Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

dügünündedemi oyanamadin gi

bende düğünlerde oynamayı bi severim sormayın...gir kalabalığa en saçma hareketleri bile yapsan kimsenin umrunda değil...bigün bi düğünde halay çekiyo millet ben hiç bilmem hadi kalkıyım dedim..ayyy halayı dağıttım resmen..bide kameraya çekmişler rezilim yaaa..

dügünündedemi oyanamadin gi
yok ben nıkah ve kokteyl yaptım dugun yapmadım cnm sırf oynamıyım dıye.

hihihi
sen kımse görmedı san
bende ordaydım o günnnn

yaa kızlar hocamın yanındaydın..tatlı prof. bi kadın.bana dediki artık bebek düşün bak kariyerdede ilerledin dedi..ayyy ben ne doluymuşum başladım ağlamaya...yazık şaşırdı ne oldu dedi.bende birazcık bahsettim..dedi bana dur bakalım olur sakın stres yapma.ama rezil oldum ama ne biliyim tutamadım kendimi...ay bide ben hiç kolay ağlamazdım.uffff

Sakın medical ın gittiği düğünlere gitme valla çeker seni ahada burda yayınlar.

ay bende cok severimcanim,dedigin gibi kalabaligin ortasina gireriz arkadaslarla ,ohhhhhhhh yandan,calkala.desarz olurum,bu hafta ve haftaya arda arda dügün var burda,bütün stresimi atarim artikin

birikim yapmissin demekki,ay bende fena oldum bak,üzülme

ben düğünlere hele salon düğünlerine gitmem bile
basıyo beni
tansel sen de ii yapmışın açılmışsındır ağlamak iidir iii

canım benim belkı Rabbımın hıkmetıdır bunda da vardır bı hayır belkı bıseylere vesıle olur baglantıları vardır tatlı profesorun.

Sakın medical ın gittiği düğünlere gitme valla çeker seni ahada burda yayınlar.

sen benı tanıdın gulum ya

ay bende cok severimcanim,dedigin gibi kalabaligin ortasina gireriz arkadaslarla ,ohhhhhhhh yandan,calkala.desarz olurum,bu hafta ve haftaya arda arda dügün var burda,bütün stresimi atarim artikin

ppoticim sen yurdışındaydın demi..ben gecen yıl bu zamanlarda görümcemin oğlunun düğününe Almanyaya gitmiştim.anamm düğünde kınada ne oynadılar..bide kıza kınayı bana yaktırdılr uzaktan geldim ya bi hoşluk..ya ben nerden bilirim kına yakmayı..rezil di ya...ama bi tecrübe oldu...

yaa insan çok doluyor bazen karşındaki yabancı bile olsa ağlayıveriyorsun, ben dün eşime test negatif çıktı derken zor tuttum kendimi, oda sağolsun soğukkanlı sağlıklı hayırlısı olsun niye acele ediyorsun dedi. birilerinin teselli etmesi çok rahatlatıyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…