- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.961
oooooo tebriklerrrrrrr:26:
kızz craft inş ilk denemede tutar 9 ay 10 gün sonra nazar boncugu takman nasip olur
TEBRİKLER CANIMM GÖZÜN AYDINNNNNNNkan testi sonucumu aldım bhcg değerim 539 çıktı kızlar.doktorumu arayıp randövü alacağım
yeni var yeni var genellemeyelim lütfen
kim alınganmış ayrıca..
affetmeyiz dalarız... :))))
anaaam bu kadar kanki yanki varken durulurmu???sefiyorum hepinizi..
sağol canım,darısı başına inşallah :26:
bizde seni sefiyozzzzzz
ayyy hayatımın en iğrenç reklamını izledim çok saçmaa doritosun reklamı kızla adam yanyana oturuyolar cips yiyolarr adam elini silcek kız saldırıyoo adamın parmaklarına öğkkk allahım başka neler görcez
ama yenı yıla kadarda denıyım cok umutluyum 2 3 ay daha dvm edıyım dıyorum bakalım tskler dınledıgınız ıcın
bizde seni sefiyozzzzzz
ayyy hayatımın en iğrenç reklamını izledim çok saçmaa doritosun reklamı kızla adam yanyana oturuyolar cips yiyolarr adam elini silcek kız saldırıyoo adamın parmaklarına öğkkk allahım başka neler görcez
bizde seni sefiyozzzzzz
geçen gün birisi söylemişti hamile olsan bile adet zamanın gelince adet belirtileri olurmuş ben şimdi bide böyle düşünürsem hepten sıyırırım en azından adet belirtilerim başlayınca kendimi hazırşıyorum kırmızılara
daha yeni mi gördünnn
ben doritostan soğudum be o reklam yüzünden
ii oldu aslında
her kalorili yiyecek için böle iğrenç reklam çekseler ne ii olurduuuuuuu
yok bu ikinci oluyoooo şimdi izledim sölim dedim eşim çok sever bende çok severdiiim ama artık o yerken bilem canım istemiyoo
ben fransız kaldım galiba
izlemedim hiç o reklamı :97::97::97::97::97:
reklam izlemem de pek
ama akşam izlicem merak ettiimmmm
SeLam şekerpareLer
Nabersiniz bakaLım
ßende kasıkda batMa ve ağrıLar dewaM edio ya Çok pis yumurtLuorum ya da inş kötü bişi değiLdir kist faLan..
akasya08 teßrik ederim cNm darısı başıMıza..
Crafty cNm senin de haKKında hayırLısı oLsun inş iLk deneMende tutar
hoşgeldin sen nasılsın bakalımm
Kasma kendini sakın
Stresten uzak dur kendini dinlemeyi bırak
Vallahide billahide ben bıraktım kendimi dinlemeyi
Kasıklarımdaki ağrı çok olmasa onuda takmıycam
Şöyle düşün bekarken hiçmi kasığın ağrımadı,göğsün şişmedi
Bende hep vardı o zaman bu belirtiler,o zaman hamilemiyim acaba diye sormuyorsun ama kendine
sen izlemeeeeeeeeee miden bulanır falan sonra bize kızarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?