Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aptallar yanlış çekmiş dün
doppler istemiş başka bişi çekmişler
şimdi doppler çekeceklermiş
bide 7-8 tane test istemiş :) Allah'tan tontonumun istediği testler ohhh :)

5.6. hafta dedigim gibi kese görünür
bu arada guzel anne adaylari hersey gönlünüpzdce olsunn insallh herkes iyidir canlarimmmm[/QUOTE]

Gurbet abla hamilemisin? değilmisin anlayamadım
bir aydınlat hemen:84:
Bu arada herkeze selam

aptallar yanlış çekmiş dün
doppler istemiş başka bişi çekmişler
şimdi doppler çekeceklermiş
bide 7-8 tane test istemiş :) Allah'tan tontonumun istediği testler ohhh :)

eşinin geç kalmasına karsılık cuk oturuş bu yanlıslıküstün duruma gelmiş bu yonden iyi
sızden skrotal renklı doppler ıstedı dımı cnm
onu da capadamı cektırıyor eşin
çapada anlasmalı goruntuleme merkezlerı var sıgortalıya ucretsız cekıyo hemde aynı gun

ya kızlar bana da bişey söyleyin bu test bozukmudur,durdum durdum kafamı karıştırdım aman

tekrarla testi canım benim gebeliklerim hep 6 gün önceden belli olmuştu,hee kişiden kişiye değişirmi bilmem ama 2 gün kala kesin çıkar diye düşünüyorum gene yap ama dikkatli bak erken oldugu için çok net olmuyooo bence va bişiler hadi hayırlısı

ben anlamadım tatlım benim bildiğim tüm testler paralel 2 çizgili 1 tane - 2 tane +
seninki çetrefilli

benim işimde çetrefil olmasa şaşarım zaten:)ama sonradan çıkmış olsa da hayali bir çizgi var,3 kişi daha görebildi,ama ben yine de çok ümitli değilim..bakalım 2 gün sonra tekrarlarım sabah olmadı

iremciğim sen kendini hemen kaptırma sonra hepimiz üzülüyoruz tatlım

insallah pozitiftir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:83:

ben de seni örnek alarak yaptım,aslında hiç yapmazdım ama dürttü bişey beni..neyse artık fazla ümitlenmeden regli gününe kadar bekliycem,o gün tekrarlarım

iremciğim sen kendini hemen kaptırma sonra hepimiz üzülüyoruz tatlım

insallah pozitiftir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:83:

haklısın tatlım,kaptırmıycam söz..ben regli olucakmışım gibi düşünmeye devam edicem,inşallah olmam ama olursa da kısmet napalım..

Ne olsun anam ya yorgunluk var
Evde tadşlat işlerim vardı onlar,birde iş yoğunluğu
derken pert oldum ya
3 gün aralıksız uykuya ihtiyacım var

hım evınızı mı yeniliyosunuz cnm
sonu guzel olan şeyler hep boyle sıkıntı verıyo malesef
herseyde böyle kahrıbelaaa
bende eve gidip uyumak istiyorum
mumkunse tecavuze ugramak ıstıyorum esım tarafından yoksa ben bu aksam gene uyuyakalcam

yok gulum degilimmmm daha adetime 10 gun varrr fakat gecen gun esimle birlesmeden sonra pembe kan gördüm hayir olsun sizde olan varmiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…