Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

az önce yazdım ama cıkmadı
Ben en son 14 kasımda reglı oldum netten yumurtlama gunu hesaplamaya baktım 28 kasımda son gun dıyor o gunden sonra hamıle kalınmazmı

ya öyle şey olurmu yaaa..adam niye tahrik olsun günde kaç kere görüyor..ben sinir oluyom böyle şeylere..erkekler bu işte başarılı arkadaşlar kabul edeceksin bunu..ben kadın kuaförede gitmem, hayatta saç felan yapamazlar..

ayrıca kusura bakmayında
bırak tahrik olmayı ben erkek olsam o halde çeşit çeşit göre göre gay olurum be
kadından soğur insan

Cümleten merhaba kızlar...yeni ayın hepinize hayırlı bebişler getirmesini diliyorum...ben kırmızı bayrağı çektim ilk sırada ama umarım mavi boncuklarımız daha çok olur bu ay...Rabbim gönlünüze göre versin...ben adetimden sonra rahim filmi çektircem 2 yıllık evliyim 1 yıldır tedavi oluyorum tık yok...dr son olarak tüplere bakalım ondan sonra diğer aşamalara geçeriz dedi...o filmi çektirmeye çok korkuyorum ben yaa hem çok acı veriyomuş hemde bişey çıkarsa diye korkuyorum...

ELMA bide bişey diycektim beni kırmızı yaptınya ben kasımda 2 kez regl oldum 2 kasım ve 29 kasım kırmızı olcam turuncumu...

he yaa doğru diyosun.kadın fesatlığına vermişte vermiş :92: bende gitmem doktor. kuaför. . kadınlara

ayrıca kusura bakmayında
bırak tahrik olmayı ben erkek olsam o halde çeşit çeşit göre göre gay olurum be
kadından soğur insan

ben en çokda eşimin yanında anlatmasına sinir oldum. Sonuçta o da erkek ve herşeyi duymasına gerek yok. Düşük yaptığım gün acilden giriş yaptık hastanede.görevli dediki acil doktoru muayene edecek daha sonra kadın doğuma sevk edecek dedi.eşimin sorduğu ilk soru acil doktoru erkekmi oldu. Kafasında ne kadar yer ettiyse düşündüğü ilk şey erkek doktor oldu. Sonuçta unutmaz eşim bu anlatılanları zaten kıskançlıkda var ben artık erkek doktora gidemem.

rahim filmi çokmu acı veriyormuş....ya anestezi verirler belki..

ben çok modern bir insan olduğumu düşünüyorum ama nedense erkek dr.dan çekiniyorum halbuki rahim filmimi erkek dr. çekti geçen ay valla zorda kalınca öyle bi açıyor ki insan erkeke bayan umursamıyorsun

evet hatırladım canım..nasılsın şimdi iyimiisn bakalım..yine sen kendini bi anlat diğer arkadaşlarda tanısın...

şimdi çok şükür daha iyiyim.eylül ayında 4.5 aylık bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim ama bunu o zamanki doktorum anlayamadı tabi.iki ay yas süreci geçirdim gerçekten çok zordu hergün ağlıyordum.zamanın dolmasını bekliyordum.şimdi üç ay geçti üstünden ve ben tekrar hamiş olmak için sabırsızlanıyorum hayırlısıyla tabi..

ben çok modern bir insan olduğumu düşünüyorum ama nedense erkek dr.dan çekiniyorum halbuki rahim filmimi erkek dr. çekti geçen ay valla zorda kalınca öyle bi açıyor ki insan erkeke bayan umursamıyorsun

aslında bu durumun modernlikle alakası yok.ben çok utanırım mesela. Erkek doktora zorda kalmadan gidemem heralde.bayan doktorlara bile zor muayene oluyorum.mesela dayımın gelini var köyden geldi onun doktoru erkekmiş ve eften püften herşeye gidip muayene oluyomuş

sonuçta kişiden kişiye değişiyor rahat insan hepsine muayene olur herhalde ben pek rahat olmadığım içi bilemiycem

ya kızlarr ben iki doktora jinekolojik muayne yaptırdım biri erkek (kendi doktorumm) diğeride bayan... evet karşındaki bayanda olsa erkekte olsa zor bişeyy en mahrem yerini yabancı birine açmak karşındaki kişi seni rahat hissettirmeli ben şahsen kadın doktorda çok rahatsız hissettim kendimi... onun bakışları beni rahatsız ettii sanki çok enterasan bi şeyim var gibi hissettim bi ann ama kendi doktorum daha rahat olmamaı sağladığı sözleri davranışı hiç çekinme hemen bitecek ben görmicem zaten örtü var falan dedii sonrada hadi geçmiş olsun diyip çıktı... yani karşımızdaki kişinin erkek kadın olmasında ziyade rahat hissettirmesi lazım... bu arada yok tahrik oluyomuş bilmem ne hiç sanmıyorumm öyle bişey olacağını adam bıkmıştır artık görmektenn

Son düzenleme:

çok haklısın cnm..önemli olan cinsiyeti değil mesleği icra edişi. Ama ben yinede çok utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…