Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

il defa duydum n şekli m şekli:26: çok üzüldüm çok hevesliydi erkenden öğrenmişti,hayırlısı olsun hem onun hmde hepimizin hakkında

benim ananem 5 doğum yapmışş ve 5 tanede aldırmışş düşükler falann... kadın nerdeyse her ay hamile kalmışşş... sonra sürekli kürdaj doğum düşük falan derken rahim kedninden geçince rahimi almaya karar veriyor doktor... ve doktor ananeme demişki senin çocuğun nasıl oluyor bu imkansız çünkü rahimin ters demiş...

ya işte oldumu olur..şimdi tıpta herşey sorun...

slm kızlaar nabersiniz ay ben bu ay çalışma yapmayıncaaa yazamıyorumda size ocak ayında inş.. katılacağım tekrar aranıza

kızlar eskiden herşey sağlıklıymış yiyecekler içecekler, şindi herşey hormonlu herşeyin genetiğiyle oynanmış, oda bizim zaten çok hassas olan hormonlarımızı bozuyor

Canım seni turuncu yapmam gerek sanırım ay içinde 2.kez olcan sende.Hemen değiştiriyorum.

tannselim
acıbademi aradım
dedim anlatın ablalarım
acıbadem de karar kılacağım sanırım çünkü benim sigorta acıbadem ve doğum mutlaka orada olacak.
şimcik telde bile acayip ilgililer
özellikle rahim filmini sordum
dedi ki sorumlu hemşire
sisin durum erkek nedeni ise rahim filmi çekilmez
sebepsiz kısırlıkta rahim filmi çekilir
bideee 4250 + ilaç mış
benim indirimim olacak 3800+ ilaç ilaç da 1000-1500 tutuomuş
bu fiyata ilk kontrol den son gebelik testine kadar her şey dahilmiş
aydınlatabildim mi tansel hanımmm
yani panik yapma rahim filmin çekilmeyecek tüp fln olursa Allah korusun

Kızlar ya ben geldimde şimdi katılamıycam size önce ben yokken ne kaynattınız onları okuyayım.
Hhehe bişey kaçırmıyım dimi.

Offf ne çabuk uçmuş sayfalar ya

kızlar eskiden herşey sağlıklıymış yiyecekler içecekler, şindi herşey hormonlu herşeyin genetiğiyle oynanmış, oda bizim zaten çok hassas olan hormonlarımızı bozuyor
bu konuda sana fazlasıyla katılıyorum canımmm doğal beslenmiyoruz beslenemiyoruzz bizden sonraki nesiller iice vahim olacak bu şekilde devame derse (

canımcım bu konu bilgim dışında..sen memurlukta hangi kurum istiyorsun..benimde kardeşim girdi...

vala farketmez adalet olabılır saglık olabılır memur olayım da hatta calıstıgım kurum olsa ne guzel olur alsa benı burası aah ahh!:)

medicim senin eşine doktor spremler için ilaç verdimi.benimkine verdi..proodex miydi neydi adı..bi kutu 15 gün yeter ve 100 ytl..bunu 3 ay belkide daha fazla kullanacak..

bize henuz ılaç vermedı tetkıklerımızın hepsi bitmedi bıraz daha var bu cumartesı spermıyogram verıcez asa dıye test var bıde onu verıcez. onlar sonuclanınca gostercez ılacmı amelıyatmı bellı olucak tanselcim.

yaa bişey soracam crafty sen pc başındamı yatıp kalkıyorsun hep buradasın
seni en vefalı üye seçelim

ben pozisyon olarak çok ellenmeyen lanet bir yöneticiyim 1 :)
işim hepp bilg başında ve kk hep açık 2 :)
akşam da bilg mutlaka yanımda oluyor san 2 aydır acaip sarmış durumdayız bebek olayına ve benim koca teknolojik bir iş yaptığından bizim evde elini nereye atsan bir mac ps ya da netbook çıkar hep online yaşıyoruz 3 :)
ayrıcaa
medi benden vefalı üye bence

Bencede kızın en sosyal hali pc başı.
Şimdi iyice abartır nede olsa çalışmalarada ara verdi,zati burdan fırsat bulup kocasıyla yanyana gelemiyoki
:126:

heee
bide evde sigara içilmio bizim
o yüzden koca camlı çalışam odasında içmek zorunda kalıorum akşam
her içişimde yazışıoruz işte :)

chay ya sorunlar bitmio ya
benım bıtane deli manyak kız kareşim var
22 yasında hem kalbınde sorun var (stres halınde atak yapan) hemde sigara içiyo
onunla ugrasmaktan bıktım
bu dayımın vefat olayından cok etkılenmış
kalbı agrıyodu kolu uyuşuyodu
kardıyolojıden randevu ıstıyo
koskoca hastane heryerde herkesı tanımıyorum kii
hemen yarına nasl randevu alıyım
sigara ıcmeyı cok ıyı bılıyo hanımefendı süründürücem onu
çok sınır oldum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…