Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet aynen öyle +18 ayyy ben yatamıyorum burdan ayrılıp yaa kaynanam baskın yapabilir bana yarın yada ondan sonraki gün
oyoyoyo onlar olunca girilimiii yyii zaten benim herufte yok dayisina gitti kizla beraber ondan buradayim yoksaaa baska yerlerde olabuludukkk heeeeee anlasilan sabaha kadan uyumak yohhh banaaaaa
iyi yapiOnuz beni kOca da kafayı bOzdu Kpss ye girCek ders çaLışıo ..
bu saatte mi demeyin saat 10 da işten geLio 2 saat dinLenio oturuO sOnra 12 den 2 ye kadar ders çaLışıo..
bende buraya bakim dedim kim var kim yok
eyu ettun gulumm iki laflayahhhh

benim kOca da bu akşam niiyeti bOZdu yanaştı ama bnim canım hiç istemedi diom bu soğukta banyo yapamam üşendim ozaman diyo biz nasıl çocuk yapCaz sOrması ayıp bi daha sızLanma sakın bebek istiom die ozaman : ) buNun hazır oLanı yOk mu yaaa

he varmış dondurulmuş olarak satılıyo mikrodalgaya atıyon hooopppp al sana bebek

var anam ismarlama geliiiiii ya bundan
yada bundan

ayyy benim uykum geldi kaçayım yavaş yavaş gideyim kocişime sarılıp uyuyayım gurbet abla özendirmek gibi olmasın da

kiz ne özenecem gelunce sarilurum bendeeeee erken olmaz gec olur yafffffffff fark etmezz valla canimin cikacagi kesinn 3 gundur dukkani herufe gapattumduuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…