyyy kizz nasils canim benimmm sinirlerin duzeldimi guzelimmmm bitanem daim dostummmm
ha ya sorma okulda bi bayan hoca tüp yaptırdı 3. denemede tutmuş yaşıda var baya,ne güzel beraber oynarlar dedim dedim ağladım.. ii de sen niye ağlıyon ki diye güldüler bana..neyse yavruzzzzz sen nasılsın????
canım benim çok doğal böyle olman insan ekstra hassaslaşıyor hamileyken,zaman zaman olucak öyle takma kafanı sadece stres olma en önemlisi bu,seni mutlu eden insanlarla görüş mümkün olduğunca tamam mı?beni sorarsan bekliyoruz tatlım geçen ay da olmadı,spermiyogram yaptırdık bizimkine sonuçlar pek iyi değil,sayı düşük ama sperm hareketliliği fena değilmiş,doktor doğal yoldan olabilir 2 ay daha deneyelim dedi bu ay yumurtlamaya baktı,çatladığı günlerde ilişki oldu bakalım cnım,dua et bana belki olur bu ay
kızlaar bileniniz varsa yorum yapabilir mi? tsh 7,71, T3 4,42 prl ise 39,46 doktor yüksek dedi bebek olmasına engelmiş bu durum prolaktin için dostinex verdi 1 ay kullanacaksın dedi
hayde bakalım,canım ne demek dualarım hep sizinle. dünde aşureydi ya memleketi seferber ettim bizim için .. anneme diyoprum ki anna bi arkadaşım var gene var gene var .... iii de bunların adı yok mu kızım söylede ööle dua ediyim dio:))sonra bebek bekleyen ve isteyenler için dedim ...
iyiyim şekerlerim
işim var yarın kuzenin d günü için bişiler yapmam lazım ama halsizim
acaip kasıklarım arıo batıo
regl yakın malum
bide SSBULUTUM u merak ettim ya
dr a gidecekti sabah hiç girmedi bugün
hayde bakalım,canım ne demek dualarım hep sizinle. dünde aşureydi ya memleketi seferber ettim bizim için .. anneme diyoprum ki anna bi arkadaşım var gene var gene var .... iii de bunların adı yok mu kızım söylede ööle dua ediyim dio:))sonra bebek bekleyen ve isteyenler için dedim ...
kızlaar bileniniz varsa yorum yapabilir mi? tsh 7,71, T3 4,42 prl ise 39,46 doktor yüksek dedi bebek olmasına engelmiş bu durum prolaktin için dostinex verdi 1 ay kullanacaksın dedi
sağol canım benim annene de teşekkürlerimizi ilet,ay zaman ne kadar çabuk geçiyo aslında sen 10 haftalık oldun di miii??maşallahhh
iyi geceler kızlar sıkıntılıyım ya yine enfeksiyon kaptım ben yaaa ne kıymetli şeyim varmış her ay her ay off ya
iyi geceler kızlar sıkıntılıyım ya yine enfeksiyon kaptım ben yaaa ne kıymetli şeyim varmış her ay her ay off ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?