Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

:132::132::132:
al sana karşı duygularım şu an bunlar
seni seviyoreeeeeeeeee

evet canim almanyadayim bende ,kiz burdakiler kurtlu anacim pistlerde oynayacak yer kalmiyo,orkestrada cocturuyo yerinde duramiyosun,ohhhh yandan medi bu sana

ayyy canımcım benim iyiki varsın ne diyeyim...ama bu ağlama olayı garip ya..ben kova burcu bir kadını olarak hep böyle güçlü görünmüşümdür..hep teselli arar dostlar omzumda..ama şimdi kırılmış kanadım....vay be ben bide arabesk oldum ya...

poticim elımızden gelenı yapmaya calısıyoruz ama aklımızda hıc cocuk olcakmı onun ıcın bırlıkte olalım yok ınan aklımıza bıle gelmıyor hayırlısı artık

bende kovayım gel sarılalım çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayyy bende öyleyim ota,b.k aglarim.karsimda birisi aglasin hemen aglarim,hele tv dizilerindeki aglama sahnelerinde hic duramiyorum,esimde beni izler hep

bu topiğin en yaramazlarını söylüyorum; crafty, medi ve elma kurdu..siz varya.. sakın gitmeyin...crafty bulurum faceden ekli..ama ikinizi bulamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…