- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
aynen sana katılıyorum
bi tane dişçimiz var aramızda
az önce yazdım ama cıkmadı
Ben en son 14 kasımda reglı oldum netten yumurtlama gunu hesaplamaya baktım 28 kasımda son gun dıyor o gunden sonra hamıle kalınmazmı
Erkek doktorların muayene ederken tahrik olduklarını falan anlattı kızlar..çok iğrençti.hatta bir kaç arkadaşı varmış öle onların olaylarını anlattı.çok tiksindim kadından bir daha gidemem zaten..cnm bende düşük yaptığımda lokman hekime gittim sincanda.seda hanım muayene etti hatta ebru hanım ve nazlı hanımada muayene oldum 2 güni çinde aslında hepsinide beğendim ama ne bileyim..
az önce yazdım ama cıkmadı
Ben en son 14 kasımda reglı oldum netten yumurtlama gunu hesaplamaya baktım 28 kasımda son gun dıyor o gunden sonra hamıle kalınmazmı
neyseki işte o..ayyy bide hamile milletin dişiyle nasıl uğraşacak...
ya öyle şey olurmu yaaa..adam niye tahrik olsun günde kaç kere görüyor..ben sinir oluyom böyle şeylere..erkekler bu işte başarılı arkadaşlar kabul edeceksin bunu..ben kadın kuaförede gitmem, hayatta saç felan yapamazlar..
ayrıca kusura bakmayında
bırak tahrik olmayı ben erkek olsam o halde çeşit çeşit göre göre gay olurum be
kadından soğur insan
Cümleten merhaba kızlar...yeni ayın hepinize hayırlı bebişler getirmesini diliyorum...ben kırmızı bayrağı çektim ilk sırada ama umarım mavi boncuklarımız daha çok olur bu ay...Rabbim gönlünüze göre versin...ben adetimden sonra rahim filmi çektircem 2 yıllık evliyim 1 yıldır tedavi oluyorum tık yok...dr son olarak tüplere bakalım ondan sonra diğer aşamalara geçeriz dedi...o filmi çektirmeye çok korkuyorum ben yaa hem çok acı veriyomuş hemde bişey çıkarsa diye korkuyorum...
ELMA bide bişey diycektim beni kırmızı yaptınya ben kasımda 2 kez regl oldum 2 kasım ve 29 kasım kırmızı olcam turuncumu...
Erkek doktorların muayene ederken tahrik olduklarını falan anlattı kızlar..çok iğrençti.hatta bir kaç arkadaşı varmış öle onların olaylarını anlattı.çok tiksindim kadından bir daha gidemem zaten..cnm bende düşük yaptığımda lokman hekime gittim sincanda.seda hanım muayene etti hatta ebru hanım ve nazlı hanımada muayene oldum 2 güni çinde aslında hepsinide beğendim ama ne bileyim..
rahim filmi çokmu acı veriyormuş....ya anestezi verirler belki..
evet hatırladım canım..nasılsın şimdi iyimiisn bakalım..yine sen kendini bi anlat diğer arkadaşlarda tanısın...
ben çok modern bir insan olduğumu düşünüyorum ama nedense erkek dr.dan çekiniyorum halbuki rahim filmimi erkek dr. çekti geçen ay valla zorda kalınca öyle bi açıyor ki insan erkeke bayan umursamıyorsun
aslında bu durumun modernlikle alakası yok.ben çok utanırım mesela. Erkek doktora zorda kalmadan gidemem heralde.bayan doktorlara bile zor muayene oluyorum.mesela dayımın gelini var köyden geldi onun doktoru erkekmiş ve eften püften herşeye gidip muayene oluyomuş
ya kızlarr ben iki doktora jinekolojik muayne yaptırdım biri erkek (kendi doktorumm) diğeride bayan... Evet karşındaki bayanda olsa erkekte olsa zor bişeyy en mahrem yerini yabancı birine açmakKarşındaki kişi seni rahat hissettirmeli ben şahsen kadın doktorda çok rahatsız hissettim kendimi... Onun bakışları beni rahatsız ettii sanki çok enterasan bi şeyim var gibi hissettim bi ann Ama kendi doktorum daha rahat olmamaı sağladığı sözleri davranışı hiç çekinme hemen bitecek ben görmicem zaten örtü var falan dedii sonrada hadi geçmiş olsun diyip çıktı... Yani karşımızdaki kişinin erkek kadın olmasında ziyade rahat hissettirmesi lazım... Bu arada yok tahrik oluyomuş bilmem ne hiç sanmıyorumm öyle bişey olacağını adam bıkmıştır artık görmektenn
rahim filmi çokmu acı veriyormuş....ya anestezi verirler belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?