- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.221
alem kadinsin gurbetablacigim
gecmis olsun canimkmmm bir bardak sicak suya limon sik suyunu bide bal at karistir sicak sicak ic birseyin kalmaz ban fayda edii vallaaaaslm canim,grip oluyorum,ilacta kullanamiycam,ayvayu yedim
kiz ayip görmesin yüzünü yirtmayah dimi bacimizinnnnnsen bi de +18 LikLeri görsen
he valla ole oldu muhtesem geldukkkkkkhaydariyecim coşmuşun yine maşallahhh.Harbiden dönüşün muhteşem olmuş .Yazdıklarınızı okurken eşim diyo niye gülüyosun ne yazmışlar diye.Yok bişey dedim sen televizyonunu seyret.Ay alemsin ya neydi o resimler öle
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr ne zormuş bebek yapmaak yahuu ben hep hemencecik olur sanırdıım. ah kim bilir daha neler göreceğiz. kafaam bozuk yaa
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr ne zormuş bebek yapmaak yahuu ben hep hemencecik olur sanırdıım. ah kim bilir daha neler göreceğiz. kafaam bozuk yaa
bende öyle zannederdim,oglumu bile öyle zannederek dogurdum,ama gel görki sonradan aci gercekleri ögrendim,meger bebeik yapmak cok zormus cokkk
valla ilk evlendiğimizde çok dikkat ederdiik bilseydiim bu kadar zor olacağını daha önceden başlardıık çalışmalaraa..
mrb arkadaslarım ablalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?