- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.861
slm kızlarGurbettt ablaaa slm
selam selam selam
çabuk bıten yemek seruvenımden sonra aranızdayım
kım hamile
neoldu bakım
tanselım nerelerde ya
pötiş de ara sıra geliyi
5.6. hafta dedigim gibi kese görünürcanim 5.ve 6. haftadan istibaren kese görülür
Canım c.tsi doktor randevum var. Otomatik hesaplayıcılara göre 5+1 günlük hamileyim. Ama önemli olan keseyi görmek. Çok heyecanlıyım, umarım olumsuz bişey olmaz
aptallar yanlış çekmiş dün
doppler istemiş başka bişi çekmişler
şimdi doppler çekeceklermiş
bide 7-8 tane test istemiş :) Allah'tan tontonumun istediği testler ohhh :)
elmaaaaaaaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:92::92:
ya kızlar bana da bişey söyleyin bu test bozukmudur,durdum durdum kafamı karıştırdım aman
ya kızlar bana da bişey söyleyin bu test bozukmudur,durdum durdum kafamı karıştırdım aman
ben anlamadım tatlım benim bildiğim tüm testler paralel 2 çizgili 1 tane - 2 tane +
seninki çetrefilli
ben anlamadım tatlım benim bildiğim tüm testler paralel 2 çizgili 1 tane - 2 tane +
seninki çetrefilli
benim işimde çetrefil olmasa şaşarım zaten:)ama sonradan çıkmış olsa da hayali bir çizgi var,3 kişi daha görebildi,ama ben yine de çok ümitli değilim..bakalım 2 gün sonra tekrarlarım sabah olmadı
tekrarla testi canım benim gebeliklerim hep 6 gün önceden belli olmuştu,hee kişiden kişiye değişirmi bilmem ama 2 gün kala kesin çıkar diye düşünüyorum gene yap ama dikkatli bak erken oldugu için çok net olmuyooo bence va bişiler hadi hayırlısı
elmalılı hamdi
naber gı
iremciğim sen kendini hemen kaptırma sonra hepimiz üzülüyoruz tatlım
insallah pozitiftir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:83:
Ne olsun anam ya yorgunluk var
Evde tadşlat işlerim vardı onlar,birde iş yoğunluğu
derken pert oldum ya
3 gün aralıksız uykuya ihtiyacım var
5.6. hafta dedigim gibi kese görünür
bu arada guzel anne adaylari hersey gönlünüpzdce olsunn insallh herkes iyidir canlarimmmm
Gurbet abla hamilemisin? değilmisin anlayamadım
bir aydınlat hemen:84:
Bu arada herkeze selam[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?