Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

hahahahah blendıra dimi ben de gördüm doktoru beklerken meğer gerçekten oymuş bak
benzettim sandıydım hadi hayırlısı canım bol şans sana

sağol canım,inşallah..:26:, daha 2 yada 3 haftalktır sanırım.madem kese görünmeyecek 5 haftalık olana kadar doktora gitmeyeyim mi?doktorum çok yoğun istesemde hemen gidemem

valla canım benim ki 5. haftada göründü..
çok fazla kafa yormadan sakin geçirmeye bak birkaç haftayı
hareketlerine falan dikkat et işte o kadar
hadi hayırlısı valla ben 2 yada 3. haftadayken bir perde astım hayatımda bu kadar uzandığımı hatırlamıyorum ama Allah işte korumuş demek tutunacağı varsa hiçbiyere gitmiyo hayırlı haberlerini duyarız inşallah

bişey sorcam kızlar şimdi doktor yumuoşlarıma baktı sol yumoşum olmuş sağ yumoşumda oluşuyo dedii eeee ben 2 gün önce ne agrısı çektim ki yumurtalarım patlamamışmı hesaplıyom yumurtlama günüm bugune denk geliyooo ayyyyyy

kız oluşurken de ağrı yapmış herhalde.
ya da seninkiler önce ağrıyo sonra patlıyo.
valla ben bu kasık ağrılarını hiç bir şeyde belirti olarak görmedim.
çünkü olup olmucak zamanda kasık ağrısı olabiliyo bende.

ben sana dedim o ağrı psikolojiktir
sevindim bi problemin olmamasına, hadi bakalım hayırlısı bu ay

Kızlar günaydın,
ben size söylemeyi unuttum. Ben hamileyim, c.tesi günü doktor randevum var.Bakalım görebilecekmiyiz bebişi:)
canim 5.ve 6. haftadan istibaren kese görülür
kız bu unutlacak bişey mi şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun, kucağına aldığın günleride görürüsn inşallah.kaç haftalık biliyor musn?

Canım c.tsi doktor randevum var. Otomatik hesaplayıcılara göre 5+1 günlük hamileyim. Ama önemli olan keseyi görmek. Çok heyecanlıyım, umarım olumsuz bişey olmaz[/QUOTE]
5.6. hafta dedigim gibi kese görünür
bu arada guzel anne adaylari hersey gönlünüpzdce olsunn insallh herkes iyidir canlarimmmm

kızlar günaydın,ben test yaptım,bişey de anlamadım bu testten bi tuhaf..test çizgisi var o çizgiden sona kadar yatay bir çizgi var bir de t nin altında hayali grimsi bir çizgi oluştu ama baya 40 dakika sonra falan..

kan testi daha iyi sonuc verir guzelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…