- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.481
biz yediriyoruz habire kocalara da yediklerinden sonra aldıkları kilolarla verimleri düşermiş bide hani irileşmiş göbekle yapmak da zor oluryalnız şöle bakıyorum da adama yedirmediğim şey kalmamış
cevizli sucuk
keçi boynuzu
kabak tatlısı
bal/tereyağ..........................
............................
yalnız şöle bakıyorum da adama yedirmediğim şey kalmamış
cevizli sucuk
keçi boynuzu
kabak tatlısı
bal/tereyağ..........................
............................
bende geldim ankaradan istanbula gelin nerdeyse 1.5 sene oldu 2009 ağustosda evlendik.ama kocamla ikimiz varız istanbulda baska hiç akrabamız yok yanlız kaldık
bende geldim ankaradan istanbula gelin nerdeyse 1.5 sene oldu 2009 ağustosda evlendik.ama kocamla ikimiz varız istanbulda baska hiç akrabamız yok yanlız kaldık
ben kocama iki gün önce keçi boynuzu kürü içirmeye başladım içemiyor tadı çok kötü geliyor ne olur direk yiyeyim demeye başladı.
yemiyo yaa keşke yese,
markete gidiyoruz hadi alalım cezerye cevizli sucuk falan
yok benim ihtiyacım yok öyle şeylere saçmalama diyo
sonrada arkasını dönüp uyuyo
çok yorgunum sürekl,i diyo
bnmde eşimin aile var ve halamın çocukları var ama çok uzağım ben herkesten büyükçekmecede oturuyorum..
kız Allah iyiliğini versin
önceleri bizim ki de benim ihtiyacım yok falan filan dedi
ben de dedim ki sigara içiyosun kalitesiz kalitesiz olur dedim
ye bunları kuvvetlen kocacım dedim
kuvvetlendi
seb_bosh gııı mesaj 10 dk bir yollanıyo senin adetin 17 aralık değilmi gııı
bnmde eşimin aile var ve halamın çocukları var ama çok uzağım ben herkesten büyükçekmecede oturuyorum..
seb_bosh gııı mesaj 10 dk bir yollanıyo senin adetin 17 aralık değilmi gııı
peyyy benim kayınvalidem çatalcada eltim büyükçekmecede annemler izmirde dımdızlagım buralardaaa
peyyy benim kayınvalidem çatalcada eltim büyükçekmecede annemler izmirde dımdızlagım buralardaaa
annenden uzak olmanı anlıyordum da şu kayınvalide, elti meselesini çözemedim kafamı kurcaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?