- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.841
yok anam ben değil medi fik fik yapcakmış ben beklemedeyim bu aalar
slm gacılar doktordan geliyom ben pc kapattım sanmıştım ama açık unutmuşum leynn doktor heç bişi yog hamile kalabilirsin dedi
bide ne ögrendim varyaaaaaaaa hani uzun bi alet varyaona prezervatif takıyolarmışşş len ilk kez gördüm inceleme fırsatım oldu bende nası temizliyollar diye düşünüyodum aydınlandım haaaaaaaa
iyi hadi bekle bakalım
senin de sıran gelecek
kız doktora ne zaman gitcen kontrol ne zaman canımmmm
sağol canım,inşallah..:26:, daha 2 yada 3 haftalktır sanırım.madem kese görünmeyecek 5 haftalık olana kadar doktora gitmeyeyim mi?doktorum çok yoğun istesemde hemen gidemem
bişey sorcam kızlar şimdi doktor yumuoşlarıma baktı sol yumoşum olmuş sağ yumoşumda oluşuyo dedii eeee ben 2 gün önce ne agrısı çektim ki yumurtalarım patlamamışmıhesaplıyom yumurtlama günüm bugune denk geliyooo ayyyyyy
bişey sorcam kızlar şimdi doktor yumuoşlarıma baktı sol yumoşum olmuş sağ yumoşumda oluşuyo dedii eeee ben 2 gün önce ne agrısı çektim ki yumurtalarım patlamamışmıhesaplıyom yumurtlama günüm bugune denk geliyooo ayyyyyy
kızzzzzzzzz yaptınmı testttttvalla yarın sabah yapıyım diyorum..hem negatif çıksa da olmadığı anlamına gelmez di mi?belki daha geç de gösterebilir
canim 5.ve 6. haftadan istibaren kese görülürKızlar günaydın,
ben size söylemeyi unuttum. Ben hamileyim, c.tesi günü doktor randevum var.Bakalım görebilecekmiyiz bebişi:)
kız bu unutlacak bişey mi şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun, kucağına aldığın günleride görürüsn inşallah.kaç haftalık biliyor musn?
kızlar günaydın,ben test yaptım,bişey de anlamadım bu testten bi tuhaf..test çizgisi var o çizgiden sona kadar yatay bir çizgi var bir de t nin altında hayali grimsi bir çizgi oluştu ama baya 40 dakika sonra falan..
gurbet abla hamilemisin??
slm kızlargurbettt ablaaa slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?