- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.581
esim burda dogmus büyümüs,bende 10 sene önce gelin geldim buraya
Kızlarr merhaba..
Bugün doktora gittim 5 haftalıkmış bebeğimm, kan değerim 2798 çıktı, ultrasyonda göremedik 10 gün sonra tekrar gidecem o zamn görebilecekmişiz inşallah..Dualarınızı eksik etmeyinn..
hamişlere benim tepem müsait ben hiç kıyamıyorummm 2 can taşıyanlaraa çünkü içinde masumm bir melek varr...Gell bulutummm çık tepemeee
hamişlere benim tepem müsait ben hiç kıyamıyorummm 2 can taşıyanlaraa çünkü içinde masumm bir melek varr...Gell bulutummm çık tepemeee
ii bebiş ya ne olsun
regl duasına çıktım yarın gelsin die
ptesi tüp bebek yoluna başımı koymaya gidiorum :)
bakalım bincez bi alamete sonumuz hayrola :)
sen nasılsın mercimekim nasıl
açılınnnnn geliyommmmmmmm
hemen hamile kalmam lazım
aaa yaptırıyormusun kuzummm hadi inşallahh senin için dua okutalım ne zaman yaptıracaksan bir kaç gün önce yasin okuyalım dileğin için
inşallahh ilk denemende hemencecik tutar hayırlısıylaa amin amin aminnn
bayağı olmuş alışmışsındır öyleyse ama yinede vatanımıza özlemin vardır.Bende 1.5 sene yasadım yurtdısında iş nedeniyle dayanamadım döndüm Türkiyeye
SÜPER DÜŞÜNCELİ İNSANNNN
cnm evet karar verdik. Çapa dan rapor almaya uğraşacağım zor olmazsa. Zaten manevi olarak yorucu maddi olarak da hatrı sayılır yani. Rapor çıkınca ilacı devlet verio anlaşmalı yerlerde tedaviye de destek oluo ama ben sadece ilaç desteği alayım diyorum. 2000 tl ilaç parası vermiim bari dedim :)
sizinle paylaşacağım tabii ki adım adım dualarınız desteğiniz çok önemli benim/bizim için
SÜPER DÜŞÜNCELİ İNSANNNN
cnm evet karar verdik. Çapa dan rapor almaya uğraşacağım zor olmazsa. Zaten manevi olarak yorucu maddi olarak da hatrı sayılır yani. Rapor çıkınca ilacı devlet verio anlaşmalı yerlerde tedaviye de destek oluo ama ben sadece ilaç desteği alayım diyorum. 2000 tl ilaç parası vermiim bari dedim :)
sizinle paylaşacağım tabii ki adım adım dualarınız desteğiniz çok önemli benim/bizim için
ay sanki c.tesi çok iş yapıyormuşum gibi yarın mesai var diye geliyorlar başıma beni deli ediyorlarr
Gelmicem diyom adamlar anlamıyo yaaaa
hiç ses çıkarmıcan sabah gelmicen bakcan işine
zaten doktora gitcem yarın kısmetse
ama haftaya söylücem artık hamile olduğumu
aaaa yiter be
Gelmeyin lan üstüme
SÜPER DÜŞÜNCELİ İNSANNNN
ah cnm ah ..
Anlamazlar boşuna strese girme..
SÜPER DÜŞÜNCELİ İNSANNNN
evet arkadaslar ,baska yokmu yasin okuyacak,
canım benimm bencede sonuçta gerçekten tedavi külfetli bir iş.Ben çok iyi anlıyorum seni 2000tl az para değilkii inşallah kolaylıkla çözülür işin 41 yasin okuyalım ne dileğin varsa kabul oluyormuş akşam dinledim hocadan ama senin işin tam bir rayına otursun tarih belli olsun başlarız inşallah.Bende aşılama yaptırıcam bakalım 3ay sonra falan çünkü önce rahim filmi çekilmem lazım cesaretimi toplamaya başladım ben çok güçlüyümm yapabilirimmmm diyorum aklıma geldi yine cesaret gitti
evet arkadaslar ,baska yokmu yasin okuyacak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?