Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Sana ait bütünüm senindir özüm
Kimseyi görmüyor inan ki gözüm
ASLA VAZGEÇMEDİM YEMİN EDERİM
Arkasındayım hala verdiğim sözün

vaz geçmiyorumm... ama bu ay bu kadar strese bişi olmaz yaaa
ağlamak istiyorummmmm

benimde ev dağıldı eve dip bucak girmem lazım.Evde de temizlik yap yap bitmiyor ki.Yılbaşı yine aynı olcak galiba evde oturacaz muhtemelen.Bir yerlere gidelim diyoruz konsere vs çok yüksek fiyatlar

Evet canım ev kadınlığı nakör meslek
Yap,yap aynı
Yılbaşında hem pahalı hemde kalabalık olur heryer
Bende o yüzden dışarda olmak istemiyorum fakat evdede yanlız olmak istemiyorum
Şöyle bir kaç aile bir arada daha zevkli olur gibi geliyor

slm kızlar bende aynı sızler gıbı dusunuyorum ama akısına bırakmakta nasıl oluyor hıc anlamıyorum cocuk ıstıyoruz cok ıstedın mı olmuyor dıyolar veya stresten olmuyor dıyolar ınan bende sıkılldım her adetım oldugunda bende vazgecıyorum aradan 3 5 gun gecıyor yıne yumurtlama gununu hesaplıyom yıne dvm oyle boylece 2 bucuk senem gectı hayırlısı dıyelım herseyın allahın ıznıyle oluyor umudunuzu yıtırmeyın kızlar

kızz bu topicte aglama yog demedimmi bennn böle yaparsan olmazki umudunu kaybetme sakınnnnnnnnnnnnn

canım bizim evde oturacağımız kesinleşti gibi bizim aileler zaten farklı şehirlerde eşimle yanlızız.Eşim program yap araştır falan dedi ama ben bişey bulamadım.Bide ertesi günde haftasonu hiç olmazsa haftaiçi olsaydı da tatil falan olurdu.

ayyy çatlarımmm bennn

Dur çatlama daha bebek yapıcan sonra yavrucak ortadamı kalsın
Vallhi kocanda topiği basar karımı üzdünüz diye

Ya geçenlerde baya bir gerginlik oldu burda
Guruplaşma oluyormuş yeni gelenlere cevap yazmıyormuşuz
Kimseyi aramıza almıyormuşuz gibi şeyler
Hatta içlerinden biri bana hakaret vari yazdı ama ben umursamadım
Yoksa iş büyüyecekti üstelik yeni hamile bir arkadaşı
Boşverdim geçtim ama buraya girmekten dahi soğudum

doktora gitmedinmi hiç canım belki bi sorun vardır :26:

abowww hergün giriyorum ben hangi ata kaçırmışım bunu neyse sen üzme tatlı canını silkelen kendine gel yeni yıla böyle girme

boşver sen onları yaaaaaaa
biz böyle beraber mutluyuz
alınganlar girmesinnnnnnnnnnnnnnn

çok can sıkıcı mevzu yaşanmış.Ama buraya giren herkes birbirine yazıyor bişeyler neden öyle davranmışlar.1.cümlede cevap alamıyorsan 2.yi yaz olmadı alıntı yaparak yaz konuya dahil olmak çok zor değilki

hala oluyo canım ama onlar yüzünden bizi elmasız agaç gibin bırahma buralardaaaaaa

ya bende bir yorgunluk ağırlık sıkılganlık var nedendir acep.Bu hava da iyice şaştı sıcakmı soğukmu artık karar versin.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
elmammm
bey helecenlıyım kızzz
giriom bi işe bakalım sonum hayrolsun
tüpçük raporu almak için ilk adımı attım
çapadan randevu aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…