- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.201
oyoyoyo onlar olunca girilimiii yyii zaten benim herufte yok dayisina gitti kizla beraber ondan buradayim yoksaaa baska yerlerde olabuludukkk heeeeee anlasilan sabaha kadan uyumak yohhh banaaaaaevet aynen öyle +18 ayyy ben yatamıyorum burdan ayrılıp yaa kaynanam baskın yapabilir bana yarın yada ondan sonraki gün
eyu ettun gulumm iki laflayahhhhiyi yapiOnuz beni kOca da kafayı bOzdu Kpss ye girCek ders çaLışıo ..
bu saatte mi demeyin saat 10 da işten geLio 2 saat dinLenio oturuO sOnra 12 den 2 ye kadar ders çaLışıo..
bende buraya bakim dedim kim var kim yok
uykummu geliyo neeee :93:
olabuluuu saat kac orada kizzzz pcninkiii yanlis benim kalkip bakmaya useniyorummmm
benim kOca da bu akşam niiyeti bOZdu yanaştı ama bnim canım hiç istemedi diom bu soğukta banyo yapamam üşendim ozaman diyo biz nasıl çocuk yapCaz sOrması ayıp bi daha sızLanma sakın bebek istiom die ozaman : ) buNun hazır oLanı yOk mu yaaa
benim kOca da bu akşam niiyeti bOZdu yanaştı ama bnim canım hiç istemedi diom bu soğukta banyo yapamam üşendim ozaman diyo biz nasıl çocuk yapCaz sOrması ayıp bi daha sızLanma sakın bebek istiom die ozaman : ) buNun hazır oLanı yOk mu yaaa
ayyy benim uykum geldi kaçayım yavaş yavaş gideyim kocişime sarılıp uyuyayım gurbet abla özendirmek gibi olmasın da
ayyy benim uykum geldi kaçayım yavaş yavaş gideyim kocişime sarılıp uyuyayım gurbet abla özendirmek gibi olmasın da
kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler tatlı rüyalar
iyi geceler kizlar
iyi geceler kizlar
potim hosgeldunn
heruf gelecek ha böle kalacak gabudaaaa
bölemi yatcaniz giiiii yoksa ..................... hahhahha hadi git yattttt saka yaptimmmmm
Grşz şekerim iyi geceLer git kOcanın koLLarına ..
iyi geceLer tatLım hşg..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?