Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bekarken hürsen tabiki öyle
mesela bende evliyken hürüm
kişiye göre deişiyo balım

aynen bekarken rahat rahat çıkamazdım evde işe işten eve en fazla bir iki arkadşımı eve davet edibiliyodum işten yarım saat geciksem bi dünya soru neden öyle neden böylee...
ama şimdiiii dünya varmış diyorum heee eşim süper ötesi bi insan özgürüm istediğim yere gider gelirimmm eşim bi dediğimi iki etmezz

selam kızlar.ben şimdilik listeye adımı bile yazdıramıyorum.kasım ayında hiç adet görmedim.bu ay ne zaman olacak onuda bilmiyorum.doktor adet söktürücü yazdı.

işe asıl gündaşımı buldum
bende aynı yaa ekimin 30unda oldum kasımı es geçtik Aralığa Allah kerim
beninde yarın olmazsa cuma adet söktürücüye başlıyacam

alem kızsın ya sabah sabah komik olmuş zuzu
sigara garip,
seviyorum içmeyi maalesef
ama bebek öncesi bırakmak şart

yes beybi ifyu seysi :)

bende geçen akşam eşime aynı şeyi söyledim. yabancı bi adamla tanış. konuş, kaynaş sonra aynı yatağa gir, bir ömür geçir.. hayat ne garip dedim. sen deli misin nerden geliyo aklına böyle şeyler dedi
delü müyüz neee

hamile kalmak istemiyormusunuz neden adet söktürücü kullanıyorsunuz ki?

çünü yumurtlma zamanım çoktan geçti, bugün 32.günüm, yeni adet yeni başlangıç demek, yeni yumurta gelişimi adetle birlikte başlıyor çünkü. rahmi resetlemek lazım yani

Ahaaaa alemsin valla

kim ne derse desin
erkek kadını kadın erkeği değiştirip kendi istediği bişeye dönüştürmeye çabalamazsa evlilik güzel bişey
ben mesela, gençek de kız arkadaşlarımla gece fln çıkardım yine çıkarım.
tek lafım vardır eşime "bana ben olduğum için güvenip aşık oldun, değiştirme sakın aşık olduğun insan olmam o zaman dedim" sağolsun hiç değiştirmeye ya da yapma demelere kalkışmadı

emin ol kimse dört dörlük olamıyor dört dörtlük de bulunamıyor evlenmeden herşey tozpembe görünüyor bize ama evlilik çok farklıymış

Dün akşam bir arkadaşımı aradım,eşinden ayrıldı geçen yıl 5 yaşında bir kızı var.
İşte birisiyle görüşüyormuş biraz ondan bahsetti eşiyle ayrıldıktan sonra birkaç kişiyle görüştü ama uzun vadeli olmadı.İşte dediki "kendimi kötü kadın gibi hissediyorum"ondan,ona bir istikrar sağlayamadım hayatımda.İşte o an düşündüm illa hayatımızda biri olmak zorundamı neden böyle,yada neden doğru insanı bulamıyoruz diye.
Sonra kendimi düşündüm eşimle ayrıldığımızda hep birini aradım yanımda omzunda ağlayacağım,birlikte bişeyler paylaşacağım.Sonra baktımki hayat ne yanlız yaşanıyor,nede biriyle.
Hayatıma yabancı birini sokmaya ne cesaretim vardı nede miğdem en iyisi kürkçü dükkanı dedim.Eşimle tekrar bir araya geldim.Kızlar bilmiyorum haksızmıyım bu erkekler hep aynı birtek yüzleri farklı eninde sonunda bir odunlukta birleşip kesişiyor yolları.

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 2 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. gulden79
3. bengu_ck
4. poti+
5. crafty+
6. Funda89
7. koprina87
8. KK Pro Üye_zeynep
9. izmirlizuzu
10. drgks
11. medicalsecreter+

farklı eninde sonunda bir odunlukta birleşip kesişiyor yolları.[/FONT][/B] [/QUOTE]

SeLam kısLarrrrrr..AraLık ayına başLAdık şükür inş hayırLı geçer..
Nabionuz derin mevzuLardasınız bakiom : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…