Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

askim bunlar normal edigi düdügü dert edeceksin pisikoljin degisecek meraklanma biz buna hormon degusuklugu deyyoz heeeee dogumla beraber hepsiuu gecerrrrr

ya abla sorma çabuk geçse bari geçen akşam benimkine ben çocuk için hazır değilim dedim..... ay ne bileyim korktum.. okulda da olduk mu 3 hamile ben ortanca bi de 7 aylık hoca var. anam gelen giden hehehe hamile şakası yapıo... neyse bazen komik oluo ama

canım benim çok doğal böyle olman insan ekstra hassaslaşıyor hamileyken,zaman zaman olucak öyle takma kafanı sadece stres olma en önemlisi bu,seni mutlu eden insanlarla görüş mümkün olduğunca tamam mı?beni sorarsan bekliyoruz tatlım geçen ay da olmadı,spermiyogram yaptırdık bizimkine sonuçlar pek iyi değil,sayı düşük ama sperm hareketliliği fena değilmiş,doktor doğal yoldan olabilir 2 ay daha deneyelim dedi bu ay yumurtlamaya baktı,çatladığı günlerde ilişki oldu bakalım cnım,dua et bana belki olur bu ay

kızlaar bileniniz varsa yorum yapabilir mi? tsh 7,71, T3 4,42 prl ise 39,46 doktor yüksek dedi bebek olmasına engelmiş bu durum prolaktin için dostinex verdi 1 ay kullanacaksın dedi

hosgeldinnnnnn ben bilmiyommmmmm bilenler vamiiiiiiiii

crafyyyy kizz nasils canim benimmm sinirlerin duzeldimi guzelimmmm bitanem daim dostummmm

iyiyim şekerlerim
işim var yarın kuzenin d günü için bişiler yapmam lazım ama halsizim
acaip kasıklarım arıo batıo
regl yakın malum
bide SSBULUTUM u merak ettim ya
dr a gidecekti sabah hiç girmedi bugün

hayde bakalım,canım ne demek dualarım hep sizinle. dünde aşureydi ya memleketi seferber ettim bizim için .. anneme diyoprum ki anna bi arkadaşım var gene var gene var .... iii de bunların adı yok mu kızım söylede ööle dua ediyim dio:))sonra bebek bekleyen ve isteyenler için dedim ...

annen, sen ve meleğin hep ii olun çok sağolun :)

ya geçmişi okudum,ben de meraklandım ama aklımıza olumsuz şey getirmeyelim... belki misafirliğe yatıya falan gitmiştir.. hadi o zaman seni tutmayalım bebek.. öptüm kolay gelsin..

sağol canım benim annene de teşekkürlerimizi ilet,ay zaman ne kadar çabuk geçiyo aslında sen 10 haftalık oldun di miii??maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…