Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

geçen gün birisi söylemişti hamile olsan bile adet zamanın gelince adet belirtileri olurmuş ben şimdi bide böyle düşünürsem hepten sıyırırım en azından adet belirtilerim başlayınca kendimi hazırşıyorum kırmızılara

affetmeyiz dalarız... :))))
anaaam bu kadar kanki yanki varken durulurmu??? sefiyorum hepinizi..

bizde seni sefiyozzzzzz

ayyy hayatımın en iğrenç reklamını izledim çok saçmaa doritosun reklamı kızla adam yanyana oturuyolar cips yiyolarr adam elini silcek kız saldırıyoo adamın parmaklarına öğkkk allahım başka neler görcez

Son düzenleme:

daha yeni mi gördünnn
ben doritostan soğudum be o reklam yüzünden
ii oldu aslında
her kalorili yiyecek için böle iğrenç reklam çekseler ne ii olurduuuuuuu

ama yenı yıla kadarda denıyım cok umutluyum 2 3 ay daha dvm edıyım dıyorum bakalım tskler dınledıgınız ıcın

evet bencede korunmadıysan gıt once testlerını yaptır ıns yoktur ama varsa da zaman kaybetmezsın bak burdakılerın hepsı tum konusmalar terubeyle sabtıt hee ona gore:

kızlarr yuzum yanıoo uyusuk gıbı hemen doktora gıdıorum domestos fılan kullandım bıde böcuklerı ılacladım ya omu dokandı acabaaa hadı hemen gıttım

kocamda nefret ediyo o reklamdan çıktığı zaman diyorum koş gel senin ki çıktı geliyo ne o deyi direk tepki şu gerizekalılar diyip geri gidiyo...

oooo o reklam eskidi geç kalmışsın görmekte gerçekten iğrenç bu arada

Kasma kendini sakın
Stresten uzak dur kendini dinlemeyi bırak
Vallahide billahide ben bıraktım kendimi dinlemeyi
Kasıklarımdaki ağrı çok olmasa onuda takmıycam
Şöyle düşün bekarken hiçmi kasığın ağrımadı,göğsün şişmedi
Bende hep vardı o zaman bu belirtiler,o zaman hamilemiyim acaba diye sormuyorsun ama kendine

daha yeni mi gördünnn
ben doritostan soğudum be o reklam yüzünden
ii oldu aslında
her kalorili yiyecek için böle iğrenç reklam çekseler ne ii olurduuuuuuu

yok bu ikinci oluyoooo şimdi izledim sölim dedim eşim çok sever bende çok severdiiim ama artık o yerken bilem canım istemiyoo

yok bu ikinci oluyoooo şimdi izledim sölim dedim eşim çok sever bende çok severdiiim ama artık o yerken bilem canım istemiyoo

ben fransız kaldım galiba
izlemedim hiç o reklamı :97::97::97::97::97:
reklam izlemem de pek
ama akşam izlicem merak ettiimmmm

SeLam şekerpareLer
Nabersiniz bakaLım
ßende kasıkda batMa ve ağrıLar dewaM edio ya Çok pis yumurtLuorum ya da inş kötü bişi değiLdir kist faLan..
akasya08 teßrik ederim cNm darısı başıMıza..
Crafty cNm senin de haKKında hayırLısı oLsun inş iLk deneMende tutar

hoşgeldin sen nasılsın bakalımm

doğru valla bekarmışım gibi hissedeyim

ESLEM hoşgeldin tatlım.

Dün 90 lı yılların parçalarını dinliyordum.Nilüfer Örer-mevsim bahar ne kadar güzel bir şarkıymış bayıldım.

İnan bana çok geç değil
Mevsim bahar ama kış değil
Bir kez daha dayanamam
Kalbim nasır ama taş değil

Bir deli rüzgar esse bir yerlerden
Savurur mu, götürür mü onu bilmem
O deli aşık mazide kaldı artık
Dönecek mi geriye sonu bilmem

Hiç zaman olmaz mı, geri gelmez mi
Savunmasız duygular
Ah o günleri bir daha vermez mi
Acımasız duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…