Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

gız ne diim sana ben gurbiş abla
beste yapasım geldı sana

on parmakta marifet
10 10 marifet

pekte tatlı dillidir
pek pek tatlı dillidir

sen yalnızca bizimsin
biz biz bzimsin

çılgın haydariyemizsin hiç hiç hiç az değilsinnnnnnn

anlat bakalım o zaman tanımayanlara yaş kaç ne kadarlık evlisin, nerdesin?
ben 28 - 4,5 yıllık evliyim ve İST dayım.

craftyy ist. mısın sende ne güzel bende ankaradan gelin geldim 6 ayım bitmek üzere evliliğimde istanbula alışma dönemindeyim.. ama bi ankaralı görmek süpper bişey burada da hoşgeldin taf..

slm anne adayları nasılsınız bakalım görüşmeyeli
bugün benim 8.gün çizelgede görüldüğü üzere,
ne zaman başlasak acaba çalışmalara

slm drgks en iyisi hemen başla biraz önce aldığım bilgiye göre süpermanlar kalitesizleşiyormuş uzun süre yapmayınca gün aşırı yapın yumurtlayana kadar

craftyy ist. mısın sende ne güzel bende ankaradan gelin geldim 6 ayım bitmek üzere evliliğimde istanbula alışma dönemindeyim.. ama bi ankaralı görmek süpper bişey burada da hoşgeldin taf..

ben nefret ederim ankara dan
çok gri gelio bana
iş için gidiorum sık sık
iş biter bitmez hemen havaalanına kaçıorum bi an önce gideyim die

hayır bu gidişle kocaları damızlık niyetine kullanmaya başlayacağızkendimi kocama tecavüz ediyormuş gibi hissediyorum

çok gri gelio bana
iş için gidiorum sık sık

eee sonuçta memur şehri bende istanbula ilk gezmek için geldiğimde aşık olup dönmüştüm nasip evlenip temelli gelmekde varmış.... ama istanbulun hızınada ayak uydurmam zaman alacak gibi
bünyem daha alışamadı bu hızlı hayata.. allahtan evim sakin bi yerde oradan yırtıyorum...

çok gri gelio bana
iş için gidiorum sık sık

benim de tercihim deniz kenarı şehirler karasal iklim bana göre değil ama alıştım artık işim, yuvam, eşim burda şükür

slm drgks en iyisi hemen başla biraz önce aldığım bilgiye göre süpermanlar kalitesizleşiyormuş uzun süre yapmayınca gün aşırı yapın yumurtlayana kadar

ayy adab bıkıyo ya valla, bana kalsa hergün yaparım
ne yapsam, cezerye falanmı yedirsem
yada kırmızı gecelikler falanmı alsam

istanbul bambaşka...
aşık olmayan var mı bu kente...
denizi, havası, tarihi daha neleri neleri..
seviyorum İstanbul'u

bende geldim ankaradan istanbula gelin nerdeyse 1.5 sene oldu 2009 ağustosda evlendik.ama kocamla ikimiz varız istanbulda baska hiç akrabamız yok yanlız kaldık

yalnız şöle bakıyorum da adama yedirmediğim şey kalmamış

cevizli sucuk
keçi boynuzu
kabak tatlısı
bal/tereyağ..........................
............................

keçiboynuzu kürü cinsel isteği artırıyormuş aynı zamanda sperm kalitesini,hızını artırıyormuş
bu soğuk kış günlerinde de astım bronşit gibi hastalıklara da iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…