- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
bekarken hürsen tabiki öyle
mesela bende evliyken hürüm
kişiye göre deişiyo balım
selam kızlar.ben şimdilik listeye adımı bile yazdıramıyorum.kasım ayında hiç adet görmedim.bu ay ne zaman olacak onuda bilmiyorum.doktor adet söktürücü yazdı.
Doğru insan işte bu neye ve kime göre doğru.
Hangimiz dört,dörtlük hangimiz bulduk onu buda muamma.
Bazen kafam karışıyor.
Acaba acaba acaba
Bak bende coştum kanka
hamile kalmak istemiyormusunuz neden adet söktürücü kullanıyorsunuz ki?işe asıl gündaşımı buldum
bende aynı yaa ekimin 30unda oldum kasımı es geçtik Aralığa Allah kerim
beninde yarın olmazsa cuma adet söktürücüye başlıyacam
alem kızsın ya sabah sabah komik olmuş zuzusabah evde hazırlanırken eşim akşam nufus cizdanını bana vermişti dışarı çıkmıştık.... işte dediki nufusumu veririmisin canım dedi... çıkarttım çantamdan baktım şöyle bir ya sen elin adamasın şuna bak benle ne alakan vvar biz salakmıyız dedim neden yabancı bi insanla aynı evde yaşama gereksinimi duyuyoruzeşimin cevabı: sen uyanamamışın hayatım istersen yüzünü tekrar yıkaa
ama evlilik denilen şey gerçekten tuhafff
sigara garip,
seviyorum içmeyi maalesef
ama bebek öncesi bırakmak şart
sabah evde hazırlanırken eşim akşam nufus cizdanını bana vermişti dışarı çıkmıştık.... işte dediki nufusumu veririmisin canım dedi... çıkarttım çantamdan baktım şöyle bir ya sen elin adamasın şuna bak benle ne alakan vvar biz salakmıyız dedim neden yabancı bi insanla aynı evde yaşama gereksinimi duyuyoruzeşimin cevabı: sen uyanamamışın hayatım istersen yüzünü tekrar yıkaa
hamile kalmak istemiyormusunuz neden adet söktürücü kullanıyorsunuz ki?
sabah evde hazırlanırken eşim akşam nufus cizdanını bana vermişti dışarı çıkmıştık.... işte dediki nufusumu veririmisin canım dedi... çıkarttım çantamdan baktım şöyle bir ya sen elin adamasın şuna bak benle ne alakan vvar biz salakmıyız dedim neden yabancı bi insanla aynı evde yaşama gereksinimi duyuyoruzeşimin cevabı: sen uyanamamışın hayatım istersen yüzünü tekrar yıkaa
kızlar tek bı kısıye sıgarayı bıraktırsam kendımı ınsanlık adına buyuk bısey yapmıs gıbı hısedecem
annem cok ıcer annemın kocası da cok ıcer
ama ben ıcmıyorum
kız kardesım delüsü içiyo hatta yiyo
emin ol kimse dört dörlük olamıyor dört dörtlük de bulunamıyor evlenmeden herşey tozpembe görünüyor bize ama evlilik çok farklıymış
ben geldimsabahki bunalimli hallerim yok merak etmeyin
Dün akşam bir arkadaşımı aradım,eşinden ayrıldı geçen yıl 5 yaşında bir kızı var.
İşte birisiyle görüşüyormuş biraz ondan bahsetti eşiyle ayrıldıktan sonra birkaç kişiyle görüştü ama uzun vadeli olmadı.İşte dediki "kendimi kötü kadın gibi hissediyorum"ondan,ona bir istikrar sağlayamadım hayatımda.İşte o an düşündüm illa hayatımızda biri olmak zorundamı neden böyle,yada neden doğru insanı bulamıyoruz diye.
Sonra kendimi düşündüm eşimle ayrıldığımızda hep birini aradım yanımda omzunda ağlayacağım,birlikte bişeyler paylaşacağım.Sonra baktımki hayat ne yanlız yaşanıyor,nede biriyle.
Hayatıma yabancı birini sokmaya ne cesaretim vardı nede miğdem en iyisi kürkçü dükkanı dedim.Eşimle tekrar bir araya geldim.Kızlar bilmiyorum haksızmıyım bu erkekler hep aynı birtek yüzleri farklı eninde sonunda bir odunlukta birleşip kesişiyor yolları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?