- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
7 ugursuz rakamınmı 1-3-5-9
benim kasımda ikinci kez olcaktı 4 gün gecikkti işte aralık ta oldu 31 aralık veya 1 ocakta olcak heralde.31 yaz canım istersen
ben yarın işe gelmicem
doktura fln gitçem kocamlan
özlersiniz beni
hey heyyy
guldum ama sonra cok üzüldüm onu cok sevıyorum onu o an savunmasız ve oyle masum gordum ki
çok üzüldüm sonra
bu sana olanlar anneın kabahati dedim..
benımde bı huyum var dugunlere sırf gulmek ıcın gıderım ortada gobek atmak cok komık gelır bana ve gobek atmam asla
göbek atıcam derken kendını kaybedenlere gülerim
ebet stopben yarın işe gelmicem
doktura fln gitçem kocamlan
özlersiniz beni
hey heyyy
guldum ama sonra cok üzüldüm onu cok sevıyorum onu o an savunmasız ve oyle masum gordum ki
çok üzüldüm sonra
bu sana olanlar anneın kabahati dedim..
benımde bı huyum var dugunlere sırf gulmek ıcın gıderım ortada gobek atmak cok komık gelır bana ve gobek atmam asla
göbek atıcam derken kendını kaybedenlere gülerim
yok ben nıkah ve kokteyl yaptım dugun yapmadım cnm sırf oynamıyım dıye.dügünündedemi oyanamadin gi
hihihibende düğünlerde oynamayı bi severim sormayın...gir kalabalığa en saçma hareketleri bile yapsan kimsenin umrunda değil...bigün bi düğünde halay çekiyo millet ben hiç bilmem hadi kalkıyım dedim..ayyy halayı dağıttım resmen..bide kameraya çekmişler rezilim yaaa..
bende düğünlerde oynamayı bi severim sormayın...gir kalabalığa en saçma hareketleri bile yapsan kimsenin umrunda değil...bigün bi düğünde halay çekiyo millet ben hiç bilmem hadi kalkıyım dedim..ayyy halayı dağıttım resmen..bide kameraya çekmişler rezilim yaaa..
bende düğünlerde oynamayı bi severim sormayın...gir kalabalığa en saçma hareketleri bile yapsan kimsenin umrunda değil...bigün bi düğünde halay çekiyo millet ben hiç bilmem hadi kalkıyım dedim..ayyy halayı dağıttım resmen..bide kameraya çekmişler rezilim yaaa..
Tmam canım yazayım nasılsa burdayız günün ne önemi var boşverrr.
yaa kızlar hocamın yanındaydın..tatlı prof. bi kadın.bana dediki artık bebek düşün bak kariyerdede ilerledin dedi..ayyy ben ne doluymuşum başladım ağlamaya...yazık şaşırdı ne oldu dedi.bende birazcık bahsettim..dedi bana dur bakalım olur sakın stres yapma.ama rezil oldum ama ne biliyim tutamadım kendimi...ay bide ben hiç kolay ağlamazdım.uffff
canım benim belkı Rabbımın hıkmetıdır bunda da vardır bı hayır belkı bıseylere vesıle olur baglantıları vardır tatlı profesorun.yaa kızlar hocamın yanındaydın..tatlı prof. bi kadın.bana dediki artık bebek düşün bak kariyerdede ilerledin dedi..ayyy ben ne doluymuşum başladım ağlamaya...yazık şaşırdı ne oldu dedi.bende birazcık bahsettim..dedi bana dur bakalım olur sakın stres yapma.ama rezil oldum ama ne biliyim tutamadım kendimi...ay bide ben hiç kolay ağlamazdım.uffff
Sakın medical ın gittiği düğünlere gitme valla çeker seni ahada burda yayınlar.
ay bende cok severimcanim,dedigin gibi kalabaligin ortasina gireriz arkadaslarla ,ohhhhhhhh yandan,calkala.desarz olurum,bu hafta ve haftaya arda arda dügün var burda,bütün stresimi atarim artikin
yok ben nıkah ve kokteyl yaptım dugun yapmadım cnm sırf oynamıyım dıye.
hihihi
sen kımse görmedı san
bende ordaydım o günnnn
yaa kızlar hocamın yanındaydın..tatlı prof. bi kadın.bana dediki artık bebek düşün bak kariyerdede ilerledin dedi..ayyy ben ne doluymuşum başladım ağlamaya...yazık şaşırdı ne oldu dedi.bende birazcık bahsettim..dedi bana dur bakalım olur sakın stres yapma.ama rezil oldum ama ne biliyim tutamadım kendimi...ay bide ben hiç kolay ağlamazdım.uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?