- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
il defa duydum n şekli m şekli:26: çok üzüldüm çok hevesliydi erkenden öğrenmişti,hayırlısı olsun hem onun hmde hepimizin hakkında
benim ananem 5 doğum yapmışş ve 5 tanede aldırmışş düşükler falann... kadın nerdeyse her ay hamile kalmışşş... sonra sürekli kürdaj doğum düşük falan derken rahim kedninden geçince rahimi almaya karar veriyor doktor... ve doktor ananeme demişki senin çocuğun nasıl oluyor bu imkansız çünkü rahimin ters demiş...
slm kızlaar nabersiniz ay ben bu ay çalışma yapmayıncaaa yazamıyorumda sizeocak ayında inş.. katılacağım tekrar aranıza
olsun gel yinede..sadece hamilelik konuşmuyoruz..hatta artık bebiş felan fazla konuşmuyoz..sohbet güzel oluyor...
Cümleten merhaba kızlar...yeni ayın hepinize hayırlı bebişler getirmesini diliyorum...ben kırmızı bayrağı çektim ilk sırada ama umarım mavi boncuklarımız daha çok olur bu ay...Rabbim gönlünüze göre versin...ben adetimden sonra rahim filmi çektircem 2 yıllık evliyim 1 yıldır tedavi oluyorum tık yok...dr son olarak tüplere bakalım ondan sonra diğer aşamalara geçeriz dedi...o filmi çektirmeye çok korkuyorum ben yaa hem çok acı veriyomuş hemde bişey çıkarsa diye korkuyorum...
ELMA bide bişey diycektim beni kırmızı yaptınya ben kasımda 2 kez regl oldum 2 kasım ve 29 kasım kırmızı olcam turuncumu...
bu konuda sana fazlasıyla katılıyorum canımmm doğal beslenmiyoruz beslenemiyoruzzkızlar eskiden herşey sağlıklıymış yiyecekler içecekler, şindi herşey hormonlu herşeyin genetiğiyle oynanmış, oda bizim zaten çok hassas olan hormonlarımızı bozuyor
canımcım bu konu bilgim dışında..sen memurlukta hangi kurum istiyorsun..benimde kardeşim girdi...
medicim senin eşine doktor spremler için ilaç verdimi.benimkine verdi..proodex miydi neydi adı..bi kutu 15 gün yeter ve 100 ytl..bunu 3 ay belkide daha fazla kullanacak..
yaa bişey soracam crafty sen pc başındamı yatıp kalkıyorsun hep buradasın
seni en vefalı üye seçelim
yaa bişey soracam crafty sen pc başındamı yatıp kalkıyorsun hep buradasın
seni en vefalı üye seçelim
Bencede kızın en sosyal hali pc başı.
Şimdi iyice abartır nede olsa çalışmalarada ara verdi,zati burdan fırsat bulup kocasıyla yanyana gelemiyoki :126:
heee
bide evde sigara içilmio bizim
o yüzden koca camlı çalışam odasında içmek zorunda kalıorum akşam
her içişimde yazışıoruz işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?