- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
yaa kızlar hocamın yanındaydın..tatlı prof. bi kadın.bana dediki artık bebek düşün bak kariyerdede ilerledin dedi..ayyy ben ne doluymuşum başladım ağlamaya...yazık şaşırdı ne oldu dedi.bende birazcık bahsettim..dedi bana dur bakalım olur sakın stres yapma.ama rezil oldum ama ne biliyim tutamadım kendimi...ay bide ben hiç kolay ağlamazdım.uffff
canım benim belkı Rabbımın hıkmetıdır bunda da vardır bı hayır belkı bıseylere vesıle olur baglantıları vardır tatlı profesorun.
sen benı tanıdın gulum ya
evet boşvercem artık bende ya aaaammmaaaaannn olmazsada olmaz ohh be rahatladımyazdıklarınızı okudukça iyi oldum ya karnımın ağrısı bile geçti
ppoticim sen yurdışındaydın demi..ben gecen yıl bu zamanlarda görümcemin oğlunun düğününe Almanyaya gitmiştim.anamm düğünde kınada ne oynadılar..bide kıza kınayı bana yaktırdılr uzaktan geldim ya bi hoşluk..ya ben nerden bilirim kına yakmayı..rezil di ya...ama bi tecrübe oldu...
Şişkinlik demişken bu gün dolgulu sütyen takmışım bide göğüsler şiş valla birinin gözünü çıkarcam
Şişkinlik demişken bu gün dolgulu sütyen takmışım bide göğüsler şiş valla birinin gözünü çıkarcam
:132::132::132:
al sana karşı duygularım şu an bunlar
seni seviyoreeeeeeeeee
bende kovayım gel sarılalım çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkayyy canımcım benim iyiki varsın ne diyeyim...ama bu ağlama olayı garip ya..ben kova burcu bir kadını olarak hep böyle güçlü görünmüşümdür..hep teselli arar dostlar omzumda..ama şimdi kırılmış kanadım....vay be ben bide arabesk oldum ya...
ayyy bende öyleyim ota,b.k aglarim.karsimda birisi aglasin hemen aglarim,hele tv dizilerindeki aglama sahnelerinde hic duramiyorum,esimde beni izler hepayyy canımcım benim iyiki varsın ne diyeyim...ama bu ağlama olayı garip ya..ben kova burcu bir kadını olarak hep böyle güçlü görünmüşümdür..hep teselli arar dostlar omzumda..ama şimdi kırılmış kanadım....vay be ben bide arabesk oldum ya...
bir yemek yidim geldim sohbet ilerlemiş..hepsini okuyamadım geçmişin.biri özet geçebilirmi?
poticim elımızden gelenı yapmaya calısıyoruz ama aklımızda hıc cocuk olcakmı onun ıcın bırlıkte olalım yok ınan aklımıza bıle gelmıyor hayırlısı artık
bende kovayım gel sarılalım çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?